ekici ye tıkladığında milli takıma seçme seçeneği var ama sen ona tıkladıgında o kabul etmiyor haberin olsun 3. senede anca kabul etmişti benim oyunda
ekici ye tıkladığında milli takıma seçme seçeneği var ama sen ona tıkladıgında o kabul etmiyor haberin olsun 3. senede anca kabul etmişti benim oyunda
7
2 maç 6 puan bekliyoruz Ali.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Ermenistanı rezil etmeden gelme![]()
Ermenistan 2 TÜRKİYE 3
Ermenistan: Apoula 7, Khachatryan 6, Ghazaryan 6 (DK.72 Ognezyan 7), Gharibian 6 , Arakelyan 6 , Pasaoglü 6 , Karamyan 8 (DK.85 Azin?), Sargsyan 7 , Bedrossian 7 , Voskanyan 7 (DK.72 Petrosyan 7), Manucharyan 7
Türkiye: Volkan 7, *Gökhan Gönül 9, Servet 5(DK.45 İ.Kaş), Gökhan Zan 7, İ.Toraman 7, Hakan Balta 7 , M.Topal 7 , Hamit 7 , *Tuncay 8 , Arda 7 (DK.63 Semih 6) , Mevlüt 7 (Dk 63. Gökhan Ünal 6)
Goller: Dk.3 Voskanyan , Dk.43 Manucharyan [Ermenistan] - Dk.1-12 Gökhan Gönül , Dk.26 Tuncay Şanlı [Türkiye]
Sarı Kartlar: Arakelyan , Sarsgyan [Ermenistan]
Puanı her an kaybedebilirdik.İstediğimiz oyunu oynayamadık ama kazanmayı başardık.Bu maçtan sonrada 3lü defanstan vazgeçtim çok gol yiyoruz.
bakalım deniyim bende kabul ettirene kadar devam ederim.
BaşarıLar Hangi LigLeri açdın![]()
Premier Lig,Bundesliga,La Liga,Bank Asya,TSL,Ligue 1,Serie A
-------------
Türkiye 2 Belçika 0 ]FİFA Dünya Kupası Elemeleri Avrupa 5.Grup]
Türkiye: Volkan 7, *Gökhan Gönül 8 , Servet 7, Gökhan Zan 7, Hakan Balta 8 , 45 Nuri 7, Hamit 7 , Tuncay 7 , Arda 7 (DK.45 Mevlüt 7) , Sercan 6 (Dk 62. Semih 6) , Mehmet Topal 7 (DK.71 Emre 6)
Belçika: Bailly 7, Hoefkens 7, Van Damme 7, Van Buyten 8 , Kompany 7, Simons 7 , Sweerts 7 , Pieroni 7 , Witsel 7 (DK.60 Vertonghen7), Van den Borre 7 (DK.72 Mirallas7), Fellaini 7
Goller: Dk.16 Hakan Balta , Dk.71Tuncay [Türkiye] Sarı Kartlar: Sweerts [Belçika]
Belçika karşısında iyi oynarak 3 puana ulaştık.Maçın başından sonuna kadar bizim kontrülümüzdeydi karşılaşma net bir skorla kazandık.
Arda'nın 7 hafta sahalardan uzak kalacak olması kötü oldu.Büyük ihtimalle Bosna maçında yer alamayacak.
FİFA Dünya Kupası Elemeleri Avrupa 5.Grup
Beklenildiği gibi İspanya gruba hızlı bir giriş yaptı.İspanya maçı haricinde tüm maçlarımızı kazanmak istiyoruz.İspanyayı'da kendi evimizde mağlup edip Dünya Kupasına direk gitmek için mücadele edeceğiz.
Tebrikler Ali 2 maç 6 puanı almışsın.Aynen devam![]()
Lay lay lay laaay Türkiye![]()
Naptın Ortak Yav Ermenilerden Nasıl 2 Gol Yersin Sen![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
teşekkürler yunus..
Lay lay lay laaay oooooooooooooooo Türkiye
volkan yedi 2 golü
--------------
Aday Kadro Açıklandı..!
Milli kadroda biraz değişiklikler yaptım.Fatih Tekke'yi uzun bir aradan sonra tekrar takıma çağırdım.Nihat sakatlıktan çıkıp geldi.Gökhan Gönül'ün sakat olması sebebiyle İlhan Özbay kadroya dahil edildi.
Rakip: Bosna Hersek [FİFA Dünya Kupası Elemeleri Avrupa 5.Grup 3.Maç]
Yer : Ali Sami Yen , Türkiye
Tarih : 11 Ekim 2008 Cumartesi
Saat : 15.00
Rakip : Estonya [FİFA Dünya Kupası Elemeleri Avrupa 5.Grup 3.Maç]
Yer : Le Coq Arena , Estonya
Tarih : 15 Ekim 2008 Çarşamba
Saat : 19.30
Ali aday kadro konusunda sezon için önerisinde bulunayım 3 kaleci alarak boşa yer doldurma 2 kaleci yeter..![]()
Bol şanslar diliyorum..
Burdan da 6 puan bekliyorum hadi bakalım.
Mehmet Yıldız Niye Yok
Sağ Beke Abdurrahmanıda Alabilirdin
Hocam Estonya'yı Yenersen Darılırım Valla![]()
ya baktım kadro dolmuyor dedim alayım aslında 4 tane alacaktım ufuğuda alıp
inşallah
forvetler zaten kaliteli ilerki dönemler için düşünebilirim iki futbolcuyuda
----------
TÜRKİYE 3 Bosna Hersek 0
Türkiye: Sinan 7, Sabri 8 , Servet 8, İ.Toraman 7, Hakan Balta 8 , Nuri 7(DK.79 M.Topuz?), *Hamit 8 , Tuncay 8 , M.Topal 7 (DK.45 Gökdeniz 7) , Nihat 7 , Mevlüt 7 (DK.79 Semih ?)
Bosna Hersek: Hasagic 7, Naderavic 7, Bajic 6, Radejilic 6 , Maletic 6, Salihovic 6 , Pjanic 7(DK.72 Jahic 7) , Girlic 7 , Misimovic 7 (, Muslimovic 7 (DK.47 Puzigaca6), Dzeko 7(DK.62 Berberovic6)
Goller: Dk.13 Tuncay , Dk.77 Hamit , Dk.83 Servet [Türkiye]
Sarı Kartlar: Yok
Kırmızı Kartlar: Girlic (Bosna Hersek)
Estonya 1 Türkiye 3
Estonya: Poom 7, Pettal 6(DK.45 Saar 7), Teniste 6 , Morozov 7 , Ojaama 8 , Rajaver 7 , Tsegodjev 6 , Puri 7 , Kasimir 7 , Andreas Oper 7 (DK.72 Teino 7), Toom 7(DK.61 Stepanjan7)
Türkiye: Sinan 7, Sabri 7 , Servet 7, İ.Toraman 6, Hakan Balta 7 , M.Topuz 8, Hamit 8 , Tuncay 8 , Nuri 7 ,* Nihat 8 , Mevlüt 7 (DK.45 Sercan 7)
Goller: Dk.74 Ojaama (pen) [Estonya] - Dk.23 Nihat ,Dk.35 M.Topuz Dk.77 Tuncay Şanlı [Türkiye]
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
acıtmadan yendikyenmemiz lazımdı
![]()
Last edited by sakary Ali : 18.Eylül.2009 at 18:38 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Yenilmiş Ama Ezilmemiş![]()
güzel gidiyoruz hocam.Artık dizginleride elimize almışız.
evet bakalım ispanya maçları kritik olacak.
----------
Genel olarak baktığımızda ilk 2'ye girdik gibi gözüküyor.Önümüzde İspanya maçları var.Kendi sahamızda kazanıp deplasmanda da 1 puan alabilirsek harika olur.Grubu rahat lider bitiririz gibime geliyor.
Tabi daha Belçika ve Bosna deplasmanları var ama ilk maçlara baktığımızda rahat maç olacak gibime geliyor.
Ali 2 İspanya maçından 2 puan alsan bile kardır.Yenilmezsen bu iş tamam
Avusturya - TÜRKİYE
Aday Kadro
Daha çok milli olmamış oyuncuları çağırdım.Maçada o oyuncular ile çıkacağız.
Avusturya 1 Türkiye 0
Genç kardeşlerimiz mücadele ettiler iyi mücadele ettik ama istediğimiz sonuca ulaşamadık.Gol yollarında sıkıntı çektik ve kaybettik.Hazırlık karşılaşmasıydı.
Önümüzde Fildişi Sahilleri maçı var.İspanya maçları öncesinde önemli bir randevu.Bu maçı kazanıp moralli gitmek istiyoruz İspanya maçlarına.
Hazırlık maçı ümit verici zira oyuncuların çoğu as değil![]()
Hadi Gelsin Artık Şu İspanya MaçıBu Arada Orhan Sam Çok İyi Onu Sürekli Oynat Oyunun Buglarından Süper Oyuncu Çok Ama Çok İşine Yarar Servetle Beraber Toramanla Oyna Defansı Yedek Olarak Samı Alabilirsin 2.Yarılarda Üzerinde Çok Dur O Adamın
mehmet abi dediyse bugduroynat onu
![]()
fildişi maçında as oyuncuları oynatıp ispanya maçı öncesi son provayı yapacağız
Sam ilk hazırlık maçında pek kendini göstermedi ama Fildişi maçındada deniyim bakayım nasıl olack
---------
Rakip : Fildişi Sahilleri [Hazırlık Karşılaşması ]
Tarih : 11 Şubat 2009 Çarşamba
Saat : 20
Yer : İzmir Atatürk Stadı , Türkiye
2-0 kazanırsın![]()
4-2 Kazanırsın![]()
1-1 biter maç bence.Ben de Türkiye ile çeyrek finale gemiştim Dünya Kupası'nda, 4-1-1-3-1 taktiği ile Semih çok iyi iş yapmıştı, onun sayesinde çok takımı yenmiştim bence Semih'i dene.
bakalım ne olacak maç.
Semih pek etkili olamıyor gibi.Ligte Fenerbahçe ile 20 küsür hafta geride kalırken 13 maç 11 başlamış sadece 3 golü var.
------------
Kadro Açıklandı..!
Fildişi karşısında İspanya maçının son provasını yapacağız.Önemli bir maç olarak görüyorum.Takım olarak hangi durumda olduğumuzu göreceğiz.
Ali Eren Güngör'ün potansiyeli iyidir yavaştan kullanabilirsin.Mehmet Ekici'yi Almanlara kaptırmamaya bak ilerde Nuri ile birlikte ortasahanın değişmezleri oluyorlar.Ekstra bir sol bek daha alabilirsin tek solbek olması sıkıntı olabilir.