Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 52 arası toplam 52 sonuç

Konu: Leeds United [2.Sezon] [Championship] Hedef Premier Lig

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

FA Cup 1. Tur

Yedek oyuncularımza şans verdiğimiz maçta, zayıf rakibimizi 2 golle kupanın dışına itiyoruz...

Coca-Cola League 1 - 16. Hafta

Deplasmanda oynadığımız bu kritik maçta, az ama öz atak yaparak maçı kazanıyoruz...

Coca-Cola League 1 - 17. Hafta

Evimizde Üstün oynadığımız bir maçı gene berabere bitiriyoruz, golcülerimizin formsuzluğu göze çarparken, rakibimizin kaleciside kritik kurtarışlara imza atıyor.

Coca-Cola League 1 - 18. Hafta

Evimizde Oldham'a patlıyoruz, zayıf rakibimiz önünde üstün bir performans sergileyerek 3 puanı hanemize yazdırdık.

FA Cup 2. Tur

Kupada gene iyi bir kura ile zayıf rakip çektik, Kendi evimizde 3 puanı 3 golle alarak hem tur atladık hemde taraftarlarımızı sevindirdik. Bundan sonraki hedefimiz hem Ligde ilk 2de yer bulmak hemde kupada gidebildiğimiz yere kadar gitmek olacak.

SON DAKİKA!

FA CUP 3.Tur rakibimiz belli oldu.

Rakibimiz premier ligin orta sıra takımlarından olan Sunderland oldu.

Kura sonrası bir basın açıklaması yapan Leeds United Menajeri Akın SULAK şöyle konuştu;

Güçlü bir rakibe karşı deplasmanda oynayacağız, hedefimiz FA Cup'ta en azından çeyrek finaldi fakat bu kura sonrasında hedef koymak için henüz erken olduğunu gördük. Fakat inanıyorum ki futbolcularım ellerinden gelenin en iyisini yaparak güçlü rakibimizi eleyeceklerdir.
    Last edited by ksiempre : 07.Eylül.2009 at 21:12

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Coca-Cola League 1 - 19. Hafta

İyi oynadığımız maçta aleyhimize haksız 2 penaltı verilmesine rağmen, son dakikalarda bir penaltı kazanarak maçı kazanıyoruz...

Coca-Cola League 1 - 20. Hafta

Deplasmanda kazanmayı öğreniyoruz, gene az pozisyona girdiğimiz bir deplasman maçında rakibimizi zorlansakta geçiyoruz, mutluyuz...

20. Hafta Sonunda Puan Durumu

20. hafta sonunda takımımın bulunduğu sıradan oldukça memnunum, sezon başında koyduğumuz hedeflere yavaş fakat emin adımlarla ilerliyoruz. Özellikle Hamilton Ricard, Emiliano Insua, Stephen Appiah ve Daniel Parejo'nun performansları takımızın üst sıralardan kopmamasını sağladı, bu oyuncularımı ayrıca kutluyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Başarılar kolay gelsin.

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Bayağı çekişmeli bir sıralama söz konusu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Coca-Cola League 1 - 21. Hafta

Galibiyet serimize devam ediyoruz, rakibimizi 3 golle evine puansız gönderirken aynı zamanda rekor sayıda taraftarımızın maça geldiğinden dolayıda çok memnun olduk....

Coca-Cola League 1 - 22. Hafta

Deplasmanda formda yıldızlarımızın golleriyle kazanıyoruz ve devre arası transfer dönemine iyi bir pozisyonda giriyoruz..

Devre arası diye nitelendirebileceğimiz bölüme liderin 4 puan arkasında 3. sırada giriyoruz, bundan sonrada maçlarımızı kazanarak üstümüzdeki rakiplerimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz.

Ayrıca bu dönemde takımın gelecek sezon kadrosu için sözleşmesi biten veya ucuz bonservisli olan kaliteli oyuncularla görüşmelerimiz olacak onlarıda görüşmeler sona erince gene açıklayacağım.

Maçların çok iyi.Bu sene şampiyonluk bekliyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

in$allah hocam bu sene $ampiyonluğu alıcaz , bazı maçları oynadım fakat 30. haftaya kadar olanları tamamlayıp öyle ekleyeceğim iddaamız devam ediyor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Coca-Cola League 1 - 23. Hafta

Zorlu rakibimizi evimizde tek golle geçiyoruz.

Coca-Cola League 1 - 24. Hafta

Evimizde bir beraberlik daha alıyoruz, rakibimiz çok iyi savunma yaptı açıkçası maçın hakkıda beraberlikti.

TRANSFER HABERLERİ

Takımda ilk 11'e giremeyince huzursuzluk çıkartan 2 oyuncumuzla yollarımız ayrıldı, bir yeni genç forvet transferimiz oldu.

Ayrılan oyuncularımıza yeni takımlarında başarılar dilerken , yeni gelen genç forvetimizinde uzun yıllar Leeds forması giymesini temenni ediyoruz.

Ayrıca gelecek sezon kadrosu içinde genç bir fransız orta saha oyuncusu ile anlaştık.

Gidenler

Gelenler (Gelecekler)

Coca-Cola League 1 - 25. Hafta

Yükselme adaylarından biri olan rakibimize kendi evlerini dar ettik, baştan sona kadar üstün oynayan taraftık ve bunun karşılığını 2 farklı galibiyetle alıyoruz.

Coca-Cola League 1 - 26. Hafta

Diğer bir yükselme adayı olan güçlü rakibimizi, evimizde çok zorlansakta geçmeyi başarıyoruz.

Coca-Cola League 1 - 27. Hafta

Deplasmanda iyi formumuzu sürdürüyoruz...

Coca-Cola League 1 - 28. Hafta

Çok zorlu bir deplasmanda pozisyona dahi giremezken, hakemin lehimize çaldığı penaltı düdüğü ile 3 puana ulaşıyoruz, belki de bu 3 puan şampiyonluğumuzu belirleyecek.

Coca-Cola League 1 - 29. Hafta

Düşme hattından kurtulmaya çalışan rakibimizi biraz daha aşşağılara itiyoruz...

Coca-Cola League 1 - 30. Hafta

Üstün oynadığımız maçta gene bir penaltı golüyle galibiyete uzanıyoruz..

30. Hafta itibariyle Puan Durumu

Takım olarak, idari ve yönetim kadrosu olarak bulunduğumuz yerden çok memnunuz, liderin sadece 2 puan gerisindeyiz ki geçtiğimiz haftalarda çok şans galibiyetleri elde ettiler onlarda illaki puan kaybedeceklerdir. Ama asıl düğümü Leicester ile evimizde ve Scunthorpe ile deplasmanda oynayacağımız maçlar çözecek diye düşünüyorum...

Şampiyonluk adım adım geliyor..Haydi sana güveniyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbuL

çok güsel hocam.. şampiyonuz inş ...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

hocam leeds united'le tarih yazan biri olarak ne transferlerini, ne hedeflerini, ne yolladığın oyuncuları beğendim diyemem...

beckford'u yollamışsın, o ligin gol kralı açık ara beckford'dur neden yolladın anlamış değilim. müthiş oynuyor.
    bradley johnson sol kanatta çok iyi işler yapıyor onu da yollamanı yadırgadım.
    prutton david orta sahada iyi bir alternatif olabilirdi.
    4312 ile oynuyorsun saygı duyarım ama 442 ile rakiplerini duman edebilirsin.. tabi sen bilirsin.
    delph ve hawson ikilisi orta sahayı felç ederler rakiplere.. hızlı ve yaratıcı oyuncular.

o ligde senin açık ara şampiyon olman lazım. ilk üç felan hikaye. bu sene bize şampiyonluğu getir kardeşim yoksa yakarım buraları

valla duygulandım leeds kariyeri görünce.. nice zaferler kazanmışlığım vardır.
    eleştirilerime alınmamışsındır umarım.. zaten eleştirilerin hepsi olmuş bitmiş şeyler. daha geri alıp düzeltemezsin ama içimde kalmasın

bence 442'ye dön haşat edersin rakiplerini...

çok çok başarrılar takip edeceğim elimden geldiğince..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

eleştirilerin için teşekkürler tabi biraz acımasız olmu$ ama

leeds ile daha önce 9.0.1de oynadım çokta ba$arılı olduğum 4-5 sezonluk bir kariyerim vardı fakat 9.0.3 ile sil baştan yaptık diyebiliriz.

bradley ve beckfordu göndermemdeki amaç onların uzun kontratları altında kalmaktansa gelecek sezon daha rahat takım kurgusu yaratmak ve para kazanmak amaçlıydı, aslında çalışma izni sıkıntısı olmasaydı kanatlara çok kaliteli 3 oyuncu takviyesi yapıcaktım ama work permit bir türlü izin vermedi

takımda yeni kuruldugu için direk şampiyonluk hedefi koymak doğru olmaz açıkçası squad harmony sağlanana kadar bazı sıkıntılar olacaktı ve bende o sıkıntıları yaşadım dönem başı ve ortalarında fakat $u anda takım istediğim seviyeye geldi diyebilirim.

Bu sezon benimde beklentim şampiyonluk elbette ama 2.liğide kötü bir derece olarak sayamayız dolayısıyla önce bir 2.liği garantileyelim tabiki şampiyonluk süpriz olmaz

4-4-2 önerisini dü$ünmek isterdim fakat dediğim gibi kanat oyuncularının transferi olmadığı için zorunlu olarak 4-3-1-2 oynatıyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Coca-Cola League 1 - 31. Hafta

Rakibimizi eze eze geçiyoruz.

Coca-Cola League 1 - 32. Hafta

Zayıf rakibimizi ilk yarıda buldugumuz iki enfes golle kurban listemize ekliyoruz

Coca-Cola League 1 - 33. Hafta

Lig liderliği için çekiştiğimiz rakibimizi darmadağın etmekle kalmıyor aynı zamanda Liderlik koltuğundan da ediyoruz ... Yeni Lider Leeds United

Coca-Cola League 1 - 34. Hafta

Zayıf rakibimiz karşısında 2-3 net pozisyon bulsakta topu 3 direk arasından geçiremedik...

Coca-Cola League 1 - 35. Hafta

Deplasmanda tek atıyoruz 3 alıyoruz.

Coca-Cola League 1 - 36. Hafta

Zirve takipçisi rakibimiz karşısında deplasmanda kaybediyoruz, oyuncularıma kızamıyorum çünkü tam 23 hafta sonunda mağlup oldular ve 9 maçlık bir galibyet serisi çıkartmışlardı.

36. Hafta sonunda Puan Durumu

Scunthorpe maçından sonra kameraların karşısına geçen Akın SULAK şöyle konuştu ;

Taraftarlarımız bu mağlubiyete aldanmasınlar, herşey yolunda ilerliyor. Futbolcularımız bugün ellerinden geleni yaptı ama yorgunluk ve şanssızlık sebebiyle mağlup olduk.

Fakat avantajlı konunumuzu sezon sonuna kadar koruyup ipi göğüsleyeceğimize inanıyorum. Siz taraftarlarımıza buradan sesleniyorum, meşaleleri hazır edin ŞAMPİYON geliyor...

Nesil
    2008
    Yer
    Türkiye

Son maç iyi olmamış ama genelde çok iyisin... Leeds oldum olası sempati duyduğum bir takımdır,leeds'i iyi yerlere getiriceğinden eminiz ... Başarılar ...

skorlar 10 numara 5 yıldız hocam
    bi tanecik mağlubiyet oluversin zararı dokunmaz

Nesil
    2009
    Yer
    Afyonkarahisar

güzel maçlar fakat yeovil maçı daha güzel 34 bin seyirci gelmiş maça buda ayrıca güzel.

Sonunda liderlige oturmuşsun tebrik ederim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

yorumlar için çok teşekkür ederim...

biraz zor oldu ama liderliği kaptık ondan sonrada devam geliyor

o 34.000 ki$i rekor oldu zaten Coca-Cola 1 için , ee nede olsa Leeds'in büyüklüğünden kaynaklanıyor

37. haftadan tekrar sonuçları ve sezon sonunu yayınlıyorum 1 günlük bir gecikme oldu..

Coca-Cola League 1 - 37. Hafta

Zayıf rakibimiz karşısında ezici bir oyun ortaya koymamıza rağmen ( istatistiklere dikkat) tek gollü bir galibiyet aldık, enteresan bir maçtı bizim için...

Coca-Cola League 1 - 38. Hafta

Bütün isabetli şutlarımızın gol olduğu enteresan bir maçtı...

Coca-Cola League 1 - 39. Hafta

Buldozer gibiyiz rakip tanımıyoruz.

Coca-Cola League 1 - 40. Hafta

40.000 e yakın taraftarımız karşısında 1 puana razı olduğumuz için özür diliyoruz...

Coca-Cola League 1 - 41. Hafta

Deplasmanda 1 puan, son dönemeçlere geldiğimiz haftalarda iyi sonuç bizim için...

Coca-Cola League 1 - 42. Hafta

Çok kritik bir 3 puanı kaybediyoruz fakat rakiplerimizinde bu haftada puan kaybetmesiyle yerimizi koruyoruz.

Coca-Cola League 1 - 43. Hafta

Son 3 haftaya girilirken bu galibiyetle kendimize geliyoruz, avantajlı pozisyonumuzu koruyoruz.

Coca-Cola League 1 - 44. Hafta

Bu galibiyetle son 2 haftaya 6 puan fark ile giriyoruz, şampiyonluğumuz garanti gibi.

Coca-Cola League 1 - 45. Hafta

Bitime bir hafta kala 6 puan farkla şampiyonluğumuzu ilan ediyoruz, evimizde şampiyonluk turunu atıyoruz, fakat kupayı kaldırmak için 1 hafta daha beklememiz gerekecek...

Coca-Cola League 1 - 46. Hafta

Deplasmanda formalite maçında mağlup olsak ta taraftarlara futbol ziyafeti çekiyoruz...

KUPA MERASİMİ

PUAN DURUMU

YILIN MENAJERİ

SEZON SONU LİG OYUNCU VERİLERİ

Bizim için oldukça yorucu bir sezon oldu fakat sonunda ipi göğüslemeyi başardık. Futbolcularımı canı gönülden tebrik ediyorum ve tatillerinin keyfini sürmelerini diliyorum...

Yeni sezon transferleri ve hazırlık dönemi görüntüleride en kısa sürede burada olacak...
    .
    .
    .

Birleştirilen Mesaj:

Yeni sezonda yönetimimiz üst sıralar oynamamız koşuluyla 3.1m Euro'luk bir transfer bütçesi ayırdı, bu sezon sözleşmesi biten kaliteli oyuncularla ve bonservisi düşük genç ve gelecek vaad eden oyuncularla kadromuzu takviye etmeyi planlıyoruz...

Transferlerimiz gerçekleşince gene buradan basına tanıtacağız...
    Last edited by ksiempre : 09.Eylül.2009 at 21:22 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Hocam tebrik ederim.Çok iyi bir sonuçla ligi tamamlamışsın

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by webcagri View Post
    Hocam tebrik ederim.Çok iyi bir sonuçla ligi tamamlamışsın
    teşekkür ederim, aslında puan olarak beklentimin biraz altında kaldım da diyebilirim son hafta puan kayıpları olunca

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by ksiempre View Post
    teşekkür ederim, aslında puan olarak beklentimin biraz altında kaldım da diyebilirim son hafta puan kayıpları olunca
    Yoğum maç trafiğinden kaynaklanmıştır mutlaka

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yeni Sezon Transferlerimiz :

Yeni sezon transferlerimizden Altidore ve Onuoha'nın klüplerinden bonservisleri 24 ay taksit ile alınmıştır, diğer transferlerimiz ise bonservisi elinde olan oyunculardır.

Bizim için olumlu bir transfer sezonu geçerdik diyebiliriz, özellikle Ben Foster, Michael Salgado ve Andrea Russotto gibi kaliteli oyuncuları bedelsiz olarak kadromuza dahil ettik.

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri