Belediye kazanır
Berabere biter
Trabzonspor Kazanır
4 oldu Umut attı Trabzonspor şaha kalktı![]()
Vay anasını tarihi farka gidiyor maç.
trabzonda özellikle fenerbahcenin daha bi sevilmediğini duymuştum dogrulugu var mı bilmem ama ben trabzonu severim fenerli olarak sevindim skora teşekkürler egemen![]()
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Umut ve Gökhan gol attı sonunda Trabzon için güzel günlermi geliyor yoksa![]()
Umut ve Gökhan attı şok oldum 4-0 maç ilginç vallahi.
4-1 oldu..
4-1 oldu yine aynı golleri yiyoruz yandan orta tak gol.
Ne hikmetse biz bu İBB'ye karşı zorlanıyoruz özellikle Olimpiyat'ta.Trabzon'da 4 lemeden bırakmıyor.Şimdiden tebrikler..
So what?
Saike
maç 4-1 bilemedin 5-1 biter..fazla asılacagımızı zannetmiyorm bundan sonra..Ceyhun,Yattara,Alanzinho'dan yoksun çıktıgımız maçta 4 gol atmamızda çok ilginç..
Colman kaç asist yaptı ? Fantezi Futbolda yazmıştım![]()
3 galiba Ayg.
macta 1-2 gol daha olcaktir. garantiGokhanin cok degilde Umutun gol atmasina baya sevindim. En azindan morali duzelir yine rakip defansi presi ile zor anlar yasatir
Ooo yaşadımEgemen'i yazıcaktım son anda vazgeçtim
Hadi Colman bi de gol at
![]()
Taner Gülleri oyunda ikinci yarıda..
Egemen 3.golünü de attı hem de topuklaCoştu adam ya
Asisti Colman yapmıştır inşallah
![]()
Egemen hatrick
bu sefer topukla![]()
Egemen ne yapiyor oyle![]()
Yok artık Egemen![]()
Egemen'in 3 tane attığını okuduğumda herhalde Hugo Bross korner taktiği yapmış dedim ama öyle değilmiş.
Bu maç teknik ekibe nefes aldırmış oldu. Tebrikler Trabzonspor.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Korner taktiği yapmıyo mu ? İlk iki golü kornerden kafayla attı üçüncüyü de kornerden kalabalıkta topukla attı diye biliyorum ben
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Umut son dakikada 6-1 yapmış durumu.61 oldu![]()
Last edited by RaSenGan : 13.Eylül.2009 at 22:37 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
6 oldu . . .
Plaka tribüne sığmıyor. Skorada yansıyor tebrikler Trabzonspor.
TrabzonCell olup Belediye'ye hattini bildirdi ..
bi arkadaş yazmış gerçekten cuk diye oturmuş anlayana![]()
egemen dedi ki umut bile 2 gol attıysa bu maçta ben 3 ayarımharbi iyi oynadık ama toparlanmak için gene 2-3 mac daha almamız lazım, fikstür de müsait, yalnız taraftar süperdi, Trabzon da maçlarda oyuncuları geriyor taraftar, ama istanbulda destek vardı, yine de güzel maçtı, bayaa da gol kaçırdık hani
![]()
İstanbul'a gelen taraftarlar sakin olaylara dıştan bakan taraftarlarr.Trabzonda olanlar yerel basının ve bir kaç kendini bilmez yüzünden öyle saçmalıyor.
Maçtan öncede söylemiştim.Gecen yıl bu staddan farklı ayrıldık yine olabilir diye.Egemen Fatih terime bir gönderme yaptı.Önderin alındığı yerde o neden alınmadıysa neyse o konulara hiç girmiyim.
Maça gitsem mi gitmesem mi diye çok düşündüm ama iyiki gitmişim.Eziyete deydi.![]()