Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 45 arası toplam 45 sonuç

Konu: Cem Garipoğlu teslim oldu

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

valla bizde ANıl abinin yazdıklarını avukatı daha röportaj verirken tartıştık babamla..Herşeyi düşünmüşler ki teslim olmuş.Ve ayrıca 197 Gün İstanbulda kaldığı hikaye..İlla ki çıkmıştır yurt dışına..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Avukatın konuşmalarına bakın, sürekli çocuk diye bahsediyor, çocuk şöyle, çocuk böyle yaptı, bu çocuktan beklenmez. Kemik yaşı hesaplanır muhtemelen ve reşit değilse çok ağır ceza alacağını sanmam.

1 gün önce avukat vekaletini alıyor ki ifadesi alınırken yanında olsun. Anıl'In yazdıklarına katılıyorum, uzun zamandır ne demesi gerektiği ezberletilmiştir. Ayrıca babasına kim ceza verdiyse onu da kutlamak gerekir, olayla ilgisi olup olmadığı net bilinmese de içeride tutuluyor. Babası içeride olmasaydı zaten aile onu teslim etrmezdi, zenginler, mutlaka saklayacak yer bulurlardı.

Kızın babasına da medyada çok görünüyor diye zamanında kızanlar oldu ama helal olsun adama işin peşini bırakmadı. Diğer faili meçhuller gibi olmasın diye hakkını aradı. Ortada kaybedilen bir can var, o babanın yerine koyun kendinizi, kızınıza böyle şeyleri yapanın yakalanıp ceza çekiyor olması içinizi bir mebze olsun rahatlatmaz mı? Keşke her faili meçhul olayda bu şekilde gündem yaratılsa ve suçlu yakalanabilise.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Serkan tamam hani adam yakalandı falan ama bu kadar çok gündem varken bu iki insanın bu kadar gündemde tutulması sence doğrumu ?

Hee ne var Garipoğulları ismi var gündemde durdu yoksa duracakmıydın yok
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Gündemi sadece bunun doldurduğunu düşünmüyorum, evet her gün haber yapılıyor ama gündemi değiştirmek için kullanılan haberler farklı ki ben gündeme dair haberlerin de haber programlarında verildiğini düşünüyorum. Asıl gündemi oluşturan konular üzerine fazla gidilmese de, bu gündemi değiştirecek kadar büyük bir haber değil.

Olayda ünlü bir taraf olması da elbette en büyük etkenlerde.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Cem de ne hale gelmis. Sorgusundan sonra hersey daha acik ve net olur tabi bazi kisiler ona diceklerini ezberletmediyse

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Şimdi Türk polisinin acizliği ile başlayalım.

Bu adam İstanbul'da ise nasıl bulamadılar. Yurt dışına çıktıysa nasıl çıkıp bu kadar rahat girebiliyor. Gönül isterdi ki kanalları açtığımızda polis yakaladı densin ama teslim olduğunu gördük. Çember daraltıldı, baskıydı vs. diyorlar. Eğer kendileri istemeselerdi teslim olmazdı.

Şimdi ise Cem Garipoğlu'nu harbiden garip moduna sokmaya çalışıyorlar. Pişmandı, çocuktu, elleri titriyordu, cinayet anı sorulunca etkilendi yok sucuk ekmek istedi. Utanmasalar kuru ekmek yiyorduk diyecekler. Vicdanlara oynamaya çalışıyorlar.

Babaya gelince hakkını aramasına kimse birşey demiyor. Ancak işin içine şovuda katıyordu. Sanırım bu insanların tepkisini çekti.

Sonuç olarak olan ölene oldu gerisi hikaye...

Ayrıca açılımın ateşlendiği bu günlerde teslim edileceği çok açıktı. Öyle de oldu.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Ahh be Serkan ne zaman tv açsam bu saçma iki üç insanın haykırışları ağlayışları.Olayın ardındna 3 ay geçmiş olmasına rağmen her röportajdan ağlayan bir aile ve sonunda bu olayın unutulması için para isteyen bir aile.

Kimse yanlış anlaşılmasın savunduğum bi taraf yok.Reklam kokan hareketler bunlar.

Köklerinin dibine kibrit suyu

Quote Originally Posted by TuRGuT BaŞ View Post
    Serkan tamam hani adam yakalandı falan ama bu kadar çok gündem varken bu iki insanın bu kadar gündemde tutulması sence doğrumu ?

Hee ne var Garipoğulları ismi var gündemde durdu yoksa duracakmıydın yok
    Turgut'um bunun nedeni Garipoğlu şirketlerinin rakipleri. Bu rakipler böyle bir kozu iyi kullanarak Garipoğlu soyadını kirleterek pazardaki kendi paylarını attırma hedefindeler. Nitekim de bu oldu. Hayyam Garipoğlu bundan 10-15gün önce yaptığı açıklamayla pazardaki paylarının çoğunluğunu kaybettiğini açıkladı. Medya yine kukla misali oynatılıyor yani kardeşim. Her gün cinayet olmuyor mu oluyor.. Diğer vefat eden insanların aileleri tv'e çıkmaz mı çıkar ama bu insanlara bu fırsat verilmiyor. Süreyya Karabulut'a bu fırsatın verilme sebebini yukarıda açıkladım zaten. Bu olayın altından neler çıkacak neler. Olayı baştan sonra takip edenler mükemmel komplo teorilerine ulaşabilir ve bu teoriler'in doğru çıkma olasılığı çok yüksektir. Ilerleyen günlerde göreceğiz. Olaya sakın ola ki ufak bir cinayet gibi bakmayın. Bu bir holdingler savaşına döndü.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Bu aslında başlangıç.Ben görevden alınacak polisler,doktorlar vs bekliyorum...

En az 50 kişi para görüp susmuştur,görevi kötüye kullanmıştır...

Mümkünü yok bu kadar gündemde olupta bu kadar süre yakalanmasın.Tüm Türkiye tanıdı artık onu.Bu dengesiz evden dışarı çıkmadı mı hiç?

Ben yakalanıp bırakıldığını bile düşünüyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

keşke tüm cinayetlerin üzerine bu kadar düşülse sürekli gazetelerde tvlerde olsa

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by Mirza View Post
    Turgut'um bunun nedeni Garipoğlu şirketlerinin rakipleri. Bu rakipler böyle bir kozu iyi kullanarak Garipoğlu soyadını kirleterek pazardaki kendi paylarını attırma hedefindeler. Nitekim de bu oldu. Hayyam Garipoğlu bundan 10-15gün önce yaptığı açıklamayla pazardaki paylarının çoğunluğunu kaybettiğini açıkladı. Medya yine kukla misali oynatılıyor yani kardeşim. Her gün cinayet olmuyor mu oluyor.. Diğer vefat eden insanların aileleri tv'e çıkmaz mı çıkar ama bu insanlara bu fırsat verilmiyor. Süreyya Karabulut'a bu fırsatın verilme sebebini yukarıda açıkladım zaten. Bu olayın altından neler çıkacak neler. Olayı baştan sonra takip edenler mükemmel komplo teorilerine ulaşabilir ve bu teoriler'in doğru çıkma olasılığı çok yüksektir. Ilerleyen günlerde göreceğiz. Olaya sakın ola ki ufak bir cinayet gibi bakmayın. Bu bir holdingler savaşına döndü.

Kardeşim bunun farkındayım zaten.Biliyorum ama yinede bunları kabullenmek istemiyorum.Açılım var şehit var fakat 3-5 tane milyoner adam'ın oğlunun kızının konuşulması bana saçma geliyor.
    Gerçi herkes burda işbirliği içinde bunuda kimse yadsıyamaz.Her gündemi bir gündemle değişiyorlar.
    Burak'ın da dediği gibi açılım'ın yoğunlaştığı günlerde gündem değişti hadi bakalım bundan sonra ne olacak.
    Başımızda bunlar oldukça daha çok kurarız ya biz neyse
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by ThersoN View Post
    keşke tüm cinayetlerin üzerine bu kadar düşülse sürekli gazetelerde tvlerde olsa
    O zaman ne olur biliyormusun günde en az 1000 sayfalık gazete çıkarmak zorunda kalırlar.

TV'Lerde hiçbir dizi oynatılmaz.
    Last edited by CeNTeR_TR : 17.Eylül.2009 at 19:56 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Olayı siyasete dönüştürmeyin hemen...

Gerek yok böyle şeylere.Ki bunu bir yöneticinin ima etmeside çok garip...

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Aslında bu konunun konuşulması bile yanlış ya neyse.

Ramazan Ramazan ne ölüye sövmek olur ne diriye.

Polis muhakkak teslim olması için aileyle görüştü,hatta belkide anlaşmışlardır alacağı cezayı hafiflemesi karşılığında teslim olması gibi.Birde kemik yaşı meselesi var,o daha büyük bir skandal.

Cezasını bertaraf ettirmeye çalışıyorlar,müebbet alırsa yaşı küçük diye çocuklara uygulanan yasaya göre 12-15 yıl ceza alacak,30 yaşında serbest kalıp sıfırdan tekrar hayata başlayacak.Kemik yaşı tespit edilip hakettiği cezayı alması lazım.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

12-15 yılının yasalara göre 3te 2 sini yatar çıkar.. Maksimum içerdeki zamanı 10 yıl. Suç ve Ceza

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri