Bugun Volkani izledim, Sinan ise yedekligi kabul etmez. Bu Volkanin asla onune gecemez
Bugun Volkani izledim, Sinan ise yedekligi kabul etmez. Bu Volkanin asla onune gecemez
Vallahi Fener'e yedek bir kaleci şart. Ama 2 milyon euro yedek kaleciye vermek ne kadar mantıklı bilmiyorum...
[CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]
Zaten Avrupada başarı istiyor gibi bir halimiz yokEğer Avrupada başarı istiyorlarsa, yabancı kaleci almak zorundalar,![]()
Volkan ligimizdeki mevcut kalecilerden en iyisi.Eskiden en yeteneklisiydi ama konsantrasyon sorunu falan çok hata yapıyodu bu yıl öyle bişey yok yani yine arada basit goller yiyebilir Cech bile yiyo öyle goller.Yabancı kaleciye gerek yok bence volkanı maçlara iyi motive edelim yeter.Sinan gelirsede Volkan avrupaya transfer olacaksa gelmeli
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
söz kaleciden açılmışken;
Ben Serkan Kırıntılı yı ve Denizlispor un kalecisini beğendim.
Volkan bence gayet de yeterli bir kaleci bence.. Yerine adam falan gerekmiyor. Bazı alışkanlıklarından vazgeçip kendini biraz daha geliştirdi mi Avrupa'da iyi bir takıma gider üst düzey bir takım olmasa da yine de ismi olan bir takıma gideceğine eminim Volkan'ın.
o biraz imkansız gibi, yabancı bi kaleciyi yedek bırakacak düzeyde değil bi kere, ikincisi de bence oturarak gelişemez.
tamam peki, volkan iyidir ama size göre.. bana göre çok iyi değildir.. ama önemli olan kulüp yöneticilerinin düşünceleri.. şimdiye kadar as kaleci alma arayışına girmediler..
Haklısın.. zaten Daum'la pek olası olmadıgını biliyoruz..