bence devam![]()
bence devam![]()
Trezeguet'i koy kaleye![]()
Şok olacaksınız![]()
İsveçe karşı ilk macımıza cıktık çok temiz bir galibiyet aldık...Fakat 2 sokla sarsıldık Frey ve Trezeguet milli takımı bıraktıklarını açıkladılar...Kalede Frey oynamıstı Trezeguet neyse de Frey e sok oldum.
Alou Diarra harika bi oyuncu...Benim yönettiğim takımda bambaska oynuyor
Kadroda bu...
Frey'i arayıp durumu sordum.Medyada ki spekülasyonlardan sıkıldım.''Mandanda geçecekmiş dediler abi bende bıraktım.''dedi.
Bende olur mu öyle şey?Senin kapasitende ki bir kaleciyi değil Mandanda , 10 tane Mandanda tutamaz dedim.
''Yok abi daha da milli takıma gelmem.Formamıda alıp giderim.'' dedi
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu arada heralde benim nazarım değdi
Kaleye kimi koy desem o milli takımı bırakmış
Henry ya da Ribery'i koy.Olmadı Alou Diarra da geçer kaleye![]()
Last edited by webcagri : 12.Eylül.2009 at 07:39 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Naptın olum onlar da emekli olursa beni top top toplaycısı yaparlar![]()
Avusturya ve Sırbistan maclarını yaptım yarın eklerim ssleri
Frey e yanıt:Valla çok ayıp etti kendisine Hadise yi yapacaktık ama şimdi Ayşen Gruda yı bile göstermem ona ...
Lloris oynuyor kalede cok memnunum...
Frey'den yanıt gecikmedi : Senden gelecek hayır,gelmez olsun hoca.Jennifer ve 2.Elizabeth'i ayarladı babam.Hadise'de senin olsun,Ayşen Gruda'da ..
Öncelikle başarılar dilerim Burak abi başlık süper olmuşİsveç galibiyeti de 10 numara
![]()
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Hayırlı olsun kariyer. Burakcığım kadroda eksik yerler var transfer düşünmüyormusun messiyi falan alalım karşılığında Carlayı veririzSonra TD liği bırakıp başka iş kollarına yönelmek icap edebilir ama basamakları çabuk çıkmak için her türlü çamuru yapmak lazım
![]()
Burak abim saha dışındaki bir takım olaylar sayesinde kısa sürede mayfa tarafından vurulur mezar taşı resminide buraya koyarız.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Başlangıç Güzel Burak Abi Takipçinim![]()
@yunus
Sağol kardesımyaptık bi seyler artık
@Serkan abi
Abi sağolasın.Olmaz valla Carla yı vermeyiz.Carla,Kadir abimiz gibi motive mesajları çekiyor bizlereben her iki konuda da devam ediyorum abi Clara cok iyi ya
@Ozi
Fransa mayfasının ününü duymadım ben
Hem biz aşiretiz Memati'nin gerçek hayattaki versiyonu var yanımdaRaad ol
@Buğra
Eyvallah Buğra.
Yazık işte bi seyler kardes
Evet birazda maçlardan enstane verelim.Frey in erken emekliliği sonrasında şok olmuştuk.LLoris kalede...
First Lady Carla Bruni nin motivasyon mesajları ve nacizane benim taktıklerimle iyi bir galibiyet aldık...Gol geçikti.Benzema'yı aldım gerisi geldi
Sırp maçı zorlu geçecekti pek kaleye gelemediler ama oyunu iyi sıkıştırdılar...Fakat yine Benzema
Maç sonrasında Pariste güzel bir tur attık.Eyfel Kulesinde takıldık.
Bu arada John Malkovicin kızını Benzemaya yapacaz calısmalar sürüyor![]()
Benzema'yı ödüllendir Burak abi![]()
Kaldığımız yerden devam
Ribery,Benzema sakat.iyileşmeleri için calısmalar yaptık ama olmadı kritik Romanya deplasmanı var bakalım nolacak![]()
Kadro sağlam aramazsın Ribery ve Benzemayı..Gourcuff'u almıyormusun kadroya![]()
başarılar hocam
Gourcuff 21 yas altında orda takılsın
Eyvallah hacı sağolasın...
Beklediğimden zor mac oldu ama kazanmasını bildik
biraz Carla dan uyarı geldi noluyor falan diye
yanıtım sen kocanla ilgilen oldu![]()
iyi demişsin![]()
bencede iyi demişsinhak etmiş
![]()
Tunus macı fazla sıkmadan,kasmadan söyle bi antrenman yaptık Pongelle ilk golünü attı
@Haygary
Zaten kadınların işlerime karısmasını sevmem hele Carla olunca daha da kıl oluyorum
Takılsın işte Sarkozy ile![]()
Aferin Burak İyi gidiyorsun. Dünya kupası falan al bişeyler artık
"Benzema"z kimseeee sanaaaa![]()
![]()
![]()
Galibiyetlere devam Burak abi tebrikler![]()
OOO Maçlar Süper Olmuş Abi![]()
başarılar burak abi
galibiyetler güzel olmuş![]()
Teşekkürler arkadaslar kısa bir aradan sonra devam ediyoruz
Uruguay macı var Luganodan tırsıyorum valla saha dısında melek gibi ama,saha içinde yakalarsa Ribery i falan 5 ay daha sakatlar
Ribery tekrar kadroda :=)
1-9-1 lik kadron var maşallah![]()
Başarılar kariyerinde.![]()
Yakalayamaz Lugano Ribery' i felan![]()
Birşey olmaz abi Ribery fırtına gibi uçar gider Lugano'nun yanındanOfansif hattın mükemmel abi.