Transfer Özetini Bekliyorum Hala![]()
başarılar psg ile
Valenciennes deplasmanında Pizarro şov vardı.Ve 4-2 kazandık.
Sezonun ilk puanını Lorient deplasmanında kaybettik.Pizarro öne geçirdi.Kalecinin hatasından golü buldular sağlık olsun.
Çok sert bir maçtı.Genoa deplasmanında 2 kırmızı çıktı,sayısız sakatlık oldu.Ama 2-1 kazandık.Mutluyuz.
Evimizde Lille'yi ağırladık.Geriye düşmemize rağmen maçı çevirdik.3 puanı hanemize yazdırdık.
![]()
Transfer özeti nerdeİyi gidiyoruz.
helal olsunbu kadroyla ve bu domıne taktıkle ligde ipi goğüsleyeğinden eminim
![]()
Arkadaşlar kusura bakmayın transfer merakım yüzünden oynayıp oynayıp geçtimFikstür şeklinde koyuyorum.Maçlar ayrıntılı devam edecek.
Puan tablosu
Çok iyi gidiyoruz.Şampiyonluk ümitlerim arttı.
UEFA Kupasında grupta çok iyi bir performans sergiledik ve grubu lider bitirdik.
Evet lider olmamızın avantajıyla girdiğimiz kurada rakip kolay çıktı.İnşallah bir üst tura yükseleceğiz.
NOT:Eğer elersek rakibimiz Fiorentina-CSKA Moskova maçının galibi ile oynayacağız.
NOT 2:ARKADAŞLAR İYİ BİR AMC LAZIM.ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM.BÜTÇEM 5 MN STERLİN
Kanka Hala Transfer Özetini Bekliyorum..
Bende transfer özetini bekliyorum..
Sezon Başındaki Transfer Özetini Koy Kanka Merak Ettim![]()
Sezon başıııO zamanda söylemiştik
![]()
Le Mans deplasmanında 2-0 kazandık.Bu galibiyet iyi oldu.
Nancy karşısında 1-0 geriye düştük ama galip ayrılan taraf biz olduk.
Toulouse deplasmanında 2-2 berabere kaldık.Ama Lyon'da puan kaybedince dokunmadı.
Monaco'yu Fransa Kupasında farklı yendik.
Kutluhan ve Tugy bu ss sizin için
Kadromuza devre arası çok önemli 3 isimi getirdik.Bunlar Milevskiy,Radu ve süper profilli Vukcevic'i transfer ettik.
Evet transfer ve maçlar için yorumlarınız neler arkadaşlar?
skorlar ve transferler guzel hıguaın'ı erken satmıssın haurou 1-2 sene tutsan en az 25 m'ye satardın![]()
Transferler çok güzel kardeşim..Eğer hala AMC almak istersen ciddi olarak Albaek'i düşünebilirsin.Daha yarım sezon oynadı ( Ben 8 milyon Euro'ya almıştım)
fakat gelen tekliflerden bazıları şunlar :
Tottenham 12 , Sevilla 10 , Zaragoza 12 vs. vs..
Aldığın gibi uzaktan şut atma özelliğine çalışmasını söyledim ve şimdi inanılmaza bağladı çocuk kendini![]()
Coupe de la League'de Boulogne'yi Vukcevic ile yıktık.Finaldeyiz.
Derbiye yakışır bir maç oldu.Niang şok etkisi oluşturdu.Ama Pizarro yine attı takımı ateşledi.Radu golü yapıştırdı.Kazandık
Sochaux deplasmanında yine Vukcevic vardı.Vukcevic ile yine kazandırdı.
Salzburg deplasmanında şov yaptık 4 gollü kazandık.
Yine 4 gollü kazandık.Bol gollü galibiyetlere bağladık
Salzburg ile çıktığımız prestij maçında berabere kaldık.Rakip İtalyan Fiorentina
![]()
Dolu dizgin gidiyoruz kardeşim![]()
ortak kariyer için adam arıyorum versiyon 9.0.1 msn [email protected]
bu arada inşallah psg ile franse ve uefa şampiyonu olursun
kardeşim son maçlarda çok kararlı bi görüntü vermiş takım
2-3 sezona avrupanın yeni prensi sensin inşallah![]()
Lyon deplasmanında süper bir 3 puan aldık.Lisandro erken kırmızı kart görünce işler lehimize döndü.Sakho'nun golüyle kazandık.
Lorient'i evimizde 3-1 yendik.Bu haftayı da kayıpsız atlattık.
UEFA Kupasında süper bir galibiyet daha geldi.Fiorentina'yı evimizde 3-1 yendik ve tur için büyük avantaj yakaladık.
Fransa Kupasında rakip Lyon'du.Rakibimizi 2-1 devirdik ve çeyrek finale adımızı yazdırdık.
Mor menekşeler evinde süper oynadı ve kazanamadı.Berabere kaldık ve adımızı çeyrek finale yazdırdık.Rakip yine İtalyan bu sefer AS Roma oldu.
![]()
kardeşim skorlar yine çok güzel fakat bişey merak ettim..fio deplasmanındaki topla oynama oranın nedir ya
fio nun taktiği bi ss atabilir misin harbi merak ettm![]()