Sayfa 2 / 5 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 143 sonuç

Konu: Ankaraspor Küme Düşürüldü

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

türkiye 2.liginde falan 13 takımın 11 takımın oldugu gruplar oluyo her hafta bi takım bay geçiyo yani 17 takım sorun olmaz ama ankaragücü bence daha bi sorumluydu bu birleşmede birisi çıkıp neden ikisinin değilde içi boşaltılan gözden çıkarılan takımın düştüğünü açıklasın mümkünse...danışıklı dövüş müydü yoksa son bi kaç haftada ki restleşmeler
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Oldukça ağır bir karar.TFF'nin bu kararıyla Türk futbolu bir kaos ortamına girmiştir.Gelişmeleri merakla bekliyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Bencede Çok Ağır Bir Karar Daha Önceden Hacettepe-Gençlerbirliği Gibi Durumda Olmuştu
    Futbolumuz Kaos Ortamına Girdi Yeni Gelişmeler Ne Olacak Bakalım

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Küme düşürmenin iyi bir yol olduğunu düşünmüyorum. Ortada pek etik olmayan durum olduğu doğrudur ama bunun çözümü küme düşürme olmamalıydı. Eğer bu karar kesinleşirse ve Ankaraspor olayı uluslararası boyuta taşırsa; -ki bence taşıyacaktır- bu konu Türk futbolunu epey meşgul edecektir. Daha önceden de benzer durumlar oldu fakat hiçbir takıma herhangi bir işlem uygulanmadı. Yani, Oftaş, Gençlerbirliği'nden kötü oyuncular aldığı için düşürülmeyip Ankaragücü, Ankaraspor'dan iyi oyuncular aldığı için mi Ankaraspor düşürüldü ? Ben de bu birleşmeye ve Ahmet Gökçek'in başkan olmasına pek sıcak bakmıyordum ama bu tür ciddi konularda belli bir standart olması lazım.

Herşeyden öte bir futbolsever olarak bu bay geçme durumunu hiç sevmiyorum.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

Bence çok yazık oldu Ankaraspor'a ve futbolcularına.Bu kararın gözden geçirilmesi taraftarıyım.Böyle örneklerin Türk futbolunda olduğu bilinmekte.Niye sadece bu karar Ankaraspor'a uygulandı acaba?
    " Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "

Tyler Durden- Fight Club

Default "bu Bir Siyasi Karardır"

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun, Ankaraspor'un bir alt lige düşürülmesiyle ilgili kararını değerlendiren Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve Ankaraspor Kulübü Onursal Başkanı Melih Gökçek, ''Önce kendi şaibelerini temizlesinler'' dedi.

Melih Gökçek, yaptığı açıklamada, bundan önce mevcut federasyon zamanında da benzer durumların yaşandığını, ancak tüm bu olanlara ses çıkarılmadığını belirterek, şunları kaydetti:

''Aynı durum, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın Fenerbahçe ile arasında olan ilişki için de aynı. Hacettepe-Gençlerbirliği ilişkisine neden ses çıkarılmadı? İsim değişikliğine izin verilmediği bir ortamda Göztepe-Aliağa Belediyesi olayına neden müsaade edildi? Altay'ın 9 oyuncusunu oynatmadığı maç sonrasında Kayseri Erciyesspor ligde kalırken, Sakaryaspor ligden düştü. Bu konuda neden soruşturma açılmadı? Bursaspor'un formasında bir gazoz firmasının reklamı var. Bu firma da Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Levent Kızıl'a ait. Yani Kızıl, bir takımın sponsorluğunu yapıyor. Bunlara neden sessiz kalınıyor. Futbol Federasyonu'nun 2 dönem önceki seçiminin intikamı benden alınıyor.''

Alınan bu kararda asıl hedefin kendisi olduğunu savunan Gökçek, şöyle devam etti:

''Melih Gökçek'in oğlu başkan oldu diye maç satılacakmış gibi gösteriliyor. Federasyonun, bana karşı anlamadığım bir düşmanlığı var. Benim anlamadığım noktalardan biri de Kulüpler Birliği'nin bu olaya sessiz kalmasıdır. Bu da enteresan. Biz, FIFA'nın kurallarına aykırı hiçbir şey yapmadık. İşin çivisi çıktı. Ben yaptım oldu mantığıyla hareket ediyorlar. Federasyon, yapılanların hesabını hukuki boyutlarda ve FIFA nezdinde verecek. Hukuki açıdan ve FIFA nezdinde bunun hesabını verecekler ve pişman olacaklar. Ödeyecekleri tazminat cezaları federasyonun da sonu olacak. Onlarca davanın sonunda da federasyonun verdiği bu zarar Türk sporuna olur. Ankaraspor, en fazla 1 yıl bekler ve sonra yeniden bu lige gelir. Federasyonun kendi atadığı PFDK'dan başka bir karar beklenemezdi.''

Maraton

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Bu işin sonu yok.
    Ya böyle bir ceza gelecekti, ya da bu adamlar iyice azıtacaklardı.
    Zamanında böyle cezalar gelmediği için konu buralara kadar geldi.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Ankaraspor maçındaki efor kaybı ne olacak, akan terler hiçbir şey için mi olacak? Bunca zamandır hiç terslik yoktu da ligin 5. haftasında mı geldi aklınıza ligden düşürmek?

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Yahu Ankarasporlu futbolcuların,teknik adamların,malzemecilerin ne sucu var

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Bence çok doğru bir karar.. Bu işi çocuk oyuncağına çeviren Melih Gökçek ve ekibi olmuştu.. Bu arada Ankaragücü'nün düşmesinin sebebi bildiğim kadarıyla; iki klübün birbiriyle bağlantısı bulunduğunda daha köklü olan ligde kalıyor, daha yeni olan takım düşürülüyor..

Ayrıca denilmiş ya yazık değilmi futbolculara vs diye.. Zaten futbolcuların çoğu yada iş yapacağı düşünülenler Ankaragücüne geçmişlerdi.. Ankaraspor sene sonunda zaten düşerdi zaten ligden bence..
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

bu neya kazanan takımların puanını silmek gibi birşeymi olur ya saçmalık ötesi kaybeden takımların puanı oynamıyacak biz maçımızı kazandık bizim puanımız gitçek.Madem birşey yapcaksın antalya yenildi anakaraspora antalyaya 3 puan ekle +3 de averaj ekle olsun bitsin bundan sonra oynıyacak büütn takımlarada 3 puan ver.Biz maçımızı boşunamı oynadık.Oyuncular boşunamı yoruldu lanet olsun sana federasyon bu işi yapamıyorsanız inin koltuklardan

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Ankaraspor'lu yöneticilere helal olsun. Ankaragücü'ne yardım etmek istediler ama biraz amatör davrandılar ve cezasını da onlar çekecek.

Öte yandan 1.Ligden 4 takımın yükselmesi de benim için sevindirici.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Ankaraspor'lu yöneticilere helal olsun. Ankaragücü'ne yardım etmek istediler ama biraz amatör davrandılar ve cezasını da onlar çekecek.

Öte yandan 1.Ligden 4 takımın yükselmesi de benim için sevindirici.
    Yahu yok öyle bişey ankaraspor+2 takım düşecek ligden. Yani ankara 18. ilan edilmiş olacak, bunun yanında 17. ve 16. lar da lige veda edecek, yerine de 3 takım cıkacak bank asyadan aynı şekilde.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Bousna oynanılmıs 90 dakika bravo ...
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

2 İzmir takımı olsaydı keşke bunu yapan da o zaman görseydim Mahmut Özgener'i..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Yahu yok öyle bişey ankaraspor+2 takım düşecek ligden. Yani ankara 18. ilan edilmiş olacak, bunun yanında 17. ve 16. lar da lige veda edecek, yerine de 3 takım cıkacak bank asyadan aynı şekilde.
    maratonun internet sitesi 4 takım çıkacak diyordu Sen nerden öğrendin 2 takımın düşeceğini bu sene ?
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

haksızlık bundan sonra takımlar ankarayla oynamıyacak 90 dakika kârdalar.Bizim oyuncular boşuna 90 dakika yükledi kendine

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ne denilebilir ki başka...Boşuna oynanmış bir 90 dakika ve çok normal birşeymiş gibi 3 puanımızı siliyorlar. Büyük skandal.

Gökçek'in NTV'ye yaptığı konuşma çok haklıydı.
    Bence itiraz edilen tek nokta ligler başladıktan sonra oyuncuların Ankaragücü'ne geçmesi olmalı. Ahmet Gökçek'in Ankaragücü'ne başkan olması vb konular karıştırılmamalı. Ankaraspor da kümede kalmalıydı bence.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

3 puan silinmeyecek gibi duruyor.Maraton'da biri uydurmuş.Eski Futbol Federasyonu üyesi NTV Spor'a bağlandı ve Ankaraspor'un geçmiş maçlarının skorlarının tescil edileceğini söyledi.Bu yorumunu da eskiden bu tip yaşanmış olaylara dayandırarak söyledi.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Quote Originally Posted by welet1905 View Post
    Ne denilebilir ki başka...Boşuna oynanmış bir 90 dakika ve çok normal birşeymiş gibi 3 puanımızı siliyorlar. Büyük skandal.
    Valla bence bu 3 puan silinme olayına çok takıldınız çünkü hiç bir takım 3 puan almicak ki ankaraspordan ? hepsi 0 puan alıcak değişen hiç birşey yok.. Fazladan 1 hafta hazırlık maçı yapmışsınız gibi bir şey oldu.. Ayrıca G.Saray ankaraspor'u kadroları güçlüyken yendi.. Diğer türlü FB, BJK vs. ankaraspor ile birçok oyuncusunu ankaragücüne verdikten sonra geriye kalan kadrosuyla oynicaklardı.. Bence bu daha büyük haksızlık olurdu G.Saray için..
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Neron_FB View Post
    Valla bence bu 3 puan silinme olayına çok takıldınız çünkü hiç bir takım 3 puan almicak ki ankaraspordan ? hepsi 0 puan alıcak değişen hiç birşey yok.. Fazladan 1 hafta hazırlık maçı yapmışsınız gibi bir şey oldu.. Ayrıca G.Saray ankaraspor'u kadroları güçlüyken yendi.. Diğer türlü FB, BJK vs. ankaraspor ile birçok oyuncusunu ankaragücüne verdikten sonra geriye kalan kadrosuyla oynicaklardı.. Bence bu daha büyük haksızlık olurdu G.Saray için..
    3 puan hakkında dediklerin doğru fakat oyuncuların o maçta harcadığı enerji, yorgunluk, kondisyon ne olacak ? Hiçe sayılamaz onlar...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Quote Originally Posted by welet1905 View Post
    3 puan hakkında dediklerin doğru fakat oyuncuların o maçta harcadığı enerji, yorgunluk, kondisyon ne olacak ? Hiçe sayılamaz onlar...
    Tabiki hiçe sayılamaz.. Ama yani umarım bunu GS kendi takımım olmadığından söylediğimi düşünmezsin ama bence GS'nin o maçta gösterdiği performans GS'den ve futbolcularından bişi götürmedi hatta aksine ertesi hafta daha iyi oynamalarına sebebiyet bile vermiş olabilir.. dedim ya, hazırlık maçı gibi
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Geçmiş olsun ne diyelim.

Hala tam olarak neden düşürüldüğünü bilmiyorum Ama vardır bir sebebi.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Hayırlı olsun Türk futboluna bence doğru olan yapıldı bu kez ama geçen sene gençlerbirliği hacettepe olayında neden bunu yapmadılar düşünüyorum.
    Ankarasporun oynadığımı maçlardaki puanlar silinir lig 17 takım üzerinden gider heralde bu sene sene sonuda ankarayla beraber 2 takım daha düşer gibi geliyor

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Peki şimdi ne olacak?
    Ankaraspor ile maç yapanların aldığı puanlar ne olacak? İşte cevabı! Ankaraspor ligden düşürüldü ve geride kalan 5 hafta sonunda Ankara temsilcisiyle maç yapanlar, puan kaybedenler, kazananların puanları ne olacak?

Herkes birbirine bu soruyu sorarken NTV Spor'un yayınına bağlanan Futbol Federasyonu Eski Başkanvekili Kemal Kapulloğlu Tahkim Kurulu'na gidecek Ankaraspor'un itirazı reddedilmesi ve karar kesinleşmesi durumunda Ankaraspor ile önümüzdeki dönemde fikstürde maçı bulunanlar galip sayılacak. Bugüne kadar oynanan maçlar ise skorlarıyla tescil edilecek.

Ankaraspor geride kalan dört haftada Antalyaspor'u yenerken, G.Antep ve G.Birliği ile berabere kalmış, G.Saray'a yenilmişti. Kayserispor maçı ise ertelenmişti.

Ankaraspor'un Tahkim, FİFA, CAS ve şirket olması nedeniyle ticari dava açması beklenirken, teknik adam, futbolcular ve daha önce yapılan maçların durumları da kafalarda soru işareti bıraktı. Futbol Federasyonu'nun futbolcuların durumu ile ilgili bir toplantı yaparak karar vermesi bekleniyor. Federasyon'un bayram sonrası toplanacağı belirtiliyor.

Futbolcuların bir anda bir sezon oynamama sorunu ile karşı karşıya kaldığı bu karar sonrasında federasyonun futbolculara transfer için ek süre verebileceği gelen söylentiler arasında. Federasyon'un bu futbolcular için 15 günlük bir transfer süresi vereceği belirtiliyor. Diğer bir sıkıntıda Ankaraspor Teknik Direktörü Jurgen Röber'in durumu. Bilindiği gibi yabancı teknik direktörler 1. Lig' de görev alamıyorlar. Bu durumda teknik dirktör için de tazminat yolu açılıyor.

SPORX'TEN NOT: Federasyon yetkililerinden edindiğimiz bilgiye göre Ankaraspor'un, önümüzdeki sezondan itibaren Bank Asya 1. Lig'de mücadele edeceği öğrenildi.

15.09.2009
    Kaynak : Sporx.com ve DHA

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Büyük ihtimal 2 takım düşecektir eğer 3 takım düşerse herşey alabora olur.Bank Asya'dan 4 takım çıkacak ordan 4 takım düşecek falan filan iş uzar yani.

Ankaraspor 18 kabul edilir olur biter heralde.

Karar çok doğru Ankara takımı kendi başını yedi.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

o değil de biz ankaraspor'un nerdeyse tam kadrosuna karşı oynadık şimdi ankaragücü'ne karşı daha daha tam bir kadrolarına karşı oynayacaz. ligin ağzına yüzüne ettiniz , bravooğlu bravo size.. BRAVOOO!!!!...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Melih Gökçek ve ailesi kadar komik insan sürüsü görmedim.Karar siyasi kararmış. Yahu bu ülkenin başında şu an kim var? Ben mi yanılıyorum? Hani bir ara ben uyurken iktidara başka parti geçtiyse bilemem. En doğrusu oldu ama bunlar olurken önüne geçeceklerdi ki futbolcusu malzemecisi ve bu işten ekmek yiyen kişileri kendine yer bulsun zarar görmesin. Ya da verecektin -18 puan gibi absürd bir ceza, sene sonuna kadar hem oyuncular oynardı hem de Ankaraspor zaten düşmüş olurdu. Bununda örnekleri mevcut Avrupa liglerinde.

Asırlık bir çınarın şerefini haysiyetini Gökçek ismi kirletti ve Türk futbolu bu hale geldi. Evet ceza verilecekse tek taraflı olamaz . Ankaragücü suçsuz mu şimdi? Ah Cemal Aydın ah, bu ülke artık paradan daha önemli şeyleri unutur hale geldi.Yazık çok yazık. Satın bu ülkeyi toptan bari,sizlerin zihniyet bu zaten.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Hugo View Post
    2 İzmir takımı olsaydı keşke bunu yapan da o zaman görseydim Mahmut Özgener'i..
    sağa sola saldırmayalım arkadaşlar!
    Quote Originally Posted by Baba Hamdi View Post
    Melih Gökçek ve ailesi kadar komik insan sürüsü görmedim.Karar siyasi kararmış. Yahu bu ülkenin başında şu an kim var? Ben mi yanılıyorum? Hani bir ara ben uyurken iktidara başka parti geçtiyse bilemem. En doğrusu oldu ama bunlar olurken önüne geçeceklerdi ki futbolcusu malzemecisi ve bu işten ekmek yiyen kişileri kendine yer bulsun zarar görmesin. Ya da verecektin -18 puan gibi absürd bir ceza, sene sonuna kadar hem oyuncular oynardı hem de Ankaraspor zaten düşmüş olurdu. Bununda örnekleri mevcut Avrupa liglerinde.

Asırlık bir çınarın şerefini haysiyetini Gökçek ismi kirletti ve Türk futbolu bu hale geldi. Evet ceza verilecekse tek taraflı olamaz . Ankaragücü suçsuz mu şimdi? Ah Cemal Aydın ah, bu ülke artık paradan daha önemli şeyleri unutur hale geldi.Yazık çok yazık. Satın bu ülkeyi toptan bari,sizlerin zihniyet bu zaten.
    hocam aynen katılıyorum, siyasi bir karar olması mantıksız gözüküyor, benim aklımın almadıgı şey göz göre göre bu cezaya davetiye çıkardılar,bana kalırsa bu ceza hafif bile kalıyor, bu takımın başkanı başında kalacak, seneye yine süper lige çıkacak o zaman ne yapacagız yine mi düşürecekler, ilişkisi kesilene dek ankaraspor faaliyetleri askıya alınmalı

Sayfa 2 / 5 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri