20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Hocam en az 8 puan bekliyoruz bu dönemden
İlk 5 haftadan en 8 puan çok iyi olur gerçekten.Hadi başarılar.
Andre Dos Santos
Kadro güzel gözüküyor Turgut abi başarılı olacağına inanıyorum.İlk 5 haftada 9-10 puan gerçekten harika olur
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Bank Asya 1. 2. ve 3. Hafta sonuçLarı
Takım oLarak gerçekten iyiydik.İlk Hafta Serkan Aykut ve Murat YıLdırım'ı çok aradık.SakattıLar oynamadıLar.3 Haftada 4 puan aLabiLdik.Ama rakipLerimizden tüm maçLarda üstün oynadık.
3 maçta 49 şutumuz var.
1.Hafta ; Sakaryaspor ; 1 Samsunspor ; 0
2.Hafta ; Samsunspor ; 1 Karşıyaka ; 1
3.Hafta ; Samsunspor ; 1 Orduspor ; 0
Karşıyaka maçındaki şanssız penaltı golü olmasa başlangıç süper olacakmış abi.Fakat istatistikler de çok iyisin ilerisi için umut var.Daha iyi olacağına inanıyorum abi.
Sakarya ile de berabere kalsan daha iyi olacakmıs TurgutAma saglık olsun. Önümüzdeki maclara bakacagız
![]()
TariboWest
İstatistikLer iyi ama sonuç geLmiyor.Fakat takım aLıştığı zaman seriye bağLarım diye düşünüyorumYorumun içinde teşşekür ederim..
Sorma Ümit ya çıLdırcam AdamLar neredeyse şut çekmeden beni 1-0 yenecekLer bende 100 tane şut çekip yeniLecemAma bi alıştımı takım off diyorum o zaman seriye bağLarım
Sakarya maçı kötü olmuş hocam ama olsunHedef en az 8 puan
Bank Asya 1.Lig 4. ve 5. hafta sonuçLarı ve puan durumu ;
RakipLerimizi yine bombaLamaya devam ettik ama bir türLü depLesmanda kazanamadık.Rize maçında iyi taraf bizdik fakat oLmadı.Artık goL orucumuzu bozmak istiyoruz
4.Hafta ; Rizespor ; 1 Samsunspor ; 0
5.Hafta ; Samsunspor ; 2 MaLatyaspor ; 0
Ve Ligde 5 hafta sonunda oLuşan puan durumu ;
Dediğin gibi 7 puan olmuşİyi oynuyoruz hak ettiğimiz yerde değiliz.
Delasmanlarda da mac kazandıgın zaman Bank Asya sampiyonu bile olabilirsin![]()
TariboWest
İyi iyi Turgut abi şu anki gidişat iyi Diyarbakır deplasmanı sakat dikkat et Turgut abi 3 maç 6 puan ya da 4 puan güzel olur.
Hedef ŞampiyonLuk zaten =) Şaka bi yana'da depLesmandada iyi oynuyoruz ama kazanamıyoruz fakat bu şanssızLığımızda kıracağız
Diyarbakır DepLesmanı zor bi depLesman buna ek oLarak KartaL Lider Adana maçından 3 puan aLırız .. Kısacası Adana'dan 3 Diyarbakır ve KartaL maçLarından en az 1 en iyi 4 puan arayacağız
Bank Asya 1.Lig 6.7. ve 8.Hafta sonuçLarı ;
Bu 3 haftaLık periyotta bekLentiLerimden çok süprizLerLe karşıLaştık ama karLı kapattığımız 3 hafta oLdu.Eğer son Adana maçınıda kazanabiLseydik herşey daha güzeL oLacaktı.Ama memnunuz ve yoLumuza emin adımLarLa devam ediyoruz
6.Hafta ; Diyarbakırspor ; 0 Samsunspor ; 2
7.Hafta ; Samsunspor ; 5 KartaLspor ; 1
8.Hafta ; Adanaspor ; 3 Samsunspor ; 2 ==> mağLubiyetin tek sebebi Hasan Sönmez !!
İşte buda bizim farkımız !! Saniyeye iyi bakaLımpLakamızıda hatırLataLım 55
Tebrikler Turgut abi gerçekten mükemmel 2 sonuç almışsın Diyarbakır deplasmanı ve Kartal maçlarının sonuçları mest ediyor taraftarları.
Evet Turgut abi taktik baya oturmuş.Adana maçı biraz şanssızlık olmuş beraberlikle sonuçlanabilirmiş hiç değilse.
Bank Asya 1.Ligde 9. ve 10. Haftanın maç programı.
MaçLar oynandıktan sonra 10 haftaLık puan durumunuda ekLeyeceğim.
Samsunspor - BoLuspor
Altay - Samsunspor
yarın görüşmek üzere
Evet ya maaLesef Adana maçında rakibi eLimizden kaçırdık.TamamıyLe Hasan Sönmez'in iki hatası yüzünden giden bir maç oLdu.
Gerçekten iyi gidiyorsun.Bolu ve Alray maçlarından 4 puan almalısın.Hadi başarılar.
10.Hafta sonunda ilk 6 da olmalısın.
Andre Dos Santos
Turgut yükselişe gecmissin. Devamı gelecektir![]()
TariboWest
abi valla samsun un bank asyada olması bana çok koyuyor. oyun açıyorum takımı süper lige çıkarıp oyunu kapatıp yeni oyun açıyorum![]()
Adana maçı hariç rakipleri dağıtmışız adaşBolu'yu yeneriz, Altay'dan da 1 puan çıkarırız.
Bank Asya 1.Lig 9. ve 10. hafta maç sonuçLarı ve 10 haftaLık puan durumu ;
8. ve 9. Hafta maçLarında iki beraberLik aLdık.Bu maçLarda pek iyi top oynadığımızda söyLenemez fakat rakipLerimizde iyi değiLdi.Ama şuanda takımımdan gayet memnunum.Akın akın geLiyoruz
Samsunspor ; 2 Adanaspor ; 2
Altay ; 2 Samsunspor ; 2
Ve puan durumu ;
Devamını merakla bekliyoruz Turgut abi.
Kötü olmuş Bolu maçı. Neyse daha çok maç var![]()
Son 2 maç sıralamadaki yerini etkilemiş.
Andre Dos Santos