Hocam skorlar guzel lige cabuk ısınmıssın
Hocam skorlar guzel lige cabuk ısınmıssın
UEFA Kupası Grup 2. Mac
Zor bir mac oldu. Zaman zaman Stutgart tehlikler yarattı. Zaman zaman da biz.. İlk golü atmanın avantajıyla 3 puanı aldık.
Hollanda Kupası 3. Tur
Cok baskılı oynadık ve 4. tura yükseldik.
Eredivisie 9. Hafta
Yükselişimiz devam ediyor. De Graafschap ı da 2 gole gectik. Mutlu ve umutluyuz
Eredivisie 10. Hafta
Galibiyet golü son dakikada geldi. İlk defa böyle ilginc bir gol attım. Kaleci kornerden gelen topu tuttu. Sonra Bahia kalecinin üstüne gitti. Bir baktım gollll
Eredivisie 11. Hafta
Kötü bir mac cıkarsak da son dakikalara kadar 1-0 götürdük. 83 te golü yedikten sonra yüklensek de mac berabere bitti.
Puan Durumu
Mac eksiğimizle beraber tam istediğim yerde bulunuyorum. Son 4 haftaya bu puanla girersem sampiyonluk bizimdir
TariboWest
Hocam skorlar guzel inş şampıyonluk gelır bu sene
Doludizgin devam ediyoruz hocamBizleri hasret kaldığımız şampiyonlukla tanıştır artık
![]()
UEFA Kupası Grup 3. Mac
Bu skora ragmen ezilmedik. Futbol olarak cok iyi degillerdi. Fakat bitiricilik ön plana cıktı..
Eredivisie 12. Hafta
Zorlandık fakat 3 puanı almasını bildik..
Eredivisie 13. Hafta
Ajaxı eze eze galip geldik..
Eredivisie 14. Hafta
Gercekten muhtesem bir geri dönüs oldu. İlk yarıyı 2-0 geride kapatmamıza ragmen 2. yarıdaki baskımızla beraberliği yakaladık. Hatta son dakikada %100 kacan pozisyonlar vardı. Atsak su ligdeki durumumuz da farklı olabilirdi. Neyse saglık olsun.
Eredivisie 15. Hafta
Az yi adeta sahanın cimlerine gömdük. Emin adımlarla yolumuza devam ediyoruz.
UEFA Kupası Grup 4. Mac
Söylenecek fazla söz yok. 89 da golü attıgımda 2. olarak gruptan cıkıyordum. Bu kısıtlı kadromuzla bir sürpriz pesindeydik. Fakat olmadı. Grubu 4. bitirip UEFA ya veda ediyoruz..
Eredivisie 16. Hafta
:::YORUMSUZ:::
Puan Durumu
Her sey ters gitmeye basladı. UEFA dan elendik. Daha sonra oyunun gercekcilik dediği sacmalıgı yasadım. Su ana kadar kac kere basıma geldi sayamadım. 1 olur 2 olur eyvallah da her seferinde iyi oynayıp da puan kaybı yasamak cok sacma.. Bu gercekcilik degil bir aptallık.. Fakat FM bile basarımızı engellemeyecek. Ona inat yukarılara oynamaya devam edecegim. Beni izlemeye devam edin!!!
TariboWest
Hocam cogu macta fm'ye takılmıssın benim eski takım(Twente) senden puan almıs ayrıca buyukleride yenmeyi basarmıssın![]()
Başarılar hocam![]()
İlk sene şampiyonlar ligine katılman yeterlidir Ümit
Şampiyonluk zor ilk sene için uyuyan deve şampiyonlar ligi vizesi yeterlidir
Eredivisie 17. Hafta
Rahat bir galibiyet aldık.
Eredivisie 18. Hafta
Cok iyi oynamamıza ragmen lideri deviremedik.
Hollanda Kupası 4. Tur
Ceyrek finaldeki rakibimiz Roda oldu.
Eredivisie 19. Hafta
Cok iyi oynadık. Pozisyonları degerlendiremedik. Onlar da penaltı kacırdı. Beraberliğe razı olduk..
Eredivisie 20. Hafta
Macı hakeden Ajaxtı. Bu maglubiyet sampiyonluk hayallerimize büyük bir darbe vurdu..
20 Hafta Sonunda Olusan Puan Durumu
TariboWest
Ajax maçı hakketten kötü olmuş puan farkı yinede çok fazla değil sen maçlarını kazan onlar illaki puan kaybeder
7 puan kapanmayacak bir fark değil.İyi bir ritim yakalarsan kapatabilirsin abi.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
İnşallah Kapatırsın 7 Puanı
İnişli çıkışlı bir grafik yakalamışsın Ümit. Çıkışa geçmen gerek olmazsa Şampiyonlar ligine katılman yeterlidir![]()
Şu Ajax'la PSV'yi devirelim ya![]()
Eredivisie 21. Hafta.
Derbi macında Utrecht i yendik ve ilk yarıdaki macın rövansını aldık.
Eredivisie 22. Hafta
Diego Biseswarın kusursuz performansıyla galip geldik. Yen transfer Mazzarani de golünü attı.
Eredivisie 23. Hafta
Yine penaltıdan bir gol yedik. Beraberliğe razı olduk. Benim taktikte top kapma sert oldugu için bekler hep ceza sahası içinde adamları indiriyor. Onların top kapmasını normale indirdim. İnsallah bu kadar penaltıdan sonra bi azalma olur.
HOLLANDA EREDİVİSİE ZİRVESİ YANIYOR!!!
Rakiplerimizin puan kaybettiği haftada berabere kalmak kötü oldu. Fakat bu sonuclarla ilginc bir sıralama cıktı ortaya. Puanlar 48-47-46-45-44 olarak sıralandı.Artık en önemli viraja geldik. Haftaya Vitesse deplasmanına gidiyoruz. Kaybedersek işimiz zorlasır. Fakat kazanırsak 100. yılda taraftarımıza sampiyonluk hediye etmiş oluruz. Maca simdi cıkıyorum. Beni izlemeye devam edin!!!
.
.
Birleştirilen Mesaj:
İnsallah kapatırım. Artık puan farkı 7 degil 3![]()
Last edited by GeorgeWeah : 24.Ağustos.2009 at 18:29 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
TariboWest
Vitesse Sampiyonluga Kosuyor!!!
Lig macında Feyenoordu 3-1 yenen Vitesse liderlik koltuguna oturdu. Sezon basında düsme potasının üstünde yer alması beklenen Vitessenin bu performansı Hollanda da gündem konusu.. Bakalım ilerleyen günlerde neler olacak? Sampiyon kim olacak?
Eredivisie 24. Hafta
Puan durumu
![]()
TariboWest
Vitesse'ye bak yaOnları bu gazla kimse durduramaz gibi
![]()
Son maçta Bi beraberLik iyi oLurdu Ümit ama oLsun para yok huzur var bu takımda![]()
Bu sene en azından ŞampiyonLar Ligi kasanı doLdurur![]()
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
abi 5 puan ya kapanabilr belli olmaz
abi 5 puan ya kapanabilr belli olmaz