Büyüksehirden Gökhan Kaba![]()
TariboWest
Destekleriniz ve Yorumlarınız İçin Herkese Ayrı Ayrı Teşekkürler
Evet Takımımıza Katılan Türk Forveti Açıklıyoruz
İBB ve Abdullah Avcının Gözdelerinden ve Kritik Maçlarda Oynadığı Muhteşem Oyunla Adını Duyuran Potansiyel Sahibi Oyuncu ve Fener Maçlarını Boş Geçmemesi Sebebiyle Fener Avcısı Lakaplı Gökhan KABA ile Anlaşmış Bulunuyoruz Oyuncu Meksikada Kendini Göstereceğine ve Meksika Dalgalanmasına Yeni Bir Boyut Kazandıracağını Söyledi
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Tahminlerde Ümitciğimi Kopya Çekmesine Rağmen Kutluyorumve Kendisi 3 Günlük Meksikanın Şirin Maden Kenti Pachucaya Seyehat Armağan Ediyoruz
Tüm Masraflar Kulübümüz Tarafından Karşılanacaktır
Umarım Başkan Beni Kovmaz
Az Ye Canım Kardeşim
![]()
Last edited by BaGa TaRKaN : 26.Ağustos.2009 at 19:55 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Valla abi bedava ne de olsa. Acımam![]()
TariboWest
Başarılar Favorim Atlas![]()
Cruz Azul Gelenler Gidenler Genel Görünüm
Cruz Azul Hazırlık Kampı
Güzel bir hazırlık dönemi geçirdik.Bizden zayıf ekiplerle oynamış olsakta bol gollü galibiyetler moralimizi yerine getirdi.Artık lige hazırız.
Transferlerden Sonra Oluşan Kadro Ve Taktiğimiz
Artık lige hazır olduğumuzu söyleyebilirim.Ligde ilk maçımızı ligin dişli ekiplerinden Necaxa deplasmanında yapacağız.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Sezon Hazırlıklarını Yeni Transferlerin Henüz Takıma Katılamaması Sebebiyle Taktiksel Söylemlerimi Asistana Anlattıktan Sonra Onun Kontrölüne Bıraktık ve Gayet Güzel Bir Kamp Geçirdik
Sezonun İlk Resmi Maçımız Lig Öncesi Orta ve Kuzey Amerika Kulüplerinin Katıldığı Super League de Boy Gösterdik 2.si Düzenlenen Turnuvada İlk Turnuvanın Sahibi Olarak Ünvanımızı Korumak Adına Önemli Bir Organizasyon. Yeni Transferlerimiz Takıma 20 Temmuzdan Önce Katılamadığı İçin ve Kadronun Çok Kısıtlı Olması Sebebiyle Yine Söylemlerimizle Beraber Asistana Devrettik Maçlar Sonunda İlk 2 Sırada Yer Alarak Yarı Finale Kaldık Zaten 2 Grup Var
VE 2008-2009 Transfer Sezonunun Açılmasıyla Takımımıza Katılan Oyuncu ve Antrenörlerle Beraber Transfer Sezonunu Kapattık
Ve Mücadele Edecek Olan Takım Tertibatımız
Yakın Zamanda Oynayacağımız Maçların GörünümüBüyük Kapışmamız 11. Haftada Sahne Alacak
İkiniz de 4-4-2 oynuyorsunuz güzelFakat Mehmet abi bayagı ofansif oynuyor
İnsallah ters tepmez..
TariboWest
KUZEY AMERİKA KULÜPLER SÜPER LİG ŞAMPİYONASI
YARI FİNAL
HOUSTON 0-2 PACHUCA
Rahat Bir Oyunla Finale Yükseldik. Finaldeki Rakibimiz Grupta Son Maçta Yenildiğimiz Santos Laguna Oldu
KUZEY AMERİKA KULÜPLER SÜPER LİG ŞAMPİYONASI
FİNAL
PACHUCA 1-1 SANTOS LAGUNA
(Penaltı Atışları 2-4)
Penaltı Atışlarıyla Ezeli Rakibimize Kupayı Kaptırdığımız İçin Üzgünüz. Herşeye Rağmen Sahadaki Mücadelemiz İyiydi. Oyunun Belli Bölümlerinde Oyundan Düşsekte Kazanabilmemiz İçten Bile Değildi Önümüzdeki Maçlara Bakıyoruz ve Ligimize Dönüyoruz
![]()
hocam fınalde kaybetmek kotu olmusdur![]()
Finalde Kaybetmek Kötü Oldu Zaten Penaltılarda Kaybedeceğimi Anlamıştım Çünkü Oyuncunun Kondisyonları 40-50'lerdeydiKaçırmaları Normal Laguna Takımına Karşı Şuan Şansımız Tutmuyor İnşallah Ligde Telafi Edecez Rövanşı Alacağız
Meksika Açılış Liginde Hasret Sona Erdi Maçlar Şimdi Geliyor![]()
MEKSİKA APERTURA(AÇILIŞ LİGİ) MÜTHİŞ ÇEKİŞMEYLE BAŞLIYORARKANIZA YASLANIN BİZİ İZLEMEYE TAKİP EDİN
FMF 1.HAFTA
FMF 1.HAFTA SONUÇLARI
FMF 2.HAFTA GENEL
Superleague Final Maçımız Nedeniyle 2.Hafta Maçımız Ertelenmiştir
FHM 3.HAFTA
İlk 2 Maçımızın Deplasmanda Olması ve Yeni Bir Takım Olduğumuz İçin Uyum Bir Uyumsuzluk Var ÜzerimizdeYinede Puan Almak Herşeye Rağmen Güzel
3.HAFTA TOPLU SONUÇLAR
Meksika Birinci Ligi 1.Hafta Necaxa 1-0 Cruz Azul
Başa baş götürdüğümüz bir maçta 35 metreden gol yedik ve ilk haftadan mağlubiyetle lige başladık.
Meksika Birinci Ligi 2.Hafta Cruz Azul 0-1 Toluca
90 dakika tek kale oyna gol atama,adamlar 1 kere gelsinler kornerden 1 gol atsınlar ve 3 puanla gitsinler ne diyelim FM'nin azizliği
Meksika Birinci Ligi 3.Hafta Puebla 0-0 Cruz Azul
Kaleyi tutturamıyoruz bir tuttursak,bir gol atsak belki açılacağız ama 3 maç 0 galibiyet 0 gol
Meksika Birinci Ligi 3.Hafta Puan Durumu
NOT:Pachuca'nın 1 maçı Eksik tir.
Ne iş beylerSene sonu el ele kümeye
![]()
TariboWest
Kümeyede düşmessiniz heraLdeikinizede başarıLar
![]()
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
FMF ERTELEME MAÇI
Ligin Önemli Takımlarından Atlanteye Karşı Çok Önemli Bir Galibiyet Alarak ilk 3 Puanımızı Cebe Koyduk Bu Maç Bizim İçin Galibiyetlerin Müjdecisi Olur İnşallah
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Zaten 2.Ligide Açtık Olursa Eğer 52 Maçlık Dev Bir Sezon Bizi Başlıyor Canım
Valla İlk 3e Oynarız Dedik Bakalım O Pozisyonda Olursak Kovuluruz Garanti![]()
Last edited by BaGa TaRKaN : 27.Ağustos.2009 at 20:15 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Vatandastan Mehmet Öcal ve Yunus Ucana Tepki!!!
Magdur vatandas Meksikadaki 2 tane Türk manager tarafından dolandırıldıgını acıkladı!!!
İşte vatandasın konusmasından önemli kesitler
Ben yolda yürüyordum. bir baktım 2 tane takım elbiseli adam arkamdan yaklastı. Bana habire Pachucanın transfer ettiği Türk oyuncuyu sordular. Ben Pachuca yı bilmiyorum dedim. Hyr biliyorsun dediler. İpucu vere vere oyuncuyu buldum. Bana resmen zorla tatil verdiler. İlk basta güvenmedim tabi. Ama daha sonra tmm dedim. Özellikle Mehmet Öcal benden haber bekle dedi. Ama o günden beri haber yok. Ben tatilimi istiyorum kardesim!!!!
İşte vatandasımızın düsünceleri böyle. Lütfen burdan Mehmet Öcal ve Yunus Ucan a sesleniyorum. Adama söz vermişsiniz. Sözünüzü tutun. Gariban zaten 2 gün kalır geri döner..
Ucandalga Muhabiri Abdülcabbar Ucankus
TariboWest
Mehmet hocam çıkış maçı olsun buYunus kötü gidiyosun
![]()
Pachuca Antrenörü Öcal Son Zamanlarda Medyada Hakkında Çıkan Haberlere Sert Bir Tepki Göstererek Jet Hızıyla Yanıtlama Geldi.Türkiyeden Kendisine İnanan Ümit Boğa Adlı Taraftara Geçen Haftalarda Meksikada Mexico City de Kalacağı Yer ve Uçak Biletlerinin Rezervasyonlarının Yaptırıldığını Kendisinin Ne Zaman İsterse Meksikaya Ayak Basacağını ve Her Türlü Giderlerinin Kulüp Tarafından Karşılanacağının Teminatını Vermiş Bulunmaktayız
Asılsız Haberlerle Gündemi Yanıltmaya Çalışan Uçankuş Muhabirinin Daha Objektif Haberler Yapmasını Bekliyoruz
Kamuoyuna Önemle Duyurulur.
Mehmet Öcal Pachuca Teknik Direktörü
Ucandalga Muhabiri Abdülcabbar Ucankusdan İddaalara Yanıt!!!
Acıklama yapan Pachuca Teknik Direktörü Mehmet Öcala acıklamalarından dolayı tesekkür ediyorum. Fakat bu acıklamaları ben degil magdur vatandasımız kendisi söylemiştir. Bana asılsız haber yapıyor diyenler zamanında benim aracılıgım ile kamuoyunu yanlıs bilgilendirmeye calısanlar degil midir? Lütfen benim gazeteciliğimi sorgulamayın.. İşinize bakın. Röportaj veren vatandasımız en kısa sürede avukatı aracılıgıyla bir acıklama yapacaktır. Bu saatten sonra ben bu olaylardan kendimi cekiyorum. Kamuoyuna duyrulur.
Ucandalga Muhabiri Abdülcabbar Ucankus
TariboWest
Magdur Vatandas Acıklama Yaptı!!!
Tüm Türkiyeden Özür Diliyorum. Böyle bir meseleyle gündemde yer aldıgım için üzgünüm. Ben kimseye röportaj vermedim. O Ucandalga Gazetesinin ne biçim habercilik anlayısı vardır ki benim gibi bir garibanı alet etmişlerdir. Bir kere kendi isimleri ve muhabir isimleri dandikBurdan Mehmet Öcala ve Yunus Ucana tesekkür ediyorum. Onlar bana ucak biletimi ve zamanını söylemişlerdi. İşlerimin yogunlugundan dolayı erteledim. İnanmayanlar için ise ortaya cıkan bilet ve ucak herseyin kanıtı
Haftaya Meksikaya geliyorum.
![]()
TariboWest
FMF 4.HAFTA
Kendi Sahamızdaki Güzel Oyunumuzu Toluca'ya Patlayarak Gerçekleştiriyoruz. Maç Sonunda Açıklamalarda Bulunan Teknik Direktör Bu Galibiyet Takıma Çok Gerekliydi ve Takımın Kendine Olan Güvenini Getirdi Diyerek Açıklamasını Sonlandırdı.
FMF 4.HAFTA TOPLU SONUÇLARI
FMF 5.HAFTA
Geçen Haftaki Toluca Zaferinin Sarhoşluğu İçinde Olan Takım Bir An Karşılarında Hiç Ummadıkları Bir Tecos Görünce Açıkçası Kendimize Gelmekte ZorlandıkToparlandığımız Anda 3.Golüde Kalemizde Gördükten Sonra Artık Maç Bitti Bizim İçin
Taraftarlarımıza Sahamızda Bu Ağır Mağlubiyeti Yaşattığımız İçin Özür Diliyoruz
Tüm Hata Bendeydi ve Takımı Motive Edemedik
5.HAFTA TOPLU SONUÇLARI
Mehmet hocam tam toparlandık derken yine mağlubiyetİstikrar yok takımda
Cruz Azul düzelmeye başlıyor gibi.
Su an ikiniz de kafa kafaya gidiyorsunuz. Sene sonu ne olur bilinmez tabi ama ikiniz de zirveyi zorlarsınız..
TariboWest