Puan Tablosu.
Yapılan Maçlar
Oyuncu Verileri
Transferler
Gelecekler Ve Gidecekler
Az Sonra Gelenlerin SSlerini Koyucam.Maçların tek tek gösterememin nedeni saat 4 te işim var o zamana kadar oynayayım dedim.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
_________
_______
________
Last edited by LifeYourself : 15.Ağustos.2009 at 19:15 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
26. Hafta
27. Hafta
28. Hafta
29. Hafta
30. Hafta
31. Hafta
Cenk Gönen Artık Empolili
24 Ay Taksitle 3.5 Milyon €
32. Hafta
Dünya Kupası
İlk Kaleciyle Çıktığımız Maç
33. Hafta
İsmail Chelsea'ye Gitmek İstiyor!!!
Eski takımın süründüğünü gören İsmail Chelsea'ye arkadaşlarının yanına dönmek istiyor.
İsmail Ortalığı Karıştırdı!!!
34. Hafta
Medya Pozzi'nin Değerini 2ye Katladı!!!
Puan Durumu
Oyuncu İstatikleri
Kuralı Bilmeyen İsmail Şokta!!!
Aldığı Birçok Oyuncunun Avrupa Dışı Olması Onu İyice Sıkıntıya Soktu!!!
Dünya Kupası
Herşeye Rağmen!!!
İsmail Sıkıntılara Dayanamayıp Görevini Bıraktı!!!
Ben Transfer Yapmadan Yaşayamam
Hazırlık Maçında Ezildik!!!
Öz Çocuğunu Kabul Etmeyen Chelsea'ye İntikam Yemini Eden İsmail Man City İle Anlaştı!!!
bizde öldük yapıcak birşey yok milli takım buGülmekten öldüm![]()
![]()
![]()
![]()
İsmail Veteran yerine.Genclere Yönelsen Diyorum Daha İyi oLmazmı
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
abi bu 9.3 ne biçim bir oyunsa regen yok iyi birde bedavadan genç oyuncu da yokİsmail Veteran yerine.Genclere Yönelsen Diyorum Daha İyi oLmazmı
Maçta Neler Oldu Neler!!!
İlginç bir maçtı bir penaltı kaçırdık.Birkaç şutumuz direkti patladı.Karşı takımın tek frikik şutuna veya tek 90+3 golüne bakardı maç.Ama öyle birşey olmadı.Hakettik.
Seyfo Solet Empolili Oldu!!!
Deplasmanda İyi Bir Skor!!!
Deplasmanda olduğumuzdan hedefimiz en az 1 puandı bunuda başardık.Memnunuz.Deplasman maçları için fazla söze gerek duymuyorum.
En Yakın Rakibimizi Duman Ettik!!!
Belkide başından beri arkamızda olan rakibimizi yıktık.Maç süperdi.Sözlerle anlatılmaz bir maçtı.Fener gibi bu maçlara özel konsantrasyon oluyoruz galiba
Her Zaman Tehdit Oluşturan Ascoli Yine Puan Çaldı!!!
Çok ilginç bir takım Ascoli.Yükselişteydi bu aralar birtek benden 3 puan alamadı.19. sıradan 4. sıraya yükseldi.Bence büyük başarı.
İsmail Pozzi'nin Profilini Koyarmısın
Tebrik ederim güzel bir seri yakalamışsın. Transferlerde genelde yaşlı oyuncular gözüme çarptı. Aslında arjantinde takımında oynayacak makul fiyatta oyuncular var. Bence onları değerlendir. Kısa sürede zengin olursun![]()
hocam hiç sorma ya arjantinde bir ay var bir sürü yeteneği bedavadan alıyorsun o ayı kaçırdım.Sevilla falan hep aldı oyuncuları bana adam kalmadıTebrik ederim güzel bir seri yakalamışsın. Transferlerde genelde yaşlı oyuncular gözüme çarptı. Aslında arjantinde takımında oynayacak makul fiyatta oyuncular var. Bence onları değerlendir. Kısa sürede zengin olursun![]()
![]()
Kalecisiz çıktığın maçlarda gol yememişsin ama kaleciyle çıktığın ilk maçta gol yemişsin nasıl iş bu abi.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
35. Hafta.
İşte Şampiyonluk
Olamaz İnanamıyorum.Çok İlginç Bir Duygu
Uefa Kupası
Galatasaray Sonunda Pes Etti!!!
Şimdi Sözleşmesi Biten Birkaç Oyuncuyu Daha Kadromuza Kattık!!!
Aydın Toscalı
Alexandre Licata
Gökhan Zan
Reto Ziegler
.
.
Birleştirilen Mesaj:
söz konusu bizim 12 senemizi verdiğimiz kulüp(ilk sayfadaki hikayeİsmaiL İşle İlgilenmen hiç İyi oLMamısBizim Etik Anlayısımıza Uymuyo Bu Durum
![]()
) onu o halden kurtarmam lazımdı
![]()
Last edited by LifeYourself : 17.Ağustos.2009 at 02:05 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
nianga söyleyelimde kaleciye biraz birşeyler öğretsinKalecisiz çıktığın maçlarda gol yememişsin ama kaleciyle çıktığın ilk maçta gol yemişsin nasıl iş bu abi.
![]()
İsmaiL İşle İlgilenmen hiç İyi oLMamısBizim Etik Anlayısımıza Uymuyo Bu Durum
![]()
Manchester City de basarılar. Transfer bütcesi süperSenegal ile de muhtesem sonuclara devam
![]()
TariboWest
Fenerbahçe Kendine Yazık Etti.
Para Adamı Bozuyormuş
Normalde herkezi kredi kartıyla alırdım ama şimdi bizim Arap patronda para ... gibi olduğundan hiç zahmet etmedim
Tek İçimde Ukte Kalan Şey 107 Milyon £ verdim Messi'ye Kulübü kabul etti o etmedi.Tek bu üzdü beniSeneye Alıcaz İşallah.
Uefa Kupası
Deplasman
Ev
.
.
Birleştirilen Mesaj:
saol birşeyler yapmaya çalışıyoruz.![]()
Tebrik ederim çok güzel bir kariyer. Yeni takımında başarılar..
Last edited by LifeYourself : 17.Ağustos.2009 at 05:54 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
evet hocam acayip transferler yaptım para insanı bozuyormuş gerçektenManchester City de basarılar. Transfer bütcesi süperSenegal ile de muhtesem sonuclara devam
![]()
Deli gibi para saçtım
![]()
Tebrik ederim çok güzel bir kariyer. Yeni takımında başarılar..![]()
Transferler muhtesem İsmail. Seneye Messiyi bekliyorum![]()
TariboWest
Başkan Harçlık Veriyor.
Hamsik'e Büyük Teklif!!!
3 Kişi Hariç Kadrodaki Herkez 5 Senelik Tapulu Malım
Takımda Sorun Yaratan Kompany'i Uğurladık!!!
Uefa Kupası
Leo'nun Markajından 1 Kere Kurtuldular O Da Gol Oldu
İşte Riquelme Sayesinde Yıldızlaşan Uşak
Riquelme'nin 5 asisti onunda 5 golü var neden acaba
.
.
Birleştirilen Mesaj:
işallah hocam para bolTransferler muhtesem İsmail. Seneye Messiyi bekliyorum![]()
![]()
Last edited by LifeYourself : 17.Ağustos.2009 at 07:09 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Maşşallahın var benim şuanki HJK'nın transfer bütçesini zar zor 2 kilit adamımı satarak 250.000 € civarına maaş bütçesinide 80.000 € civarına yükselttim. Şimdi kıskandımBiz nasıl bedava oyuncu alırız diye düşünürken gel keyifim gel
Başarılar. Bu kadro ile CL gelir
![]()
Maşşallahın var benim şuanki HJK'nın transfer bütçesini zar zor 2 kilit adamımı satarak 250.000 € civarına maaş bütçesinide 80.000 € civarına yükselttim. Şimdi kıskandımBiz nasıl bedava oyuncu alırız diye düşünürken gel keyifim gel
Başarılar. Bu kadro ile CL gelir
![]()
Aslında daha fazla transfer bütçem var ama ben daha fazla para harcamayayım diye maaş bütçesine çevirdim parayı![]()
Ayrıca Şu Kompany de arkadandan baya küfür etmiş anlaşılan![]()
Empoliyle Şampiyonluk Yakışmış Kendini City Deryasına Atmışsın Artık Porsche AlırsınSana Ferrari Yakışmaz Canım
![]()
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu Adam Nasıl Canım Hangi Takımda OynuyorSoley'den Daha İyi Oynardmı Hocam
![]()
Last edited by BaGa TaRKaN : 17.Ağustos.2009 at 13:40 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
ben ona daha çok saydım merak etme hocamAyrıca Şu Kompany de arkadandan baya küfür etmiş anlaşılan![]()
şimdi işim var hocam oyuna girince atarım sssini zaten senin kadar iyi oynamıyor ama 2. lig için mecburdukEmpoliyle Şampiyonluk Yakışmış Kendini City Deryasına Atmışsın Artık Porsche AlırsınSana Ferrari Yakışmaz Canım
![]()
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu Adam Nasıl Canım Hangi Takımda OynuyorSoley'den Daha İyi Oynardmı Hocam
![]()
![]()
Rodwell 11.500 Milyon£ da Man Cityli Oldu!!!.
Takımda İngiliz yok nerdeyse.Bizde avrupada lazım olan 8 ingiliz kuralı için bunu aldık.Gelişmek için 6 senesi var ben ona güveniyorum.
Lig Başlıyor!!!
1. Hafta
2. Hafta
Uefa Kupası
3. Hafta
Kadro Seçiminde Çok Zorlanıyorum
Bu Arada Ardayı Alabilirim.Maksat Geleceğini KurtarsınTop Toplayıcımız Eksik
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bu sene düşler sahnesinde oynuyoruz.Kadro deli bendeli bakalım neler olucakBu sene Avrupa Ligini alabilirsin. Cok deli bir kadro olusturdun![]()
![]()
Last edited by LifeYourself : 17.Ağustos.2009 at 18:33 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)