Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 52 arası toplam 52 sonuç

Konu: Sheriff - Fenerbahçe | Uefa Avrupa Ligi H Grubu 2.Maç

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Taraftarın kuşkusuz bütün dileği bu yönde. Rotasyon. Fakat Daum, umursamaz ve bir o kadar üşengeç Football Manager oynayan biri gibi, space'e basıp basıp gün geçiriyor, sakat veya cezalı bir futbolcu olmadığı sürece aynı kadro ile devam ediyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Maçı izleyemedim. 1-0 olmuş bizim olmuş. 3 puan güzel. Tebrikler Fenerbahçe'm. Twente - Steau B. maçı da 0-0 bitmiş.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Ben Sheriff'in puan çıkartacağını düşünüyorum. Bunu düşünmem seni tahrik ediyorsa ve bu kadar basit şeylerden tahrik oluyorsan bu alana uğramamanı tavsiye ediyorum. Çünkü burada böyle basit şeylerden sorun çıkaranlara izin vermiyorum.
    Hem insanları tahrik ediyorsunuz, hem de üste çıkıyorsunuz bravo.Konuyu takip ediyorlar merak etmeyin."izin vermiyorum." ne demektir? Nasıl site sahibi gibi konuşabiliyorsunuz?
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Çok temposuz ve sıkıcı bir maçtı.İkinci yarinin başında Kazim ile mutlak pozisyonu harcadik ama 5 dk. sonra Semih'in güzel asisti ve KrAlex'in dokunuşu ile öne geçtik.Golden sonra geriye neden bu kadar yaslandığımızı anlamadim.Daha gol bulsak maçı rahat tamamlayacaktık.

Bu arada Daum'un Özeri neden oyuna almadığını anlamadim şahsen.Takıma alıştırılması lazım Özer'in bir an önce..

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Tebrikler Fenerbahçe... Bana 90 dakika sinir krizi geçirten Önder'e de sevgilerimi yolluyorum...

Quote Originally Posted by Osman_873 View Post
    Tebrikler Fenerbahçe... Bana 90 dakika sinir krizi geçirten Önder'e de sevgilerimi yolluyorum...
    + Uğur Boral ..

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Quote Originally Posted by tarikko View Post
    + Uğur Boral ..
    evet ... + Özer'i koymak yerine "bidon" Deivid'i oyuna alan Daum ...

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Maçta delirldim yahu o ne oyun ne biçim anlayış rezalet bi oyun vardı sahada...

Yine de kazanmak güzel...Daum 100.galibiyetini aldı.Alex de 13 gol atarak Fenerbahçe Tarihinde bir yer daha ayırdı kendisine

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Telegolde vb yerlerde hala daha Özdenak felan Alex i tartışacak mı acaba Avrupa da iş yapmıyor diye çok merak ediyorum doğrusu...

Neyse maça gelirsek; Alışılmışın dışında bu sezonki görüntü kötü oynayıp kazanıyoruz. Bu maçta öyleydi. Takımlarımız vasat takımlara karşı çok pozisyon veriyorlar. Bir türlü kapalı takımların kilidini kıramıyoruz. Hani başta 1 gol atıp üzerimize çekebilsek belki daha rahat koparabileceğiz. Bu Galatasaray içinde aynıydı bugün.. Yani dün...

Maçta Christian, Emre, Alex ve Volkan'ı beğendim. Bu dörtlü çok iş yaptı.

Christian biraz daha ofansa yönelik olarak pas dağıtımı vs. gibi aktif işleri daha iyi yapmalı. Çok güzel görev adamı ama biraz daha oyunun ilerisine pas felan yaparak katkı yaparsa çok muazzam bir oyuncu olur...

Emre, çok koştu, iyi paslar yaptı, top aldı. Kısacası iyi çalıştı. Böyle Emre yi ligdeki maçlardada görmek isteriz..

Alex için çok fazla söze gerek yok bence

Volkan da kalesinde iyi kurtarışlar yaptı. Frikiklerde iyi baraj kurdurdu ve iyi yer tuttu.

Hepimizi tebrik ederim. Bundan sonraki maçlarda iyi oyun ve farklı galibiyetler almak dileğiyle..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Taraftarın kuşkusuz bütün dileği bu yönde. Rotasyon. Fakat Daum, umursamaz ve bir o kadar üşengeç Football Manager oynayan biri gibi, space'e basıp basıp gün geçiriyor, sakat veya cezalı bir futbolcu olmadığı sürece aynı kadro ile devam ediyor.
    hocam biz fm oynayanlar bile rotasyon yapıyoruz ya.Bu adam daha yeni başlamış fm ye

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

Çok kötü bir fener vardı sahada bence sahada sadece Emre vardı diğerleri sahaya çim kokusu almaya çıkmış.Rakip iyi mücadele ediyordu ama 3 pas arka arkaya yapsak dağılacaktı. Önder ,Kazım hayatında ilk defa beraber oynuyor gibiydi.Özellikle ilk yarı arkadan uzun uzun toplar rakibe.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

HOLLANDA

AZ Alkmaar 1-1 R. Standard de Liège : 166 Puan
    RSC Anderlecht 1-1 AFC Ajax : 166 Puan
    FK Ventspils 0-0 SC Heerenveen : 166 Puan
    FC Twente 0-0 FC Steaua Bucureşti : 166 Puan
    PSV Eindhoven 1-0 CFR 1907 Cluj : 333 Puan
    ------------------------------------------------ 1000 Puan Toplam 31.713
    PORTEKİZ

FC Porto 2-0 Club Atlético de Madrid : 333 Puan
    Sporting 1-0 Hertha BSC Berlin : 333 Puan
    AEK Athens FC 1-0 SL Benfica : 0 Puan
    FK Austria Wien 1-1 CD Nacional :166 Puan
    ------------------------------------------------832 Puan Toplam 31.462
    TÜRKİYE

PFC CSKA Moskva 2-1 Beşiktaş JK : 0 Puan
    FC Sheriff 0-1 Fenerbahçe SK :400 Puan
    Galatasaray AŞ 1-1 SK Sturm Graz :200 Puan
    -----------------------------------------------600 Puan Toplam 30.650

Fatura ortada fark açılıyor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beklentileri boşa çıkardık biraz ama galibiyet güzeldi.Gerçi gündem bir takımınızın puan kaybıyla değişmedi değil.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gündem belirtilerini boşa çıkardık ama kötü oyunla da olsa galibiyet güzel oldu.Gerçi gündemi belirledi gene Türk takımlarımız bu hafta.

Belki iyi oynamıyoruz ama ne olursa olsun kazanmayı öğrenmemiz güzel nede olsa onu başaramayanlarda var.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Israrla bu kadar temposuz ve kötü futbol..Ama ne yapıp edip sonuca ulaşmayı başaran bir takım..Dün maçın sonlarına doğru aklıma 2004 yılının Avrupa Şampiyonu Yunanistan Milli Takımı geldi..(Başlarında bir Alman hoca vardı..)

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Avrupada Ön elemeler hariç 5 yıl sonra Deplasmanda kazanmışız.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

defansla hücum hattı arasında çok boşluk var bu yüzden rahat oynuyo rakiplerimiz emre olmayınca zaten halı saha maçı gibi oluyo maç daumun buna çözüm bulması lazım ziconun takımı alanı güzel daraltıp topa sahip oluyodu o zamanki kadronun büyük bölümü hala duruyo.Yine yavas oynuyolardı ama alanı daraltabildikleri için onun adı brezilya milli takımı gibi oynamak oluyodu.Bu seneki takım çok yavaş yani mesela guiza pres yapıyo diyelim rakip savunmaya bizim takımdan en az 4-5 kişi ceza sahamızın orada pozisyon almış bekliyo çıkın biraz demesi lazım daumun.Oyuncular bu maç temposu yüzünden zorlanıyo olabilirler sezonu erken açtık ve sürekli maç oynuyoruz.Kulübe çoktandır ilk defa bu kadar kaliteliyken kullanması gerekir bunu daumun
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Daum'un maç sonu açıklamaları, ortaya konulan oyunun farketmesi açısından önemliydi. Golden sonra pas yaparak rakibi etkisiz hale getirebilirdik dedi ve maçın son bölümünde pinpon oynar gibi oldu maç, sürekli ileri giden top hemen geri geldi, topu tutamadık dedi. Bunların farkında, bakalım düzeltmek adına neler yapacak?
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Ligde iyi giden ama Avrupa'da puan kaybeden bir Fenerbahçe'nin bu haftaki gündemi oluşturacağını düşünüyorum.
    Ne anlamda gündem oluşturacak anlamadım ondan soruyorum?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Ne anlamda gündem oluşturacak anlamadım ondan soruyorum?
    Kendi fikrimi belirteyim .. Fenerbahçe zaten son haftalarda iyi top oynamıyor, kendi sahasında Twente'ye yenildi ve çok önemli bir 3 puan kaybetti tüm bunların üstüne Sheriff gibi zayıf bir ekibi yenemezse tüm eleştiri okları Fenerbahçe'ye çevrilir ..

Ama ben Fenerbahce'nin kazanacagını dusunuyorum ve ınsallah kazanırlar .. Avrupa arenasında adımızı daha fazla duyurmalıyız artık .. BJK, FB, GS ..

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

1 puan alırsak neresi güzel olacak onu anlamadım. Ben bu Daum ile CL ye gitsekte zorlayamayacağımızı ve eleneceğimizi düşünüyorum. Dar görüşlü birisi.

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri