Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 40 arası toplam 40 sonuç

Konu: Fenerbahçe yeni kalecisini buldu!

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Bugun Volkani izledim, Sinan ise yedekligi kabul etmez. Bu Volkanin asla onune gecemez

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Quote Originally Posted by ThersoN View Post
    En iyi Türk kalecisi olabilir, ama iyi kaleci olduklarına inanmadığım isimler hepsi...
    Galatasaray böyle genç isimleri çok aldı daha önceden ama değerlendiremiyoruz..
    Şimdi de Ufuk var sırada, harcanacağına eminim.. genç kaleciyi alıp oynatmadan elinde tutmak bana göre yanlıştır, kaleci dediğin tecrübeli olacak biraz yaşlı olacak.. bu böyledir, onun yerine ufuktur,aykuttur bunlar sürekli oynayacağı takımlara kiralansa, zamanı gelince Galatasaray kalesini alıp götürürler.. ben de üzüldüm ama Fenerbahçe'nin almasına değil, yedek kalacak olmasına.. ortalama performansta bir Volkan'ı kesebilecektir diye umuyorum..

Bence yanlış düşünüyorsun Volkan bize geldiğinde o yaşdaydı.RiijKard gençlere önem veren birisi harcamıcakdır Ufuk'u tabii Ufuk kendini gösterirse. Fevzi Elmas gibi olmasın sonra

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Vallahi Fener'e yedek bir kaleci şart. Ama 2 milyon euro yedek kaleciye vermek ne kadar mantıklı bilmiyorum...
    [CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

Quote Originally Posted by ThersoN View Post
    Eğer Avrupada başarı istiyorlarsa, yabancı kaleci almak zorundalar, Türk kaleciler bu platform için uygun değil, söz konusu yabancı olunca Fener'in bütçesi ço müsait, bi sürü aday çıkabilir.. En azından Galatasaray'ın Leo Franco'sundan daha iyi birini alabilirler..

Hala aynı fikirdemisin bilmiyorum ama Volkan bu sene iyi oynuyor bence yabancı kaleciye gerek yok...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Eğer Avrupada başarı istiyorlarsa, yabancı kaleci almak zorundalar,
    Zaten Avrupada başarı istiyor gibi bir halimiz yok

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Volkan ligimizdeki mevcut kalecilerden en iyisi.Eskiden en yeteneklisiydi ama konsantrasyon sorunu falan çok hata yapıyodu bu yıl öyle bişey yok yani yine arada basit goller yiyebilir Cech bile yiyo öyle goller.Yabancı kaleciye gerek yok bence volkanı maçlara iyi motive edelim yeter.Sinan gelirsede Volkan avrupaya transfer olacaksa gelmeli
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

söz kaleciden açılmışken;

Ben Serkan Kırıntılı yı ve Denizlispor un kalecisini beğendim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Volkan bence gayet de yeterli bir kaleci bence.. Yerine adam falan gerekmiyor. Bazı alışkanlıklarından vazgeçip kendini biraz daha geliştirdi mi Avrupa'da iyi bir takıma gider üst düzey bir takım olmasa da yine de ismi olan bir takıma gideceğine eminim Volkan'ın.

Nesil
    2008
    Yer
    Kocaeli-BOLU

Quote Originally Posted by hakan sükürü View Post
    O kadar üzüldüm ki anlatamam. Yıllardır en iyi Türk kaleciler Fenerbahçe'de. Galatasaray ise sürekli yabancı hakkını harcıyor kaleye. Bir 10 yıl daha bu değişmeyecek gibi. Gerçekleşirse çok başarılı bir transfer Fenerbahçe adına.

Ufuk Ceyaln'ın geledeği yok mu?

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by wawe1001 View Post
    Bence yanlış düşünüyorsun Volkan bize geldiğinde o yaşdaydı.RiijKard gençlere önem veren birisi harcamıcakdır Ufuk'u tabii Ufuk kendini gösterirse. Fevzi Elmas gibi olmasın sonra
    o biraz imkansız gibi, yabancı bi kaleciyi yedek bırakacak düzeyde değil bi kere, ikincisi de bence oturarak gelişemez.

Quote Originally Posted by murat taşlı View Post
    Hala aynı fikirdemisin bilmiyorum ama Volkan bu sene iyi oynuyor bence yabancı kaleciye gerek yok...
    tamam peki, volkan iyidir ama size göre.. bana göre çok iyi değildir.. ama önemli olan kulüp yöneticilerinin düşünceleri.. şimdiye kadar as kaleci alma arayışına girmediler..

Quote Originally Posted by THEFM View Post
    Zaten Avrupada başarı istiyor gibi bir halimiz yok
    Haklısın.. zaten Daum'la pek olası olmadıgını biliyoruz..

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri