Sayfa 2 / 10 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 276 sonuç

Konu: Mükemmel Genç Yetenekler(Karışık-Ucuz)

yapmayın ya halil altıntop bile torresin yaptıklarını yapar forvetin göbeginde oynatınca bi adama bukadar fiyat ödenip fm oynanırmı bedava alabiliyosan sözüm yok tabi.....

Quote Originally Posted by Nore196
    ya tamam fernando torres tek kelimeyle mükemmel ama o paraya iki tane tevez alırsınız buda torresin katkısının belki 2-3 katını yapar neden bu parayı ona vereyimki ayrıca teveze iyi bi program uygulatırsan özellikleri torres den daha iyi oluyor
    bi de buna bak istersen..o zlatanın tek rakibi

Nesil
    2005
    Yer
    Kayısı Diyarı

Bence fotoğraftaki Torres manyax bişi olmuş one 1 sezonda hemde ispanyada 59 gol müthiş bişi.

İyi gelişmiş.

çok işime yarıyacak saol

torres bence de çok ii futbolcu ne kadar pahalı olursa oolsun

gerçekten güzel olmuş ellerine sağlık

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by tanimsiz

Size suanki kadromun resmini yolluyorum inceleyip bakarsiniz. Potrodan transfer oldum real madride bu yeni savem o yuzden pek yeni futbolcular yok 3. senemi bitirdim yani. Suanki bu kadro ile ligte NagMalup gidiyorum boyle bir kadro yapmanizi oneririm.

Kolay gelsin.
    Kadro Guzel Ama Tr Liginde Oynayanlar icin Böyle Bir Kadro Yapmak Zor

yine tr liginde de böyel kadrolar yapılabiliyo benim kadrom
    volkan-chivu-gallas-ugur ucar-hamit altintop-nuri sahin-cassano-leo messi-adriano-tevez(5 sene gectiginden türk vatandaslıgında)-halil altintop
    bakın yabancı sınırlamasıda olsa olabiliyomus

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

yine tr liginde de böyel kadrolar yapılabiliyo benim kadrom
    volkan-chivu-gallas-ugur ucar-hamit altintop-nuri sahin-cassano-leo messi-adriano-tevez(5 sene gectiginden türk vatandaslıgında)-halil altintop
    bakın yabancı sınırlamasıda olsa olabiliyomus
    Yila dikkat ettiysen arkadas 2. sezonunda kurmus takimi tr liginde 5 sene gecerse olur da 2. sezonda kuramassin böyle bir kadro

ya ama benim oyunum da cok büyük hatalarla gerceklesti bu kadro ugrasırsanız olur kesinlikle

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

ya ama benim oyunum da cok büyük hatalarla gerceklesti bu kadro ugrasırsanız olur kesinlikle
    kardesim israr ediyosun hala
    tr liginde yabanci siniri var.

tevezde dahil kadroda kac yabancı var bakrmısın lütfen
    yabancı sınırı 6 türkiyede

sagol aga tşk

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

real madrid kadron bayaği güzelmiş

eyvallah kaleci arıyordum çok reşekkürler

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Default Valla liste cok uzun

Liste cok uzun oldugundan bakamadım o yüzden sunları yazayım aguero ve mokoena zaten aguero yu bilirsiniz 27 milyon$ a atl.madrid aldı 17 yasındaki bu adamı

Nesil
    2006
    Yer
    Çok GÜZEL VE KAPSAMLI

Wink Dikkat

hepsi süper ama birkişiye dikkat. SERKAN GEDİK uyum sorunu yaşıya bilir küstürme mek lazım yoksa çok sorun yaşarsınız.

teşekkürler kardeş baya uğraşmışsın açıkçası

Gerçekten çok güzel bir paylaşım tşkler + rep

çok teşekkürler..

ellerine sağlık çok güzel

Quote Originally Posted by the_oc
    hepsi süper ama birkişiye dikkat. SERKAN GEDİK uyum sorunu yaşıya bilir küstürme mek lazım yoksa çok sorun yaşarsınız.
    Serkan Gedik belki küçük takımlar için iyi bir oyuncu olabilir ama büyük bir takımla oynuyorsanız bence almayın arkadaşlar liste güzel olmuş ellerinize sağlık

eyvallah kardes

sagol kardes .cok isime yarıyacak.

Galatasaray'ın Altyapısında öyle oyuncular war ki parmak ısırttırıyolar; 2 sene alt yapıda düzenli oynasınlar 5-6 20'leri oluyor.
    İrfan Başaran : 2007-2008 Sezonunda Ortasahada İleri Dönük Oynatılınca Top Sürmesi mükemmel oluyor
    Oğuz Şabankay : 2006-2007 Senesinden Oynatmaya Başladım; Bir Maçta Aynı Yerden 3 Tane Uzun Şut Golü Attı. Mükemmel Bir Adam
    Mülayim Erdem : Forvetin Arkasında Tek Oynayınca Aşırtma Pasları Nefis Oluyor
    Özgürcan : Kaleciyle Karşı Karşıya Kalmasın (:
    Cafercan : Yok Böyle Bir Adam ! Kendisi Gibi Bir Partner Olacak O Zaman Görün ! Robert Vittek'le Oynatıyorum Şampiyonlar Liginin En İyi Genç Oyuncusu Seçiliyor.

caner erkini fenerin altyapısına alıyorum adam golleri atınca 6.trilyona çıkıyor

eline sağlık kardes cok iyi oyuncu bunlar

Nesil
    2006
    Yer
    Kâinat:/Dünya/Türkiye/İst

Quote Originally Posted by AtaWorM
    Galatasaray'ın Altyapısında öyle oyuncular war ki parmak ısırttırıyolar; 2 sene alt yapıda düzenli oynasınlar 5-6 20'leri oluyor.
    İrfan Başaran : 2007-2008 Sezonunda Ortasahada İleri Dönük Oynatılınca Top Sürmesi mükemmel oluyor
    Oğuz Şabankay : 2006-2007 Senesinden Oynatmaya Başladım; Bir Maçta Aynı Yerden 3 Tane Uzun Şut Golü Attı. Mükemmel Bir Adam
    Mülayim Erdem : Forvetin Arkasında Tek Oynayınca Aşırtma Pasları Nefis Oluyor
    Özgürcan : Kaleciyle Karşı Karşıya Kalmasın (:
    Cafercan : Yok Böyle Bir Adam ! Kendisi Gibi Bir Partner Olacak O Zaman Görün ! Robert Vittek'le Oynatıyorum Şampiyonlar Liginin En İyi Genç Oyuncusu Seçiliyor.
    Robert hariç ki bilmediğimden diğer söylenenler için altına imzamı gözüm kapalı atarım en iyi alt yapı bu cimbom da var kardeşim kimse itiraz etmesinn......

güzel oyuncular brawo

bide markus karl a baksanız hiçte fena olmaz bence!!!

bide deniz baykara iidir denein .sonra da nizamettiin çalışkan bence.gurbetci arayanlar için . . . . .

Sayfa 2 / 10 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri