Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç Ne Olur ?

Voters
19. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş

12 63.16%
  • Beraberlik

6 31.58%
  • Gaziantepspor

1 5.26%
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 33 arası toplam 33 sonuç

Konu: Beşiktaş - Gaziantepspor [TSL 4.Hafta]

Nesil
    2006

çok ğüzel oynadığımızı ve ilk defa bu sezon bu kadar çok ümit verdiğimizi düşünüyorum.

en az ğeçen seneki kadar hırs ve istek vardı sahada ayrıca daha orğanize ataklar oldu. Ne kadar transferini eleştirsemde Tabata,Bobo , Yusuf,Toraman olduğunda çok daha iyi olacağımıza eminim.

2 haftalık milli takım arasıda iyi oldu, en çok sevindiğim olay Nihatın performansını yükseltişi ve Serdar Özkanın son 2 senedir oynadığı en iyi oyundu. Ekrem tamamen formunu bulursa,Holosko ve Tello da ğeçen seneki ğibi olursa Ğalatasaray deplasmanında en az 1 puan bekliyorm.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Dün ilk yarıda özellikle çok iyidi Beşiktaş ama klasik sorun yaşadı. Forvetler gol atmak için çok acele ediyolar. Holosko - Nihat sürekli olarak kaleye vuruyolar. 2. yarıda Nihat hareketlenmese Serdar Özkan bitirecek topu ofsaytta olduğu çok açık Nihat'ın bide itiraz ediyo hakeme. Rıdvan Dilmen'de dün söyledi 2. 3.ligden hazırlık maçı yapıp bu oyuncuların morallerini yükseltmesi lazım diye çokta doğru adamlar stres yapıyo kendine.

Galatasaray deplasmanından 1 puan falan demişsinizde ben Galatasaray'ın Beşiktaş'a en az 3 gol atacağını düşünüyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş bu sene gol atamıyor.Eğer böyle devam ederlerse şampiyonluğa 10.haftada havlu atabilirler

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri