Last edited by Walter Sakana : 27.Eylül.2009 at 19:32 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
NOBLESSE OBLIGE!17.06.2014
yörüü...
Neden gayet iyi çekişiyorlar..
Kesinlikle döver abi, bi zengin olalım Denizlinin yıldızlarını hülleyle takıma kazandıracağım, bak bakalım o vakit düşer mi düşmez mi..
İlk önce süper lig maçları ve puan durumu sonrasında türkiye kupasındaki durum gelecek.. En sonda yaptığımız transferler gelenler gidenler.. Bu arada dipnot şuanda Ooijer'de takımdan ayrılmak üzere artık kimi tercih ederse kendisine başarılar diliyoruz...Sıradaki maç Türkiye Kupası Trabzonspor ile deplasman maçı..
Carvajal'da iş yok Mulaudzi sallar.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
7.Sıraya kadar çıkmışsın Oğuz abi.Fortis'te çeyrek finale kalman güzel olmuş.Mulaudzi biraz daha hızını ve gücünü geliştirirse iyi oyuncu olur.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Zaten 27. dakikada çift sarıdan kırmızı gören adam kendini ispatladı..
Elendik be Yunuscum. Zaten amaç grupları geçip para kazanmak sonrası çok zor oluyor..
Ligte yine dalgalı devam ederken, kupa'da safdışı kalıyoruz.. Bu arada Volkan Şen 3M €karşlığında CSKA Moscow'a giderken başkan paranın yarısı el koyuyor ve bizde eldeki imkanlarla Hakan Albayrak'ı 500K + Fatih Sonkaya ve Burak Yılmaz'ı da 210K karşılığında kadromuza katıyoruz..Ve afrika uluslar kupası sonrası sürpriz bir menajerlik teklifi alıyoruz, işte ss'ler..
![]()
Son maçlarda nedense bir düşüş gördüm![]()
DenizLiyi yine yeniden tekrar yenememiş.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Bi istikrar yakala yawYa hep yen ya hep yenil bi yenip bi yenme olmaz böyler
![]()
Önemli olan sıralamadır..
hep yenmenin yolunu bilsem hep yenerim.. Yoksa hep yenilmenin yolları basit..
ruhsuz taraftar
Kim Küme Düşer?
Evet arkadaşlar sorumuz basit kim küme düşer? Puan durumuna bakarak durumu biraz daha kızıştırmak için Manisaspor ve Gaziantepspor'u eleyebiliriz, merak etmeyin ben sonucu biliyorum.. Sizce Boluspor'dan sonra kim küme düşmüştür, 27 puanlı Ozzy'nın takımı DENİZLİSPOR mu? Yine başka bir 27 puanlı ESKİŞEHİRSPOR mu? Bu sezon Türkiye Kupasını BURSASPOR mu? Yoksa en dibe en yakın 23 Puanlı KONYASPOR mu? 2 seçim hakkınızı akıllıca kullanın..![]()
denizlispor tutunamaz.o takım bu lig için ye-ter-siz.
di mi ozyy?![]()
Last edited by Estranged : 28.Eylül.2009 at 03:38
Regenlerin ikisinde de iş yok, adam olmaz onlar.
Trabzon fark attığın maçtan sonra baya bi hırslanmış anlaşılan
Ligdeki konum çok iyi bence, eğer son 4 maçta da koruyabildiysen süper.
Konya - Eskişehir düşer. G.Saray'lıyım ama sanki BJk şampiyon olacak gibime geliyor.
6.lık Süper Olmuş Abi
Umarım Berezilyayı Elersin![]()
Deniz Naki?
Hamit Altıntop?
dalga mı geçiyosun![]()
Last edited by Estranged : 29.Eylül.2009 at 00:31
Of Of Of hocam şampiyonlar ligine kaldında bize mi haber vermiyon Hamit i bedava ya nasıl aldın yav bana 15 milyon euro verdirtiyorlar adam bedava alıyor
bu arada transferler süper harcanan paraya inanamıyorum
Ve tebrik ediyorum valla süpersin hocam bi dahaki sezon avrypa kupalarına gideriz artık değil mi?
Last edited by vego : 29.Eylül.2009 at 01:04
Hamiiiit Hamitttt süper transfer müthiş bir transfer futbolda ender görülen bir transfer Adana'da görülüyor![]()
Deniz Naki de süper oluş
Nasıl Yani YavHamit Nasıl Bedavaya Geliyor Onu Bıraktım Sözleşmede O Adam Aylık 150000Liradan Aşağı Maaş İstemiyor Sen Nasıl Verdin Onu
Valla Süper İş Başarmısın Kardeşim Helal Olsun
Özgürcanda Gs Bırakmıyordu Hiç Nasıl BıraktikineValla Kadro Çok Deli Olmuş Artık En Az 2lik Gider Bu Takıma Daha Aşağısı Başarısızlık Olur Artı Mutlaka Kupanın Gelmesi Lazım
![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Siz işin sırrını bilmiyorsunuz. HALDUN ÜSTÜNEL'i transfer etmiş önce. Ondan sonra Hamit'miş ÖzgürCan'mış onlar kolay zaten![]()
Oyuncunun performansı kötüyse ve biraz kötü bir sakatlık geçirdiyse bulunduğu kulup oyuncuyu dışlayabiliyor,sakatlığın ağırlığı da diğer kuluplerin temas etmemesine neden oluyor, o yüzden Hamit kendini ispat için gelmiş,yeniden fırtına gibi eser ve transferini ister![]()
![]()
Bende de Kalu öyle olmuştu ağır sakatlık geçirince durdu bende sattım artık,yeni takımında da oynamıyo gerçi ama bu Hamit'in de kötü oynayacağı anlamına gelmez bence iyi oynayacaktır
![]()
![]()
![]()
En başından beri okudum baya sarıcı bir kariyer olmuş.Oğuz abi yaparda olmaz mı?Takipçinim Oğuz abi
Hamit ve diğer transferler baya iyi tebrikler.Yalnız Hamit 2.sezon sonunda zaten serbest kalıyo.Takım da baya iyi olmuş heralde ki Hamit gelmeyi istemiş
şakacı
inş o da olur..
İsmi geçen adamlar serbest durumdaydı teklif yaptım geldiler.. Ancak hamite yaptığım teklifi görmeniz şart..
SAğol..
Abicim ben çok istikrarsız giderim, inş bir seri tutturursak neden olmasın..
Yok ben işimi kendim hallederim..Zaten transfer bütçesini maaşa aktardık free oyuncular için kaçırdığımız onca oyuncudan sonra bikaç oyuncu gelmiş abartmamak lazım..
inş abicim inş..
Sağol berk..
Arkadaşlar oyunu oynamak isteyenler..http://forum.turksportal.net/vb/show...3&postcount=51 Tıklayabilirler..
Yeni bir transfer yaptık Pegolo'dan boşalan yere Onur'u transfer ettik. Sinan, Cenk, Hasagic, Ufuk bizi reddeden kaleciler oldular..Kaleci konusunda şoku Volkan Demirelde yaşadım 11.25M €'ta AC Milan'a transfer oldu ancak müthiş bir profil görmeniz gerek..Bi ara eklerim..
![]()
İlk hafta 3 puan ile başlamak önemlidir biz ilk hafta ligin yeni takımı Giresun'a konuk olduk.. Bizim için oyunu açan hamle Hakan Albayrak'ı oyuna almamız oldu..
Hissiz Abimizin usulü ekliyorum ss'leri.. Özellikle verilere yorum bekliyorum..
Güzel başlamışsınGiresundan 3 puan almak güzel=)