Kaleci geçen haftada hatalı çıkış yapıp Antalya'dan gol yemişti..
G.Birliği
Trabzonspor
Berabere
Kaleci geçen haftada hatalı çıkış yapıp Antalya'dan gol yemişti..
olmaz böyle birşey yahu sen trabzonsun ve 2-0dan maçı vereceksın.Adam sonrada gırdı duran toptan golü attı numara 61 bize herkez düşman.
Beraberlik yüksek ihtimal denmişti, öyle bitecek gibi![]()
Aykut atıyordu.. (:
aha yine atıyordular. gemçler atacak.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kalece izlior bu nasıl iştir ya.
Last edited by Trabzonspor : 26.Eylül.2009 at 01:23 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Gençler 2-1 den sonra tek kale oynuyordu. Sonuçta da golü buldular. Şimdi de 3 için yükleniyorlar.
Yattara giriyor aylarrrr sonra.
Taraftar bağırdı bağırdı bakalım Yattara giriyor..Faydası olacak mi acaba
Ya arkadaş ne salak teknik adamalr geliyor bize yahu bu nasıl bir zihniyet ya devre arasında oyuna koyduğu adamı çıkarıyor allahım sen sabır yarabbi.
Arkadaşım sene başında çok iyi hoca diyordunuz.?
O Değilde Kuzenimi İddiada Yatıracak Galiba Trabzon![]()
Gençlerbirliği 2 - 2 Trabzonspor (Maç sonucu)
İddaa'da 0 dedim ama yatırmadım sistemli kuponda.İlk maçımdı.Ah be Trabzon![]()
Tebrikler Gençlere
Doğrusu İstikrar Kavramı Koca Bir 0 Trabzonda
beklediğim skor geldiTrabzon adına üzüldüm 2-0 dan 2-2 ye hoş olmamış
Football is simple,but Football Manager is not
2-2 bitti Bilal Çubukçu 76'da serbest vuruştan attı
Maçın genel yorumunu yapayım..
İlk olarak Hugo Broos tan başlamak isterim, maçtan önce çıkardığı kadro gayet iyi bir kadroydu, meyvesinide ilk 20 dakikada topladık. İlk yarıdan sonra yapılan Gabriç değişikliğinden itibaren takımın dengesi bozuldu. Takım geriye çekilince Gençlerbirliği atakları yoğunlaştı ve sağ kanatta Ferhat' ın yaptığı faulden sonra gol geldi... Alanzinho' nun çıkarılması son derece saçma ve anlamsızdı bence, oyundan düşmüş Ceyhun' u çıkarmayıp Alanzinho' yu çıkarmasına pek bi anlam veremedim ki Alanzinho' da öyle... Oyundan çıktıktan sonra ki yaptığı hareketi ben olsam ben de yapardım adam haklı... Oyuna daha evvel alınması gereken Yattara' yı son 10 dakika oyuna alınıp verim beklenilmesi saçma bir karar oldu, Ziya Doğan bileson 20 dakika Yattara' yı oyuna alıp gol atıp maçları kazanıyordu... Hugo Broos' u sezon başından beri destekleyen ben, bu maçtan sonra desteğimi geri çekiyorum ve Broos ile bu takım yürümez diyerek hoca konusunda son noktayı koyuyorum.
Oyunculara gelirsek, Gabriç ilk 20 dakikadan sonra oyunda hiç gözükmedi, ancak alan daraltıp faydası olan bir oyuncuydu neyse. Defansa bakılırsa sol kanatta Ferhat' ın formsuzluğu gözüme çarptı zaten 2. gol onun kanatından yapılan faul sonrası geldi velhasıl-kelam Colman bu maçtada Trabzonspor' un diri kalan tek oyuncusuydu. Gökhan' ın alınmasından sonraki düşüşten Umut' ta etkilendi zaten 2 si bir oynayınca 1 forvet ediyorlar.Alanzinho oyuna girdikten sonra pek etkili olamasada oyundan alınmasına çok şaşırdım. Halbuki Alanzinho oyundan alınmayıp Ceyhun alınsaydı, Serkan onun boşluğunu doldurup Alanzinho sol açık oynasaydı maçın farklı olacağına inananlardanım Trabzonspor' un maç içindeki performansı hakkında ki yorumlarım bunlar.
Gençlerbirliği hakkında ise bir atasözü var ' Yiğidi öldür ama hakkını ver.' diye aynen öyle Gençlerbirliği Hurşit ve Bilal' in oyuna girmesinden sonra Trabzonspor' u kendi yarısahasına tıkıp ataklar geliştirdi ve golü buldu takımı tebrik ederim. Gençlerbirliği bu sezonun flaş Anadolu takımıdır diyerek yorumuma noktayı koyuyorum...
Ayrıca Yattara' nın dönüşü pek iyi değildi bana göre 10 dakikada oynasa da daha farklı bir Yattara bekliyordum doğrusu..![]()
Gençler eski günlerine geri dönüyor çok güzel Hurşit çok iyi oynadı Aykut sol bekte iyidi ikiside gurbetçi oyuncular iyi teknik heyet seçimi Gençlerbirliği'ne uymuş futbolcular Thomas Doll farkı diyebilirim..
Göze hoş gelen bir futbol oynatıyor Thomas Doll helal olsun.Hurşit,Aykut harika oynadılar.Aykut kısa zamanda 3 büyüklerden birisine transfer olur.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?