Terim'in gidişinin şerefine oyuncular ellerinden geleni yapsınlar ve bol gollü bir galibiyetle rezil performansımızı tamamlayalım istiyorum.3.torbayada düşmeyiz inşallah..
Terim'in gidişinin şerefine oyuncular ellerinden geleni yapsınlar ve bol gollü bir galibiyetle rezil performansımızı tamamlayalım istiyorum.3.torbayada düşmeyiz inşallah..
So what?
Saike
İstersek gruptan çıkamamış olalım ama Ermenistan'ı yenelim.Bu maç benim için çok önemli manevi olarak, 5'ten aşağı atmayız umarım.Hatta öyle bir fark atalım ki tarihe geçsin o derece istiyorum..Zaten sonuncu Ermenistan, bir darbe de bizden gelsin de kalsınlar oracıkta öylece.
Millet fm demoya daldı maçı unuttu
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Taraftar felan yok diyordunuz Ama maşallah baya bağırıyorlar
Last edited by Nedvedmania : 15.Ekim.2009 at 00:33 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Niye taraftar demiyorsun, daha demin çok güzel görüntüler vardı.. Altta Ermeni bayrağı, üstte Türk bayrağı.. Ben onlara taraftar diyorum.
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Güzel ve ayrıntılı bir şekilde antabilirim ama forumda siyaset yasak
Kısaca;
Ermenistan bir Türk toprağını işgal etmiş durumda
Yani Türklerle savaş halinde
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Nedvedmania;
Ermeni bayrağını Türkler açtı![]()
Last edited by BuRiBuRi : 15.Ekim.2009 at 00:52 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Halil attı..1-0
Gol 1-0
[QUOTE=BuRiBuRi;1573099]Güzel ve ayrıntılı bir şekilde antabilirim ama forumda siyaset yasak
Kısaca;
Ermenistan bir Türk toprağını işgal etmiş durumda
Yani Türklerle savaş halinde
Burada tartışılacak bir şey değil sana katılıyorum, msnimi eklersen uzun uzadıya fikir alışverişinde bulunabiliriz.
Servet’in birgün başaracağını biliyordum Galatasaray Formasıyla denk gelmedi, Milli takıma denk geldi
Servet golü attı ve ben şoktayım.Ermenistan bayrağı açıpta Azerbeycan bayrağı açmayan taraftarı kınıyorum.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Maç öncesi Azeybaycan bayrakları açmak isteyen taraftarlara polis müdahele etti![]()
O kararın iptal olduğunu okumuştum,özür dilerim benim hatam.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Karar iptal olmuştu. Bu seferde FIFA tarafından yasaklandı.
Ancak;
http://www.hurriyet.com.tr/spor/futb...81.asp?gid=229
Bayrakları stada sokmuş bizim bazı taraftarlarBuradan onları kutluyorum
![]()
Elbetteki 10 20 tane ermeni vardır stadda. Onların 10 u da bu bayrağı açtılar işte. Sonuçta açan Ermeniler. Maç ermenistanda olsa ve Türklerde birden bire türk bayrağı açsa aynı şey olucak diyorum.
Bu arada Ermenistan başbakanı mı artık neyse çok güldüm ona yaHer golden sonra tip tip kafa sallıyor
![]()
Videoda çok net bir şekilde gözüküyor
Bayrağı Türkler açtı
http://webtv.hurriyet.com.tr/?cid=1&vid=779
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Neyse arkadaşlarMaçın dışında her türlü yorum oldu
Kusura bakmayın.
Last edited by BuRiBuRi : 15.Ekim.2009 at 01:46 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Türk olduğunu nereden anladınız ben hala anlıyamadım ? TV deki görüntüden tek farkı açı. Türklerin içine ermeniler oturmuş olamazmı ? Ayrıca orası protokol tribünü. Orda kavga çıkmaz , bişey yapamazlar düşüncesiyle açmışlar. Eğer o bayrak kale arkasında felan açılsaydı açılmadan atarlardı bayrağı
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Heh bak şimdi tv de gösterdi ermenistan taraftarlarını. Hem spiker söyledi hem görüntüler konuştu. Büyüklü küçüklü ermenistan bayrakları var.
Last edited by Nedvedmania : 15.Ekim.2009 at 01:54 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Şuan bana göre çok gereksiz bir tartışma bu. Sonuçta Ermenistan Bayrağı açıldı. Burada ki davranış çok garip bir davranış değil. O stadın gönderinde Ermenistan Bayrağı şuan zaten dalgalanıyor. Bunlara alışmak lazım. Türk seyirci açtıysa onların düşüncesidir. Saygı gösteririm ama; ben olsaydım o bayrağı tutmazdım.
Ben olsam rüştüyü son 15 dk oynatır milli takım jubilesi yaptırırdım.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Dediğim anda fatihterim rüştüyü oyuna aldı
Emre yine aynı emre. Küfür , itiraz , tartışma . Allah'tan hakem türk değilde anlamıyor![]()
Last edited by Nedvedmania : 15.Ekim.2009 at 02:32 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Estonya deplasmanından eğer üç puan alsaydık şuan Dünya Kupasın için play-off turuna kalacaktık. Yazık oldu yazık, Estonya gibi bir takıma verdiğimiz puan yüzünden gidemiyoruz...
Hiç kimse taraftara laf atmasın. Kendim bizzat maçtaydım ve hangi zor koşullarda girdiğimiz biz biliyoruz. Maçın başlamasına bir buçuk saat var kapılar açılmamış. Üzerine biber gazı yiyorsunuz. 5 ayrı yerde ayrı ayrı aranarak içeri giriyorsunuz Hani haberlerde "atlete kadar arancak" yazıyordu ya tamamen gerçek atlete kadar arıyorlar içeri girerken.
Ermeni bayraklarını açan kesim bellidir onu taraftara mal etmemeniz gerekir. 90 dakika susmadan takımımızı destekledik. İlk golün 16. dakikada gelmesi de hoş oldu. Maçta birbirimize uçak atmadık, canımız sıkılıp çekirdek çıtlatmadık.
NOT: Bayraklar kapalı tribünde açılmış. Açan kişiler ise Ermenistan gelen gazeteciler. Lütfen konu hakkında bilgi sahibi olmadan "kesin" konuşmayalım
Maçın adamı: Servet Çetin
Gerçekten güzel oynadık. Ceyhun atılmasaydı dahada atardık. Ceyhun un ikinci sarı kartı ağır oldu. Uyarı vererek geçiştirebilirdi. İSveçli hakemi beğenmedim. Hep onların lehinde kararlar verdi. Çoğu faulümüzü yedi. Maçı çok değerlendirmek boşa vakit kaybı. Bosnayı yenseydik ve Belçikayıda yenseydik gitmiştik. Biz boşuna son maçta İspanya yedeklerle kaybeder diye endişeleniyormuşuz. Demekki işler son maça kalsaymış yine gidermişiz. EE Bosnayı yenemezsen gidemezsin.
İşin ilginci Bosna bize o kadar averaj puan farkı felan attı 2. olarak play offa gitti ama İSpanyadan 0 bizdende 1 puan aldı yani diğer maçları kazanarak gittiler![]()
15 puanla bitirdik hayırlısı olsun..
Bu maçın a'sı b'si tartışılmaz normal bir maç değildi çünkü..
Michel Platini > http://www.bursasportv.com/index/vid..._TV_ye_Konustu
Mahmut Özgener > http://www.bursasportv.com/index/vid...Ornek_Oldular_
Bülent Uygun > http://www.bursasportv.com/index/vid...ile_Dusundum__
Hakan Şükür > http://www.bursasportv.com/index/vid...eldi_Icimden__
Sercan Yıldırım > http://www.bursasportv.com/index/vid...Gurur_Duydum__
Rıdvan Dilmen > http://video.ntvmsnbc.com/#v15602109...14120055123149
Last edited by Sheriff : 16.Ekim.2009 at 01:59 Reason: seviye sınırlarını aşmayalım..
Ermenistan Cumhurbaşkanı sordu: Seyircinin enerjisinin kaynağı ne?
19. Dünya Kupası Avrupa Elemeleri 5. Grup’ta oynanan Türkiye-Ermenistan
Devlet Bakanı Faruk Çelik, AK Parti Bursa İl Başkanlığı’nda düzenlediği basın toplantısında, kent ve ülke olarak, önemli bir sınav verilen organizasyonun başarıyla geride kaldığını söyledi.
İki ülke arasında imzalanan protokollerin de etkisiyle maçın, spor yönüyle değil, iki ülke arasındaki ilişkilerle öne çıktığını belirten Çelik, son derece coşkulu ve dostça geçen maçın, Türkiye’nin dünyadaki imajına ciddi olumlu katkı sağladığını vurguladı.
-"TEKSAS, BÜYÜKLÜĞÜNÜ GÖSTERDİ"- Çelik, tribündeki Bursaspor taraftarının ve ağırlıklı olarak "Teksas" taraftar grubunun coşkulu, sportif ve güzel bir tablo sergilediğini ifade ederek, şöyle devam etti: "Tüm dünyaya güzel mesajlar verdiler ve stadyumda, takdire şayan şovlar izlendi. Taraftar üzerinde yoğun baskılar oluşturuldu, ama Teksas grubu, kendisine giydirilmek istenen elbiseyi yırttı, attı ve gerçekten tüm provokasyonlara karşı sağduyulu yaklaşıp, büyüklüğünü gösterdi. Bundan dolayı Bursaspor taraftarlarını ve özellikle Teksas grubunu kutluyorum."
-ŞEREF TRİBÜNÜNDE TARAFTARA ÖVGÜ DOLU SÖZLER- Faruk Çelik, maç sırasında ve sonrasında şeref tribününde yaşananları ise şu sözlerle aktardı: "Her iki cumhurbaşkanının memnuniyetine bizzat hepimiz şahit olduk.
Konuk Cumhurbaşkanı, 90 dakika bitmek tükenmez şekilde takımlarını destekleyen taraftarın enerjisinin kaynağının ne olduğunu sorduğunda, kendilerine espriyle (Kestane şekerinin bir neticesi olsa gerek) cevabını verdik.
Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül, bu taraftarı izleyince, aslında milli maçların tümünün Bursa’da yapılmasının çok daha doğru olacağını ifade ettiler.
UEFA Başkanı Michel Platini ise taraftarın çok farklı ve sürekli değişen tezahüratlarının ıslık bölümüne, bizzat eşlik etti ve hayranlıkla seyirciyi izledi.
Sayın cumhurbaşkanları, müsabakanın Dünya Kupası açısında önemi olmadığı için ağırlıklı olarak seyirciyi izlediklerini ifade ettiler." Bu taraftar topluluğuyla Bursaspor’un çok büyük başarılara koşacağına inancını dile getiren Çelik, "Bu seyirci olduğu sürece, Bursa’da yeni stadın yapımıyla birlikte, çok önemli uluslararası organizasyonların Bursa’da gerçekleşeceğine inanıyorum" dedi. maçının seyircisi, "tam not" aldı.