ManU'nun son Tottenham maçı ben çok korkuttu.Allah yardımcımız olsun diyorum.
ManU'nun son Tottenham maçı ben çok korkuttu.Allah yardımcımız olsun diyorum.
En büyük oyuncusunu kaybetmiş bir Manchester var karşımızda.Ronaldo gitti Tevez gitti. Dikkatli ve organize oynarsak bu maçı alırız diye düşünüyorum. Bence şu anda abartılacak bir kadroları yok. Bir kaç baş belası oyuncu haricinde çok özel kadro yok.Savunmamız hatasız oynamalı. hücumda ise iyi çoğalmalıyız. Taraftar en önemli avantajımız. Birazda şan bizim yanımızda olursa neden olmasın. Umutluyum yani..
Beşiktaş kazanır diyorsunuz da nasıl gol atıcakManU'nun geçen seneki gibi sağlam kadrosu yok ama bizim ligimizdeki takımlar Berbatov,Rooney,Nani gibi adamları nasıl tutsun ? Nihat,Holosko,Bobo Rio'yu Vidic'i nasıl geçsin ? Adamlar Chelsea'yi duman etti.Karşısında orta düzey bir takım yok ki Beşiktaş'ın.Koskoca ManUtd var.Adamları yenebilecek takımların sayısı çok az.Beşiktaş kazanırsa süper olur ama çoook düşük bir ihtimal.İnönü'de diye Beşiktaş'ın kazanma ihtimali artmış olsa da ManU bu ev deplasman tanımaz.Bakalım sonuç ne olacak.İnşallah Beşiktaş kazanır.
Tamam Beşiktaş atmakta zorlanabilir ama geride sağlam olursa en azından beraberlik olacaktır oda kötü olmaz bence bencede Manu eski gücünde değil korkarak oynarsak rakibin işine gelir.Ayrıca kişisel hatalar olmasın bende İsmail in çok kötü olduğuna katılmıyorum o kanatta Tello ile oynarsa daha faydalı olacaktır.Özelikle hücumda Manu nun o kanadında sorun olabilir bu ikili
Böyle maçlarda posizyon kaçırmamalıyız. Girdiğimiz posizyonları değerlendirmeliyiz. Burak'ın da dediği gibi şansında yanımızda olması lazım.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Çarşı United'a karşı!
Çarşı'nın Liverpool maçındaki tribün şovu, aradan iki yıl gibi uzun bir süre geçmesine karşın hâlâ belleklerde ve dillerde... Maç öncesi şehitler için açılan dev bayrak ve yapılan saygı duruşu... Ardından maçla birlikte tam 7 dakika durmaksızın süren, kulakları sağır eden 132 desibellik tezahürat ve sahada şaşkına dönen Liverpool'lular...
Sonuçta Beşiktaş, taraftarının bu müthiş desteği sonrasında İngiliz ekibini 2-1'le yolcu etmiş, maçın yankıları Ada'da da büyük olmuştu. Hatta İngiliz basını hayranlığını, ‘İnönü, futbol tarihinin en yüksek desibel düzeyiyle tarihe geçti, Beşiktaş bununla gurur duyabilir. Bu kadar yüksek sesle İngiltere'de tezahürat yapılsa, herhalde yasak gelirdi. Çünkü burada 90 desibelin geçtiği yerlere ceza uygulaması var' sözleriyle dile getirmişti.
Yer yerinden oynayacak
İşte o aynı Çarşı'ya, bu gece Manchester United karşısında da çok büyük iş düşecek. Bunun bilincinde olan taraftarlar da, İnönü'yü bir festival alanına çevirmek için çalışmalarını tamamladı.
Stat baştan aşağı süslendi. Başlama düdüğünden maçın bitimine kadar, skor ne olursa olsun bir saniye susmayacak olan Çarşı, top rakibi geçtiğinde ıslıkla ve değişik şekillerle gürültü çıkartacak ve rakibi baskı altına alacak.
Bu amaç doğrultusunda İnönü Stadı'na özel bir ses sistemi bile kuruldu. Kısaca bu gece İnönü'ye gelecek United'lılar, yaşarken ‘cehennemle' tanışacak!
15.09.2009Kaynak : Fanatik
Last edited by LaigLeNoiR : 15.Eylül.2009 at 14:28 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Dünya da herhaLde bir maça çıkarken maçı kazanmak için en büyük etkenin taraftarı oLduğu başka bir kuLüp daha yoktur herhaLde. Tamamen Çarşı nın yapacakLarına endeksLi gibi duruyor sonuç![]()
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Bence Beşiktaş ın ilk hedefi beraberlik olmalı. İlla tarihe geçeceğiz diye kazanmaya zorlamamalı. Bulursa atmalı ama unutmasınlarki bu grupta Man U lider olacak 2. lik için Man u dan alınacak puan artı bir puan olacaktır. Diğer rakiplerden alınacak puanlar gruptaki konumunu belirler. Old Trafford da ise yenilsede etkilememeli yani orada mağlup olsa bile gruptan çıkabilmeli.
Bence beraberlik süper olur..
FB ve GS'nin daha alt sınıf takımlarla oynadığı Uefa maçlarında bile daha fazla mesaj bulunuyor bizim Manu maçından. Bu da ilginç.
Bu maçı kazanacağımıza inancım git gide artıyor.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Bobo'yu evine yollamış Denizli. Kadrodan çıkarmış. Sakatlık sorunundan dolayı değilmiş. Lig TVde son dakika verdiler.
Manu macın mutlak favorisi, Bjk nin puan alabilmesi için çok ekstra işler yapması gerekecek. Şuana kadar oynadığı oyunla 1 puan dahi çok zor görünüyor...
Star tv uyduda şifreler maçı değil mi? Ona göre bir anten ayarlayayım![]()
Unıted çok rahat alır maçı..Eğer kendilerini kasmazlarsa fark olabilir..
manchstr united maçı çok kolay alır bence beşiktaş nihat ve holosko ile kontraa oynamalı.Saygılar
Man Utd, Galatasaray kadar olmasın ama zor bir rakip. : )
şaka bir yana,
Beşiktaş rezalet bir sezon başlangıcı ve Galatasray karşısındaki hüsrandan da sonra kötü gidişe bir dur demek için bu maçı fırsat olarak görmeli ve oyuncular kendini bu maç için özel olarak motive etmeli. Bu maçta alacakları bir sürpriz sonuç Beşiktaş' taki soğuk rüzgarları dindirecek, havayı bir anda ısıtacaktır.
Açıkçası karşınızda Dünya' nın fizik gücü en yüksek takımlarından kurulu olan Premier Lig' in en büyük dört takımından biri varken galibiyet almanız pek kolay değil haliyle. Bunu inkar edemeyiz. Bir sürpriz sonuç için oyuncuların çok üst düzey bir motivasyon ile sahaya çıkmaları gerek. Fakat şunu unutmamak gerek; hiçbir takım yenilmez değil ve sahaya çıktığınızda maç 0-0' dan başlıyor.
Ben en büyük problemin Rooney olacağını düşünüyorum. Top ayağındayken ne yazık ki bizim takımların kaldırabileceğinden daha hızlı ve bunun yanında tereddütsüz oynayan bir futbolcu, onun karşısına çıkacak oyuncunun fazla zamanı olmayacak müdahale etmek için.
bu arada Beşiktaş kalecisine fazlasıyla iş düşecek bu gün. O da gerçekten gününde olmalı. Kalesini gole kapattığı müddetçe takımını ateşleyebilir.
Ben en çok Mustafa Denizli' nin nasıl bir oyun oynatmak istediğini merak ediyorum takımına. Soğukkanlı, akıllı ve 90 dakika mücadeleci bir oyun sergileyebilecek mi acaba Beşiktaş?
uyduda star maçı kilitleyecektir maalesef seyredemeyecegim sanırım
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Rüştünün kulağında sorun varmış top çarpmış.
Bu yüzden kalede Hakan Arıkan olacak. Aman tanrım Liverpool'dan 8 yediğimizde de o vardı kalede![]()
Kadrolar;
------------------Hakan----------------
İ.Kaş--------Sivok----Ferrari------Deli İbo
-------------Ernst----Ekrem-------------
Holosko---------Tabata----------S.Özkan
-----------------Nobre-------------------
-----------------Foster-------------------
Neville-----Vidic------Evans----------Ervra
---------------Carrick--------------------
---------Scholes-----Anderson------------
Valencia------------------------------Nani
---------------Rooney--------------------
Ekrem'İ ön libero oynatmak nedir anlamak güç :/
Yahu yabancı sınırı yok ama biz 5 yabancıyla çıkıyoruz maça. Kaş yerine Ekrem koy Ekremin yerine de Fink.
Maden yedekti Fink niye o kadar önceden transfer edildi ?
Last edited by DisCo : 16.Eylül.2009 at 03:34 Reason: Yazım hatası giderildi. Yedetki | Yedekti
Ferdinand yedekmi yoksa kadroda mı yok ?
Ek oLarak boL Şans Beşiktaş.
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Maçı izleyebileceğimiz bir link var mı ya?
Beşiktaşa başarılar.
Mustafa Denizli rakibin ManU olduğunu unuttu sanırım.Fink gibi adam var yedek oturtuyo.Ön liberoda Ekrem'dan kat kat iyidir.Allah yardımcısı olsun Beşiktaş'ın ne diyim.
Star verecek dimi maçı ?
Verecek ama şifreye giriyor cihazda yahu.
H[B]emşo eğer direk site adı vermek yasak değilse ben söylim burdan.[/B]
Nerde yazıyor bu Mert ?
Last edited by DisCo : 16.Eylül.2009 at 03:35 Reason: Karıştırılan isimler düzeltidi. Turgut | Mert