Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 42 arası toplam 42 sonuç

Konu: Ve TRT açıkladı!

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

İyi ki varsın TRT
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Alırlarsa iyi olur.LigTv var fakat baya para gidiyo Avrupa Ligi maçlarını da alırlarsa süper olur.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

TRT'nin bütçesi ve teknolojik imkanları dünyadaki belkide hiçbir kanalda olmayacak düzeydedir. Gelir sıkıntısı olmayacaktır çünkü zaten vergilerden, şans oyunlarından vs. birçok şeyden bütçeye katkı alıyor.

Şampiyon olmuş takımların maçlarını Teledünya üzerinden verebileceğini düşünüyorum, böylece dekoder satar gibi Teledünya'yı pazarlamış olacak ve aylık 9 TL'ye maç izletebilecek.

Bizim gibi Anadolu takımlarının maçları da TRT'nin gerek açılacak spor kanalı gerekse diğer kanallarından yapılabilir. Sonuçta TRT istese her an birkaç yeni kanal açabilecek durumda.
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

TRT şu anki ekibiyle ve teknolojisiyle haftada 9 maçı da canlı yayınlayabilir. Üstelik zarar edeceğini de sanmıyorum çünkü TRT'ye bütçeden aktarılan para da çok yüksek. Sonuçta ihale yapılacak, o nedenle kulüplerin bir kaybı söz konusu olamaz.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Bunu pek olası görmüyorum.. Olsa bile uzun zaman sonra olur, en az bir dönem daha şifre sistemi devam eder.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Lig TV yayını gerçekten çok kaliteli. Yıllardır bu işi yapıyorlar ve çokta iyi yapıyorlar; ancak onlardan ihaleyi biri alacaksa bu TRT olmalı(Şifresiz verme kaydıyla). Açıkçası açık kanaldan ücretsiz verileceğini pek sanmıyorum ama olsa keşke. Eğer olmuyorsa da umarım ihaleyi yine digiturk kazanır. Dsmarttan Allah korusun bizleri.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Keşke alsa da yıllar önce oldugu gibi yine TRT ekranında maç izlesek... Levent Özçelik ve Yalçın Çetin gibi isimler den maç dinlemek de hoş oluyor...Hele hele en son İlker Yasin'den CSKA-BJK maçını dinledikten sonra valla çok daha hoş olur Sanki Türkiye'den 150 tane cenaze çıkmış gibi anlattı adam maç boyunca yahu
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

TRT samimiyse bu işi yapar Bakalım Bu kadar büyük paraların ve şirketlerin döndüğü yerde TRT başarıya ulaşabilecek mi

Nesil
    2006

Güzel bir gelişme ama; bunu büyük kulüplerimiz kabul etmeyecektir.

TV gelirleri tabii artacaktır, bu kulüpleri sevindirir ama; maçları canlı herhangibi bir ücret talep edilmeden Türkiye'nin doğusunda batısında, güneyinde kuzeyin her karış toprağında çeken bir kanal maçları yayınlayacak.

Fenerbahçe'den örnek vermek gerekirse, geçen sezon Beşiktaş maçında bile bütün biletleri satamayan Fenerbahçe maç yayını bedava olunca ne kombine ne de maçlık bilet satışları çok düşecektir.

Çoğu kişi maçlar bedava olduğu için ve günümüzün ekonomik koşullarında stadyuma para vermezler. Bu staddan taraftarın çekilmesi olur.

Sonuca gelirsek, ben TRT alırsa çok mutlu olurum zaten; Türkiye'de ki halkın desteğini şimdiden aldılar. Büyük ihtimalle devletin ve Telekom'un katkısı ilede ihaleyi alırlar.

Artık önümüzde yeni kavgaların başlayacağı bir dönem olacaktır...

Arjantin'de maçların bedava yayınlanmasının sebebi siyasidir. Güney Amerika tamamen sosyalizm ile yönetiliyor. Halkçılık ön planda ve her insan eşit olarak gözüküyor. Bu yüzden devlet fakir olan neden maç izleyemiyor düşüncesine girdi ve yayın haklarını aldı. Kısaca zengin ile fakiri eşitlemek istedikleri için bu sonuç ortaya çıktı.

Birde bunun ticari boyutu var. Kafeler, kahveler. Sigara yasağından sonra birde maç yayın hakları giderse vay hallerine...

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

TRT' 3 bir bakıma trtnin spor kanalıdır ama Ntv spor tarzında bir açılım yapmaları daha güzel olur. TRT Spor ismi kulağa hoş geliyor. Alsınlar tabi insan gibi maçlarımızı izleyelim...
    [CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Süper Ligi alıp şifresiz yayınlasınlar, başka bir şey istemiyorum. Almanya Ligi olmasa da olur yani.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by EL-Hadji View Post
    TRT' 3 bir bakıma trtnin spor kanalıdır ama Ntv spor tarzında bir açılım yapmaları daha güzel olur. TRT Spor ismi kulağa hoş geliyor. Alsınlar tabi insan gibi maçlarımızı izleyelim...
    TRT yeni bir kanal açıyor, NTV Spor gibi geçen gün anahaberlerinde dinledim... 7/24 spor yayını yapacaklar.

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri