3-0, Hürriyet.
MKE Ankaragücü
Galatasaray
Berabere
3-0, Hürriyet.
2-0 lanet olsun
88" Emre Aygün 2-0 oldu derken 3-0 oldu.
Allah allah ajansspordan canlı skorlara baktım 1-0 yazıyordu. Skora tıkladım 2 oldu buraya girdim 3 oldu ne biçim maç bu :S
3-0 olmuş bi anda
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
3 oldu..Hürriyet attı bu sefer..
Bu ne ya.Cimbom 10 kişi filanmı oynuyo kalesinde kaleci mi yok ?
3-0 Hürrriyet
bekliyorduk, ama bu kadarını değil!
Galatasaray'ın müthiş(!) savunması süper bir performans sergiliyor bugün.
83'[1-0]Murat Duruer
88'[2-0]Emre Aygün
89'[3-0]Hurriyet Gucer![]()
10 dk da 3 gol![]()
Galatasaray maçın başından beri mücadele edemedi Ankaragücüde bastırmamıştı. Bastırdı ve aldı meyvelerini.
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
İşte bu hırs bu ! Emre Aygün dedim çok forma dedim oyuna girdi 1 gol 1 asist. Helal olsun koçum benim.
Hikmet hocaya bütün maç küfür ettim Murat'ı niye oynatıyo diye ama aslanım benim golunu attı. Helal olsun çocuklar. İlk galibiyetimizi aldık. İlerleyen haftalarda daha iyi olcaz çünkü çok güçlü takımımız var. Tek gereken birazcık şans ve sakatlık olmaması.
Maç sona erdi.
Alın size 3G ye kim geçti gördükTakımı bu kadar havalandırırsan böyle olur bundan sonra şampiyon falan olamayız tebrikler şimdidden fenerbahçeye
Rezillik resmen.Amatör takım gibi oynadık 80-90 arası.
Daha dur De Guzman böyle şey mi olur ilk kez mağlup olmuş takım koskoca lig 10. haftada derbi var DAha Fenerbahçe nin maçı var bugün yapma..
Valla ya bir yenildik diye şampiyonluktan ümidi kesmek ne kadar doğru bilmiyorum.Bu maç geti artık nasıl son 10 dakkada 3-0 mağlup olduk bunu konuşmalıyız bence.
Helal olsun Ankaragücü'ne..Geçen hafta da 3 gollü bir galibiyet almışları sanırım..İkide iki..
Mehmet Topal 3-0 Galatasaray
![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Ankaragücü sonuna kadar savaştı ve 3 puanı kaptı ... Sonsuz Tebrikler![]()
Yuh abi yuh... Bir maçla her şeyi yargılamışsınız tebrikler...
Ceyhun'un pasında Murat Duruer Uğur'u karşısına aldı ve topu Uğur'dan sıyırarak, Leo Franco ile karşı karşıya kaldı ve vuruşunda Leo Franco'nun solundan top ağlarla buluştu...
Semavi'nin vuruşunda Leo Franco'dan seken top Mustafa Sarp topu Emre'ye kaptırdı, Emre de Leo Franco'yu geçip, topu ikinci kez ağlara yolladı...
topu kaptırırsan böyle olur![]()
Maçtan önce gündüz maçları büyük takımlara yaramaz olası bir puan kaybına şaşırmam yazacaktım fakat fırsat bulup giremedim. Ama yanılmadığımı gördüm.
Tebrikler Ankaragücüne, 100. yılında güzel bir galibiyet aldı...
sağlık olsun.burada maçı ve namağlup serimizi kaybettik.maçın kader anı baros'un kale yerine arkadaki kameramanlara topu atmasıydı.mehmet topal'ı bu takımdan derhal yollasınlar.böyle bir adam olamaz.gazete de dediği gibi yeni bülent akın.yazıklar olsun.
ben taraftarın ve yönetimin tutumunu merak ediyorum umarım geçen senelerdeki gibi direk teknik direktöre atıp suçu seneye işallah demezler.Sahip çıkarlar işallah...
İlk golü atınca hep biz rakipleri dağıtıyorduk, bu sefer tam tersi oldu biz dağıldık. 1. golü yediğimiz dakikalarda disiplinden kopmuştuk golü yiyince iyice dağıldık ve rakibe 2 gol hediye ettik. 2. golde Mehmet Topal o topu nasıl ıskalar akıl almaz. 3. golde de Ayhanın rakibe güzel asisti.
Yakaladığın pozisyonları atamazsan, yarattığın pozisyonlarda bencillik yaparsan kazanamazsın.
İyiki milli takım arası geldi diyelim artık. O sürede artık gerekli önlemleri alıp önümüze bakmalıyız.
koray gencelerler.. sen tam bir ... neyse...
hakan balta, elano, HARRY KEWELL, servet çetin, mehmet topal. bu adamlar bir an ÖNCE KENDİNE GELMELİ !!!.... şuanda ancak kirletiyorsunuz bu formayı !!!....