yapmayın ya halil altıntop bile torresin yaptıklarını yapar forvetin göbeginde oynatınca bi adama bukadar fiyat ödenip fm oynanırmı bedava alabiliyosan sözüm yok tabi.....
yapmayın ya halil altıntop bile torresin yaptıklarını yapar forvetin göbeginde oynatınca bi adama bukadar fiyat ödenip fm oynanırmı bedava alabiliyosan sözüm yok tabi.....
Bence fotoğraftaki Torres manyax bişi olmuş one 1 sezonda hemde ispanyada 59 gol müthiş bişi.
İyi gelişmiş.
çok işime yarıyacak saol
torres bence de çok ii futbolcu ne kadar pahalı olursa oolsun
gerçekten güzel olmuş ellerine sağlık
Kadro Guzel Ama Tr Liginde Oynayanlar icin Böyle Bir Kadro Yapmak ZorOriginally Posted by tanimsiz
![]()
yine tr liginde de böyel kadrolar yapılabiliyo benim kadrom
volkan-chivu-gallas-ugur ucar-hamit altintop-nuri sahin-cassano-leo messi-adriano-tevez(5 sene gectiginden türk vatandaslıgında)-halil altintop
bakın yabancı sınırlamasıda olsa olabiliyomus
Yila dikkat ettiysen arkadas 2. sezonunda kurmus takimi tr liginde 5 sene gecerse olur da 2. sezonda kuramassin böyle bir kadroOriginally Posted by Nore196
ya ama benim oyunum da cok büyük hatalarla gerceklesti bu kadro ugrasırsanız olur kesinlikle
kardesim israr ediyosun halaOriginally Posted by Nore196
tr liginde yabanci siniri var.
tevezde dahil kadroda kac yabancı var bakrmısın lütfen
yabancı sınırı 6 türkiyede
sagol aga tşk![]()
real madrid kadron bayaği güzelmiş
eyvallah kaleci arıyordum çok reşekkürler
Liste cok uzun oldugundan bakamadım o yüzden sunları yazayım aguero ve mokoena zaten aguero yu bilirsiniz 27 milyon$ a atl.madrid aldı 17 yasındaki bu adamı
hepsi süper ama birkişiye dikkat. SERKAN GEDİK uyum sorunu yaşıya bilir küstürme mek lazım yoksa çok sorun yaşarsınız.
teşekkürler kardeş baya uğraşmışsın açıkçası
Gerçekten çok güzel bir paylaşımtşkler + rep
![]()
çok teşekkürler..
ellerine sağlık çok güzel
Serkan Gedik belki küçük takımlar için iyi bir oyuncu olabilir ama büyük bir takımla oynuyorsanız bence almayın arkadaşlar liste güzel olmuş ellerinize sağlıkOriginally Posted by the_oc
eyvallah kardes
sagol kardes .cok isime yarıyacak.
Galatasaray'ın Altyapısında öyle oyuncular war ki parmak ısırttırıyolar; 2 sene alt yapıda düzenli oynasınlar 5-6 20'leri oluyor.
İrfan Başaran : 2007-2008 Sezonunda Ortasahada İleri Dönük Oynatılınca Top Sürmesi mükemmel oluyor
Oğuz Şabankay : 2006-2007 Senesinden Oynatmaya Başladım; Bir Maçta Aynı Yerden 3 Tane Uzun Şut Golü Attı. Mükemmel Bir Adam
Mülayim Erdem : Forvetin Arkasında Tek Oynayınca Aşırtma Pasları Nefis Oluyor
Özgürcan : Kaleciyle Karşı Karşıya Kalmasın (:
Cafercan : Yok Böyle Bir Adam ! Kendisi Gibi Bir Partner Olacak O Zaman Görün ! Robert Vittek'le Oynatıyorum Şampiyonlar Liginin En İyi Genç Oyuncusu Seçiliyor.
caner erkini fenerin altyapısına alıyorum adam golleri atınca 6.trilyona çıkıyor
eline sağlık kardes cok iyi oyuncu bunlar
Robert hariç ki bilmediğimden diğer söylenenler için altına imzamı gözüm kapalı atarım en iyi alt yapı bu cimbom da var kardeşim kimse itiraz etmesinn......Originally Posted by AtaWorM
![]()
güzel oyuncular brawo
bide markus karl a baksanız hiçte fena olmaz bence!!!
bide deniz baykara iidir denein .sonra da nizamettiin çalışkan bence.gurbetci arayanlar için . . . . .