Barış yok![]()
Kadronun genişliğine bak, maşallah yedek kulübesi 2. bi takım resmen![]()
Barış yok![]()
Kadronun genişliğine bak, maşallah yedek kulübesi 2. bi takım resmen![]()
Barış konusunda yanlış yapıyor bence Rijkaard.Barış bence rotasyonda Ayhan'dan da Mustafa'dan da önce gelmeli...
Barış biraz dağınık oynuyor, Denizlispor maçında da top kaptırdı döndü gol oldu. Tabii ki kendisini geliştirdiği yönleri de var, Rijkaard kadroyu çok iyi kullanıyor bence, bu bütün takım için büyük avantaj.
Al Jazeera Sport +1 bu kanalın frekanslarını verebilecek varmı ? Maç bu kanaldan yayınlanıyormuş
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
keita frikikten öyle bir gol attıki ağzım açık kaldı olamaz
Abdülkader 2. yi yaazdıFrikikten. dk 44 2-0
Helal be Keitaya![]()
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Teşekkür ediyoruz yönetimimize böyle mükemmel bir oyuncuyu bize kazandırdıkları için...
İlk yarı bitti arkadaşlar..
İlk yarı bitti 2-0
Elano oyunda olsaydı da atsaydı dedim free-kick kazanınca, Keita çıktı sahneye.![]()
Keita coşuyoNazar değmez inşallah..İkinci yarı farkı daha da açıcağımızı düşünüyorum.
penaltı kullncak galatasaray
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Baros 3 yaptı durumu
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Baros 3 yaptı durumu
Last edited by SAİT71 : 21.Ağustos.2009 at 02:41 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
İyice rahatladık artık tur için, rotasyon uzmanı Rijkaard ikinci maçta gençleri sahaya sürecektir...
Baros ammada beceriksiz dibinden atamadı golü
Baros'un bir sıkıntısı var ama bilmiyorum nedir. Bir an önce kendine gelmesi gerek, arkasındaki Nonda formda girdi sezona...
Kewell oyuna girdi, Aydın oyundan alındı
Dakika 62; Harry Kewell oyunda, Aydın kenarda.
Elano ve Mehmet de girecek sanırım.
Elano oyuna giriyor
Elano girdi, Baros cıktı.
baros oyundan alındı iyide oldu düşüp duruyordu zaten
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Topal oyuna girecek.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
SArp çıktı
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
kewel 4 yaptı
Last edited by SAİT71 : 21.Ağustos.2009 at 03:03 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Elano da bi tane atsa süper olur![]()
elano şuana kadar pek gözkümedi ayrıca 4. golü kaydettim![]()
%73 e %27 topla oynama istatistikleri![]()
adam kendi kalesine attı 5 oldu zuhaha çok komik bir gol![]()
5-0 oldu güzel bir gol Arda yine asist yaptı![]()
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
5-0 oldu.Kendi kalelerine attı adamlar![]()
Dörder,Beşer gollerle gidiyoruz nazar değmesin
Keita mükemmel fırsatçı ve yine mükemmel klaslıkta bir frikik golü atarak ne kadar önemli bir oyuncu olduğunu gösterdi bir kez daha
Ayrıca Baros'un gol atmasına sevindim penaltıdan olsada.
Artık grupları beklemeye başlayabiliriz.Zira deplasmandaki maç sadece formalite olacak.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Galatasaray-Levedia: 5-0
Keita [2]
Baros [P]
Kewell
K.K
bitti
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
4 ve 5. golleri kaydettim. Hazırlayabilirsem koyarım
Last edited by SAİT71 : 21.Ağustos.2009 at 03:19 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Helal olsun Cimbomum.