ne bu manchester yedek takım mı çıktı sahaya? hiçbir varlık gösterememiş. koskoca manchester yedek forvetiyle saha çıkmış ve o sana gol atmış diğerleri durmuş. çok enteresan!
ne bu manchester yedek takım mı çıktı sahaya? hiçbir varlık gösterememiş. koskoca manchester yedek forvetiyle saha çıkmış ve o sana gol atmış diğerleri durmuş. çok enteresan!
Çok şanssız bir yenilgi.ilk yarı tek kale oynadık ama son vuruslarda etkisiz kaldık
Hakkettigimiz bir galibiyet aldık
Last edited by seckinnalca : 14.Ağustos.2009 at 17:59 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
.
Türkiye Kupası İlk Maç
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu oyuna en az 5 gol yakışırdı ama olmadı önemli olan 3 puandı
Last edited by seckinnalca : 14.Ağustos.2009 at 18:15 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Oyundan ve skordan oldukca memnunum
Adım adım 2. turun kapısını aralıyoruz
Amacımız Türk olmayan takımları yenmek....
Financiers niye herkesin kariyerinde hile arıyorsun?..
kariyerde hile değil o eleştirim oyuncuya hiç değil ben manchester ı eleştiriyorum. neden hemen cephe alıp savunma pozisyonuna geçiyorsunuz kendiniz hakkında anlayabiliyorum aslında. çünkü burası sanal bir ortam duygular tam belli edilmediğinden dolayı söz hedefe gitmiyor üzerinize alınıyorsunuz.
neyse dostum bir galatasaraylı olarak başarılar dilerim.istersen 5-0 yen memnun olurum.
Arkadaşlar yardım lütfen... Milan Baros'a chelsea liverpool arsenal 13 milyon euro teklif ediyorlar..Karar veremedim.
Aslında performansı cok iyi değil. 15 maçta 6 gol attı. bir cok gol pozisyonuna girmesine rağmen değerlendiremedi. Yardım lütfen kararsızım
13 milyon u gözün kapalı kabul et. süper para...
su an ki degeri 7 milyon euro .. teklif ise geri cevirilecek bir para değil aslında..duygusal davranırsam satmak istemiyorum ..galiba profesyonel düşünmem lazım..Takas teklifinde bulunsam mı acaba?
bence nakit verilen tekliflerden birisini ertele diğerlerini reddet. Satılığa çıkar, 15m € ya klüplere önerDaha sonrada 14m € ya falan pandev'i alabilirsin
bencede sat o paraya iyi transferler yapabilirsin
pandevi istedim olmaadı daha dogrusu lazio izlemiyor barosu... satmaya karar verdim
Değerli futbolcumuz Milan Baros artık Chelsea forması altında ter dökecek.
Kendisine bundan sonraki futbol yasantısında başarılar dileriz.
hayırlı olsun. 14 milyon avro süper fiyat.
Last edited by seckinnalca : 14.Ağustos.2009 at 19:28 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Takımımız oyuncularından Shabani Nonda
Austria Wien takımı ile anlaşmaya varmıştır.
Klübümüz bu transferden 1 Milyon Euro alacaktır.
Kendi evimizde aldığımız 1 puan bizi bir üst tura taşıyor
13. Hafta
14.Hafta
Evett arkadaşlar Barostan sonra Keita da devlerin transfer listesine girdi..Oysa ki Keita nın 20 macta sadece 3 asisti var.
Milan'ın teklifi 11 Milyon Euro.. teklifi erteledim biraz daha düşünmek için ...İleride acaba keita daha faydalı olur mu yoksa iyi bir paraya satayım mı? ________________________________
Bence bir sene daha oynat sonra sat daha faydalanırsın ondan......
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bende yakında ''Karşıyaka da bir güneş doğuyor'' la tekrar döneceğim arkadaşlar........
Last edited by burhankemal : 20.Ağustos.2009 at 04:59 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
süper gidiyorsun arkadaşım inşallah şampiyonlar liginide alırsın