Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 40 arası toplam 40 sonuç

Konu: Sercan'ın Babasından Bomba Açıklamalar!..

Sercan'ın hala neden tartışıldığını anlayamıyorum. Sercan, Bursaspor'da kaldı mı? Evet. Bursa'da mutlu mu ? Evet.

Geçen sene başlarında Sercan'ı Türkiye'de tanıyan yoktu. 2008-2009 sezonunda SüperLig'de oynamaya başla ve ilk senesinde 15 gol attı. Şimdi tanımayan yok.

Seneye bu zamanlarda Sercan hakkında ne konuşuyor olacağız acaba ?

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Seneye değil Ocak ayında yine başlar..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Sercan'ın babası oğlunu gündemden düşürmek istemiyor sanırım. Çünkü transferin son dönemlerinde Fenerbahçe'ye gidiyor açıklamasını da o sızdırmış basına, şimdi bu açıklamayı yapan da babası. Bıraksın açıklamaları, Sercan zaten oynamaya, gollerini atmaya devam ettikçe gündemde kalacaktır.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

TUZAĞA DÜŞÜRÜLDÜM

Kenan Yıldırım, “Star TV beni resmen tuzağa düşürdü. Gerçekler ekrana yansıtıldığı gibi değil” diyerek kendini savundu.

Sercan`ın babası, tepki toplayan sözlerinin montajlanıp verildiğini iddia etti

Engin AKSÖZ
    Transfer sezonunun en gözde oyuncusu olan Bursasporlu Sercan Yıldırım’la ilgili spekülatif haberlerin ardı arkası kesilmiyor. Transferin gündemini bazı günler neredeyse tek başına belirleyen yıldız oyuncuyu, süreçte tepe tepe kullanan yaygın yazılı ve görsel medyanın, son olarak baba Yıldırım üzerinden olaya yeni bir parantez açması, dün Bursa’da geniş yankı bulmuştu.

Dün Olay Spor`u ziyaret eden baba Kenan Yıldırım, Star TV’deki ‘Futbolig’ programına yaptığı açıklamaların bazı yerlerinin montajlandığını iddia etti.

Söylemediği bazı şeylerin kendi ağzından dillendirildiğini belirterek, “Söz konusu kanal beni resmen tuzağa düşürdü. Gerçekler ekrandaki gibi değil. Telefon konuşmamızı bana haber vermeden kaydedip yayına vermişler” açıklamasında bulundu.

G.SARAYLIYIZ DEMEDİM
    Programa pazar gecesi canlı bağlanmadığını, konuşmalarının 4 Eylül Cuma günü kendisine haber verilmeden banda alındığını, bazı pasajlarda kullanmadığı ifadelerin yer aldığını ileri süren baba Kenan Yıldırım en çok “Ben de Sercan da G.Saraylıyız” sözüne içerlediği söyledi.

Baba Kenan Yıldırım kendini şu sözlerle savundu:
    “Star TV’den arayanlar bir süre sonra tuzak sorulara başladı. Fenerbahçe’nin önerdiği rakamlarla, G.Saray’ın ne verdiğini sorguladılar. Daha sonra sıra ailece Sercan’ın hangi takımda oynamasını istediğimize geldi. Ben bu soruda kesinlikle `ben de Sercan da Galatasaraylıyız` demedim. Bu sözlerim kesinlikle kurgu ve doğru değil. Sadece Rijkaard’ı taktir ettiğimi, G.Saray’da oynarsa Arda Turan ile iyi bir ikili olacağını öne sürdüm. Ama asla `Galatasaraylıyız` demedim. Ben doğma büyüme Bursalı ve Bursasporluyum. Böyle bir şey deklare etmem, kendi özümü inkar anlamına gelir.”

SAĞLAM’DAN ÖZÜR DİLERİM
    Rijkaard’ın adını telaffuz ederek Ertuğrul Sağlam’ı istemeden incittiğini de belirten baba Yıldırım, “Burada hata ettiğimi kabul ediyorum. Ertuğrul Sağlam’ın oğlumun üzerinde büyük emeği vardır. Rijkaard’ı başarılı futbol kariyeri nedeniyle örnek göstermiştim. Bu yanlış anlaşılma nedeniyle Ertuğrul hocamdan özür dilerim” şeklinde konuştu.

“Bizim ailece derdimimiz para değil” savunmasında bulunan baba Yıldırım, her ortamda paragöz birisi gibi gösterilmekten şikayet ederek sözlerine şöyle devam etti:
    “Elbette oğlumun haklarını koruma adına arkasında duracağım. Hakkımızı arama adına yaptığımız çıkışlar hep yanlış yorumlandı. Başkan Yazıcı’ya sözleşme yenilerken ‘bizi mağdur etme, istersen 2015’e kadar imza atalım’ dedim. Her şeyi sayın Yazıcı’ya ve yönetime bıraktık. Çünkü biz önce Bursasporluyuz. Sercan’ın kazandığı parayla ilgili de spekülasyonlar yapılıyor. Beş kuruş peşin para almadık. Oğlumun altındaki son model arabayı bankadan kredi çekerek satın aldık. Hala taksitlerini ödüyorum.”

ARTIK KONUŞMAYACAĞIM
    Söz konusu programda anlattığı birçok şeyin yayına verilmediğini öne süren baba Yıldırım sözlerini şöyle bitirdi:
    “Örneğin Sercan’a Manchester United ve M. City’den 15 yaşından beri teklifler geldiğini belirttim. Konuşmamı yayına hazırlayanlar bu sözlerimi makaslamış. `Bana inanmıyorsanız, açın telefonu kulübe sorun` dedim. İşlerine gelmeyeni kestikleri için, anlatmak istediklerimin özü uçup gitmiş. Beni oğlumun üzerinden kullanıp tuzağa düşürdüler. Taraftarla karşı karşıya bıraktılar. Yanlış yaptığımı kabul ediyorum. Artık bundan böyle kimseye oğlumla ilgili açıklama yapmayacağım.”

Olay.com.tr (MB)

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uLtimatoM View Post
    Babasının bu açıklamaları yaparken belki de telefon görüşmesinin kaydedildiğinden haberi bile yoktur.Çünkü çok dobra konuşuyor adam.Ertem Şener ile muhabbet ediyor gibi konuşurken anlatıyor tüm bunları.
    Quote Originally Posted by bursa_mc View Post
    TUZAĞA DÜŞÜRÜLDÜM

Söylemediği bazı şeylerin kendi ağzından dillendirildiğini belirterek, “Söz konusu kanal beni resmen tuzağa düşürdü. Gerçekler ekrandaki gibi değil. Telefon konuşmamızı bana haber vermeden kaydedip yayına vermişler” açıklamasında bulundu.

Söylemiştim.StarTV'den de bu beklenridi zaten.Adamı resmen kandırmışlar yazık. Tabii babanın da böyle birşey olabileceğini önceden görmesi gerekirdi.Bir basın mesubuna bunları niye anlatıyorsun kardeşim.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Zaten izlendiğinde orjinalinde Galatasaraylıyız diye birşey söylemediği görülüyordu fakat basın doğal olarak daha ilgi çekici olsun diye Galatasaray'da oynamak istiyordu sözüne kendi yorumunlarını katarak Sercan Galatasaraylı başlığını atmıştı. Sercan gerçekten Galatasaraylı, Beşiktaşlı veya Fenerbahçeli olabilir. Ben ihtimal vermesem de, 3 büyüklerden birini tutabilir ama çıkıp da bunu ne babası ne de oyuncunun kendi açıklamaz. Sonuçta bu işten para kazanan insanlar taraftar gibi düşünemezler ve giydikleri formanın hakkını vermeye bakarlar. Şuan kimse diyemez ki, benim takımımda oynayan oyuncuların hepsi küçüklüğünde bizim formamızla geziyordu, bizim renklerimize gönül veriyordu.

Sercan'ın babasının medyayla köprüleri atması Sercan için iyi bir gelişme.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post

Sercan'ın babasının medyayla köprüleri atması Sercan için iyi bir gelişme.
    Ne gibi iyi bir gelişme??

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Montaj varsa işimi bırakırım

Star TV Spor Müdürü Ertem Şener, “Kenan Yıldırım`ın ses kasedinin montajlı olduğunu kanıtlasınlar, ben mesleğimi bırakırım” dedi.

Bursasporlu Sercan`ın babası Kenan Yıldırım`ın, pazar gecesi Star TV`de yayınlanan Futbolig programında ekrana gelen ses kaydının yankıları devam ediyor. Baba Yıldırım`ın “Star TV benim söylediklerimi montajlamış ve haberim olmadan yayınlamış. Tuzağa düşürüldüm” şeklindeki iddialarının ardından gazetemizi arayan Star TV Spor Müdürü Ertem Şener, Kenan Yıldırım`ın gerçekleri söylemediğini açıkladı.

İZNİYLE YAYINLANDI

Şener, kendilerinin, Sercan`ın `oldu` denen Fenerbahçe`ye transferinin neden gerçekleşmediğini öğrenmek için baba Kenan Yıldırım`ı aradıklarını belirterek, “Bu kaset, Kenan beyin bilgisi dahilinde yayınlandı. Kesinlikle art niyetli montaj yok. Bu kasedin montajlı olduğunu kanıtlasınlar, ben mesleğimi bırakırım” dedi.
    Ertem Şener konuyla ilgili OLAY`a şunları söyledi:
    “Kenan Yıldırım, `Sercan Estonya maçında cumartesi günü gol atarsa, söz veriyorum, kendim programa geleceğim. Benim kasedimi yayınlamanıza gerek yok. Eğer gelmezsem o zaman yayınlarsınız` dedi.
    Ayrıca, telefon bağlantısında, yayında çıkmasını istemediği bazı bölümler olduğunu söyleyerek, o bölümlerin çıkarılmasını istedi. Ben de o bölümleri çıkardım. Bunların dışında herhangi bir montaj yapmadık.”

TUZAK NE DEMEK

“Bu kaset, tamamen Kenan Yıldırım`ın bilgisi dahilinde yayınlandı. Zaten yasa gereği izinsiz vermemiz mümkün değil. Hele hele tuzağa düşürme diye bir şey kesinlikle olamaz. Bu sözler, Bursaspor camiasının bizi yanlış değerlendirmesine yol açar. Oysa böyle bir durum yok. Kenan Yıldırım, telefonda resmen bize `Ben Galatasaraylıyım` dedi. Bu söz, nasıl montajlanıp da söyletilebilir ki!”
    Star TV Spor Müdürü Şener, elindeki ham kasedi Bursa`ya göndermeye hazır olduğunu belirterek, “Benim Bursaspor`la herhangi bir sorunum olamaz. Ayrıca Bursaspor taktir ettiğim bir takımdır. Kenan Yıldırım, oğlu Sercan`ın Fenerbahçe`yle anlaştığı yönündeki haberleri de kendisinin medyaya verdiğini kabul etti” ifadesini kullandı.

YÜZLEŞMEYE HAZIRIM

Ertem Şener, sözlerini şöyle noktaladı:
    “Namusum ve şerefim üzerine yemin ediyorum. Bu kaset, herkesin bilgisi dahilinde yayınlandı. Eğer bu kasedin montajlı olduğunu kanıtlasınlar ben o gün gazetecilik mesleğini bırakırım. Hodri meydan!.. Kenan Yıldırım ile bu konuda her yerde yüzleşmeye de hazırım.”[/B]

olay.com.tr

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by bursa_mc View Post
    Ne gibi iyi bir gelişme??
    Şöyle iyi bir gelişme; Sercan'ın babası çıkıp televizyonlara, gazetelere transfer dönemi bittikten sonra açıklama yapmayacak. Dolayısıyla televizyonlarda, gazetelerde Sercan'ın transferiyle ilgili yazılar olmayacak. Ve Sercan transfer haberleriyle değil oynadığı futbolla konuşulacak.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Ertem Şener bıraksın bu işleri.. O kaydın montajlanmış olduğu çok açık.. Dinlerken bile kesilen bölümler beli oluyo..

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri