teşekkür ederim express adlı arkadaş![]()
teşekkür ederim express adlı arkadaş![]()
Last edited by express : 22.Ağustos.2009 at 10:17 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Hocam hersey on numara Gs-Arsenal-G.Antep macı haric
Ve işte Ara Transferin bombaları
Alex De Souza Atl.Madrid'de!!!
Bruce Djite Fenerbahçe'de!!!
Burdisso Valencia'da!!!
Daniel Parejo Fenerbahçe'de!!!
Deivid Sevilla'da!!!
Gonzalo Higuain Fenerbahçe'de!!!
Jeremy Mathieu Fenerbahçe'de!!!
Mehmet Topal Fenerbahçe'de!!!
Opare Fenerbahçe'de!!!
Ömer toprak Fenerbahçe'de!!!
Nelson Rivas Fenerbahçe'de!!!
Semih Sunderland'da!!!
Sercan Yıldırım Fenerbahçe'de!!!
Marquinhos Fenerbahçe'de!!!
S.Kurtuluş Fenerbahçe'de!!!
Serkan Kırıntılı F.Bahçe'de!!!
Tucay Şanlı yuvaya geri döndü!!!
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Buda futbolcuların geldiği ve gittiği fiyatlar
Last edited by express : 22.Ağustos.2009 at 19:09 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Başarılar Kardeşim Aramıza Hoşgeldin Diyelim BizdeZamanla Herşeyin Piri Olur Çıkarsın Merak Etme
![]()
Transferler Gayet İyi Luganoyu Tekrar Alman Bence Yanlış Olmuş Neyse Onun Dışında Takımda Kendi Borunu İstemen Gayet Normal Doğru Yoldasın Önceki Alınan Adamları Göndermekle
Maçlara Gelince Rumlara Karşı Oynadığın Maçta Daha İyi OlabilirdinYenmek Farz Onları
Arsenal Maçı Tam Kabus Olmuş YavAma Uefada İyi İşler Yaparsın.
Ligde de Kayıplara Rağmen Yarıştan Kopmaman Çok Güzel İnşallah Sene Sonunda Beşiktaş Şampiyon Sen 2.Olursun![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Hocam transferler 10 numara olmus
Bir Ara Dönem Transferi İçin Kadroyu Komple Değiştirmek Umarım Sıkıntı Yaratmaz Çok İyi Fiyatlara Göndermişsin Adamları Aldığın Adamlar Kat Kat Daha İyi Ama Ara Dönemde Bu Kadar Oyuncuya Gerek Varmıydı Bence Biraz Fazla Hamle Yapmışsın
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Transferler süper de BJK maçı hiç olmamış hocam. Güveniyoruz sana![]()
Last edited by express : 24.Ağustos.2009 at 06:36 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Brezilya milli takımının en ünlü ön liberolarından biri Fenerbahçe'ye çok yakın.Acaba kim bu?Tahmin edin bakalım...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Evet.İş tamamdır.Brezilya milli takımının en ünlü ön liberolarından biri ile anlaştık sezon sonu geliyor.Hemde çok cüzi bir miktara...Ve işta bu oyuncu FELİPE MELO...
FELİPE MELO takımımıza sezon sonu katılacak.Fiorentina'nın gözden çıkardığı futbolcuya bonservis bedeli olarak 10m YTL verdik...
Last edited by express : 24.Ağustos.2009 at 10:07 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
24.Hafta
25.Hafta
26.Hafta
Bu maçta Tüm Beşiktaş Maçlarının intikamını aldım...
27.Hafta
TSL Puan Durumu
28.Hafta
BÜYÜK DERBİ
Kazanan Yine Biziz!!!
Fenerbahçe Başkanı Aziz YILDIRIM Yönetim biçimimden çok memnun olduğunu söyledi ve bana 2 yıllık sözleşme teklif etti.Bende hemen kabul ettim.Ben ise yılda 2,5m YTL alacağım...
29.Hafta
30.Hafta
31.Hafta
32.Hafta
33.Hafta
Bu galibiyetten sonra şampiyonluğa sadece ufak bir adım kaldı...
34.Hafta
TSL Sezon Sonu Puan Durumu
![]()
Uğur Demirkol Fenerbahçe'de!!!
Bonservisi elinde olan genç oyuncuyu Özkan havada kaptı...
Mustafa Sarp Fenerbahçe'de!!!
Bonservisi elinde olan futbolcu bugün imzayı attı.Bu sezon harika bir grafik çizen eski cimbom'lu futbolcu.Özkan'ın gözüne girdi ve Türkiye'nin en büyük camiasına transfer oldu.Bu transferden hem taraftar hem yönetim ve Özkan hemde Mustafa Sarp çok mutlu...
Cristian M.Tal-Aviv'de!!!
Bu transfer4m YTL karşılığında gerçekleşti...
Arkadaşım bu güncellemede Fenerbahçe UEFA Avrupa Liginde oynamıyormuydu ??
transferler süper gelecek sene 2 kupa bekliyoruz sonrakinde de 3
başarılar gelecek sezonda
Tebrikler sampiyon![]()
TariboWest
BU SENE TAKIMIMIZDAN AYRILAN FUTBOLCULAR
BU SENE TAKIMIMIZA YENİ KATILAN FUTBOLCULAR
[img=http://img190.imageshack.us/img190/7074/felipemelox.jpg]
TRNASFERLER BU KADARDI.ŞİMDİ HAZIRLIK KAMPINDAYIZ...
Galatasaray'ı yine mağlup ettik.Böylece kariyerimdeki ikinci kupamı kazanmış oldum.Devamı gelir İnşallah...
ismim hüseyin , yaşım 23
memnun oldum![]()
Kupa için tebrikler. Gelen oyuncular gidenlerin yerini doldurabilir mi diye endişeliyim ama iyi başlamışsın sezona. ŞL gruplarından da çıkma şansın var, Zenit deplasmanından puan çıkarırsan 2. olabilirsin.
Başarılar...
"YÜCE ATATÜRK"
Last edited by express : 26.Ağustos.2009 at 00:31 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
İyi başlamışız hocam. Grupta da Barca'yla el ele çıkarız üst tura![]()
ŞL de basarılar. Zuculini cok iyi transfer..
TariboWest
SON DAKİKA TRANSFERLER
Önder Turacı Stade Rennais takımına 5m YTL karşılığında satıldı...
Bilica Bologna'ya kiralandı.Kiralama öcreti olarak 300k YTL aldık...
İbarahim Yay-Abdülkadir Kayalı-Daniel Parejo-Basel Burçaq-Roman Zozulya-Ali Helvacı-Sertaç Eren-Daniel Opare-Doğukan Genç-Franco Zuculini Pilot Kulübümüz olan Kartalspor'a kiralandılar...