Bu maç buradan en az 4-2 5-2 ye gitmesse yazıklar olsun valla :/
Bu maç buradan en az 4-2 5-2 ye gitmesse yazıklar olsun valla :/
ilk yarı santos un 2 golüyle 2-2 sona erdi. Valla bu takımı 4 lememiz lazımdı şimdiye
daumun önlem alması lazım ikinci yarı başında bir gol atarlarsa iyice morallenirler son dakikalara doğru daha çok bastırıp gol atabilirler demekki rotasyon fenere pek yaramıyor
Ne rotasyonu as kadroyla oynuyor Fenerbahçe.
ya guiza, carlos ve bilica yok ya rotasyon diyolar iştebizdeki gibi 5-6 oyuncu değişemezki riske atarlar ozaman turu
Bu takımdada rotasyon oLur ama iLk önce sakatLarın iyiLeşmesi Lazım![]()
MeseLa kazım yerinde deivid
Alex yerine Özer
Santos yerine Mehmet Topuz
Güiza yerine Semih
CarLos yerine Wederson
Lugano yerine BiLica gibi![]()
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Emre yok Guiza yok.Daha önemlisi Selçuk ve Uğur var kadroda.Uğur yerine bil sakat olan bir sürü isim konulurdu.
Devre arası fırçayı yerler. İkinci yarı iyi oyun bekliyorum.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Su Selcuga diyorlar bir de Cristiani keser diyeGondericektik iste Espanyol'a
Umarim ilerleyen dakikalarda Selcuk-Emre,Ugur-Ozer degisiklikleri yapilir...
çok kötü başladık 2. yarıya tüm topları kaybediyoruz pozisyon verdik az önce. Resmen rezalet bir takım
Semih ileride yalniz kaliyor istedigi toplari alamiyor.O yuzden araya iyi paslar atabilen Emre ve Ozer'in oyuna mutlaka girmeleri gerekiyor..
Bu sistem ile gol bile yeriz
İlk kornerimizi 62.dakikada attık :/
Bi ara varya eLeştiriLeriniz bana geLiyor sandım kendimi oyuna kaptırmışımda![]()
Bu kadar abartmayaLım yahu .. kadro tam değİl ayrıca oyuncuLarımızda yorgun bu kadar maç temposu faLan zor iş sezon başında ..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ek olarakda 7 8 maçtır çok iyi diye şampiyon oLmadık 1 maçda kötü oynuyoruz diye bu kadar da sıkıntı etmemize gerek yok bence![]()
Last edited by CeNTeR_TR : 28.Ağustos.2009 at 02:31 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Eksikler varda çoğu as oyuncu çok rezil bir oyun. Sahamızdan çıkamıyoruz. Evimizde böyle oynamamız lazım. Eksikte olsak bu takıma karşı böyle oynanmamalı. Bence uyarı lazım.
Ben turdan endişeleniyorum :/ Yoksa bi maçta kötüyüz diye bu takımdan bişey olmaz demiyoruz![]()
Taraftarlar super valla sov yapiyorlar.Skora ve oyuna ragmen 1 dk. susmadilar..
Ara pası denen bir olay yok takımda. Paslar çatıya gidecek neredeyse. Alaksız yerlere pas atıyorlar. Beyni yok takımın. Bence sorun ondan. Takmın 1 kişiye endeksli oynamasından
Ayrıca adamlar 100 kere korner kullandı şimdide kullanıyorlar
Takımda beyin oLmaz tabiSeLçuk ve Uğur oynuyor çünkü takımda
![]()
Turu vermeyiz Osman o kadar da değiL hani![]()
Evet en azından Emre gibi teknik ve pas dağıtıcı ve imkanı olunca güzel şut çeken bir beyin olması lazımdı. Ama yok![]()
Semih-Guiza,Ugur-Emre degisiklikleri oldu.Sonunda...
Oleyy Güiza oyundaa. Atar şimdisemih çıktı
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
evet beyler goller geliyor![]()
Last edited by SAİT71 : 28.Ağustos.2009 at 02:46 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Guiza atiyodu girer girmezKaleci cizgiden cikardi..
GoL atabiLiriz bu dakikadan sonra ama bence hiçbirşeyi değiştirmeyecek bu değişikLikLerdedakika 80 adam kaç dakikada ısınacak bu maça
![]()
güiza öyle bir gol kaçırdıki yanarsınız![]()
maç böle biter umarım şanslı bir kura çeker fenerbahçe gruplar için
2 tane kaçırdı![]()
yine kaçırdı Güiza bu adam nedir böyle ya Gol kaçırma yarışı mı yapıyor kendi kendine