skorlar ve transferler guzel bu sezon bır ust kategorıye cıkarsın dıye dusunuyorum![]()
Tek kelimeyle inanılmaz.
Takdire değer.
Normal sonuçlar.
Daha iyisi olabilir.
İyi sayılmaz.
skorlar ve transferler guzel bu sezon bır ust kategorıye cıkarsın dıye dusunuyorum![]()
Zaten kadron güçlü, bu maçlarda iyi sonuçlar Çok normal. Senin hedefin Bank Asyaİlk sezonda çıkarsın gibi geliyor. Komşu şehirn takımı Yozgata Başarılar dilerim
olursun abi süper lig de de kümede rahat kalırsıntakım güzel olmuşş... takipçinim anlatımının falan güzzel abi bide hangi futbolcunun kaç golü var onu da eklersen sevinirim
İDDAA LİG B 8. HAFTA
![]()
İDDAA LİG B 9. HAFTA
İDDAA LİG B 10. HAFTA
Ve ilk mağlubiyetimiz.
İDDAA LİG B 11. HAFTA
![]()
Yok abi dalga geçmiyorum takım süper lig ayarında süper lig de küme düşmezsin diyorum... bazen bende şaşırıyorum mesela turgutluspor la ikinci ligde birinci sezon düşmekten kurtudum ikinci sezon mükemmel kadro yaptım aynen bu şekil Fortis te yarı final oynadım bende o zaman senin gibi güveniyodum takımıma... seni iyi anlarımneyse abi çok uzattım ya
takipteyim ama güzel gidiyor kariyerin takipteyim üç beş bişeyler kapalım senden
![]()
İDDAA LİG B 12. HAFTA
İDDAA LİG B 13. HAFTA
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
HABER KAYNAĞI :
Yozgatspor İddaa Lig B E Grubu'nda yer alan DİSKİ Spor ile pilot kulup olma konusunda anlaşma sağladı.Haberin detayları aşağıda.
![]()
Last edited by yorumsuz1i : 31.Ağustos.2009 at 19:37 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
İyi gidiyoruz hocam![]()
İDDAA LİG B 14 . HAFTA
İDDAA LİG B 15. HAFTA
![]()
İDDAA LİG B 16. HAFTA
HABER KAYNAĞI : BİRİ BU TAKIMI DURDURSUN
İDDAA LİG B 17. HAFTA
![]()
Pazarspor'u bir an Porsmouth diye okudum yahuD
![]()
![]()
Yürü Yozgatlı yürüüü
kadro çok iyi başarı gelmesi kaçınılmaz. başarılar
Takım yoluna dolu dizgin devam ediyor.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
7 maç üstüste kazanarak bir rekor daha kırdık.
Last edited by yorumsuz1i : 01.Eylül.2009 at 15:26 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
İDDAA LİG B 18. HAFTA
![]()
Last edited by yorumsuz1i : 02.Eylül.2009 at 18:13
İDDAA LİG B 19. HAFTA
![]()
Last edited by yorumsuz1i : 01.Eylül.2009 at 16:51
vay vay vaaaayyyyy takım ucuyo hocaaaammmm![]()
Last edited by yorumsuz1i : 01.Eylül.2009 at 17:08 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Abi çok iyi gidiyorsun ama ilk mağlubiyetinin Çankırıspor'dan olması biraz komik geldi bana![]()
Grubu iyi bir performans sergileyerek maç başına 3 gol ortalama ile lider tamamladık.Sırada Yükselme grubu var.
Tek eksiğimiz seyirci.
Takım oyununun ispatı
Takım oyununun bir başka ispatı
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
İDDAA LİG B YÜKSELME GRUBU 1. HAFTA
İlk maçımız mağlup olduğumuz tek takım Çankırı ile.
![]()
Last edited by yorumsuz1i : 01.Eylül.2009 at 18:22 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
İDDAA LİG B YÜKSELME GRUBU 2. HAFTA
Real Mardin'le oynuyoruz.
Last edited by yorumsuz1i : 01.Eylül.2009 at 18:51
İDDAA LİG B YÜKSELME GRUBU 3. HAFTA
Son maçta seri galibiyet bozulmuş. Neyse süper gidiyorsun yeni seri galibiyetler bekliyoruz.
ve işte memlekitimin kariyeri.Başarılar hemşoo hep takipcinim..
Beykoz futbol hayatına başladığım ilk takım
Haydi Beykoz haydi Beykoz haydiii![]()
İyi gidiyoruz hocam![]()
KArdeşim yanlış yere bakmışım yahu kusura bakmaYok seri bozulmadı nerden çıkardın?![]()
Klasman grubunu süper tamamlamışın. Yükselme grubuna feci başlamışsın. Diyecek yapacak yorum bırakmamışsın.
Zaten bende ondan yukarıda saçmaladım seri bozuldu diye (dermişim)![]()