Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
31 ile 60 arası toplam 71 sonuç

Konu: Türkiye-Ermenistan DKE Grup Maçı

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Terim'in gidişinin şerefine oyuncular ellerinden geleni yapsınlar ve bol gollü bir galibiyetle rezil performansımızı tamamlayalım istiyorum.3.torbayada düşmeyiz inşallah..
    So what?
    Saike

TuNdRaLoWeR Misafir

İstersek gruptan çıkamamış olalım ama Ermenistan'ı yenelim.Bu maç benim için çok önemli manevi olarak, 5'ten aşağı atmayız umarım.Hatta öyle bir fark atalım ki tarihe geçsin o derece istiyorum..Zaten sonuncu Ermenistan, bir darbe de bizden gelsin de kalsınlar oracıkta öylece.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Millet fm demoya daldı maçı unuttu
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Taraftar felan yok diyordunuz Ama maşallah baya bağırıyorlar
    Last edited by Nedvedmania : 15.Ekim.2009 at 00:33 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Millet fm demoya daldı maçı unuttu
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Taraftar felan yok diyordunuz Ama maşallah baya bağırıyorlar
    Ermeni bayrağı açarak bağırıyorlar

Ben onlara taraftar demiyorum

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Niye taraftar demiyorsun, daha demin çok güzel görüntüler vardı.. Altta Ermeni bayrağı, üstte Türk bayrağı.. Ben onlara taraftar diyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Bursa mc ortalığı ayağa kaldırdın taraftar girmeyecek maça diye. Bütün stad ankaragücü diye bağırıyor bunlar polismi ?

Quote Originally Posted by BuRiBuRi View Post
    Ermeni bayrağı açarak bağırıyorlar

Ben onlara taraftar demiyorum
    Sen ermenistanda maça gitsen türk bayrağı açsan sen taraftarlıktan çıkarmısın ? Adamlar işini yapıyor. Bizde yuhlayarak işimizi yapıyoruz.

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Quote Originally Posted by CaD0 View Post
    Niye taraftar demiyorsun, daha demin çok güzel görüntüler vardı.. Altta Ermeni bayrağı, üstte Türk bayrağı.. Ben onlara taraftar diyorum.
    Güzel ve ayrıntılı bir şekilde antabilirim ama forumda siyaset yasak

Kısaca;
    Ermenistan bir Türk toprağını işgal etmiş durumda
    Yani Türklerle savaş halinde
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Nedvedmania;

Ermeni bayrağını Türkler açtı
    Last edited by BuRiBuRi : 15.Ekim.2009 at 00:52 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Yine Arda Şov var.

Quote Originally Posted by BuRiBuRi View Post
    Nedvedmania;

Ermeni bayrağını Türkler açtı
    nerden biliyorsun ?

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Halil attı..1-0

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Gol 1-0

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

[QUOTE=BuRiBuRi;1573099]Güzel ve ayrıntılı bir şekilde antabilirim ama forumda siyaset yasak

Kısaca;
    Ermenistan bir Türk toprağını işgal etmiş durumda
    Yani Türklerle savaş halinde

Burada tartışılacak bir şey değil sana katılıyorum, msnimi eklersen uzun uzadıya fikir alışverişinde bulunabiliriz.

Nesil
    2006

Yine Arda Şov var.

nerden biliyorsun ?
    Stadda Ermeni seyircisi yok. Gelmediler. Birde üst katlara bakarsan hep Türk Bayrağı var. Zaten deplasmanda da onlarda bu tarz gösteriler yapmıştı ama; ben bunlara karşıyım.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Servet’in birgün başaracağını biliyordum Galatasaray Formasıyla denk gelmedi, Milli takıma denk geldi

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Servet golü attı ve ben şoktayım .Ermenistan bayrağı açıpta Azerbeycan bayrağı açmayan taraftarı kınıyorum.
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Notts County96 View Post
    Servet golü attı ve ben şoktayım .Ermenistan bayrağı açıpta Azerbeycan bayrağı açmayan taraftarı kınıyorum.
    Azerbaycan bayrakları stada sokuldu mu ki ?

Maç öncesi Azeybaycan bayrakları açmak isteyen taraftarlara polis müdahele etti

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

O kararın iptal olduğunu okumuştum,özür dilerim benim hatam.
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Quote Originally Posted by Notts County96 View Post
    O kararın iptal olduğunu okumuştum,özür dilerim benim hatam.
    Karar iptal olmuştu. Bu seferde FIFA tarafından yasaklandı.

Ancak;
    http://www.hurriyet.com.tr/spor/futb...81.asp?gid=229

Bayrakları stada sokmuş bizim bazı taraftarlar Buradan onları kutluyorum

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Stadda Ermeni seyircisi yok. Gelmediler. Birde üst katlara bakarsan hep Türk Bayrağı var. Zaten deplasmanda da onlarda bu tarz gösteriler yapmıştı ama; ben bunlara karşıyım.
    Elbetteki 10 20 tane ermeni vardır stadda. Onların 10 u da bu bayrağı açtılar işte. Sonuçta açan Ermeniler. Maç ermenistanda olsa ve Türklerde birden bire türk bayrağı açsa aynı şey olucak diyorum.

Bu arada Ermenistan başbakanı mı artık neyse çok güldüm ona ya Her golden sonra tip tip kafa sallıyor

Elbetteki 10 20 tane ermeni vardır stadda. Onların 10 u da bu bayrağı açtılar işte. Sonuçta açan Ermeniler. Maç ermenistanda olsa ve Türklerde birden bire türk bayrağı açsa aynı şey olucak diyorum.

Bu arada Ermenistan başbakanı mı artık neyse çok güldüm ona ya Her golden sonra tip tip kafa sallıyor

Videoda çok net bir şekilde gözüküyor
    Bayrağı Türkler açtı
    http://webtv.hurriyet.com.tr/?cid=1&vid=779
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Neyse arkadaşlar Maçın dışında her türlü yorum oldu
    Kusura bakmayın.
    Last edited by BuRiBuRi : 15.Ekim.2009 at 01:46 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Türk olduğunu nereden anladınız ben hala anlıyamadım ? TV deki görüntüden tek farkı açı. Türklerin içine ermeniler oturmuş olamazmı ? Ayrıca orası protokol tribünü. Orda kavga çıkmaz , bişey yapamazlar düşüncesiyle açmışlar. Eğer o bayrak kale arkasında felan açılsaydı açılmadan atarlardı bayrağı
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Heh bak şimdi tv de gösterdi ermenistan taraftarlarını. Hem spiker söyledi hem görüntüler konuştu. Büyüklü küçüklü ermenistan bayrakları var.
    Last edited by Nedvedmania : 15.Ekim.2009 at 01:54 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006

Şuan bana göre çok gereksiz bir tartışma bu. Sonuçta Ermenistan Bayrağı açıldı. Burada ki davranış çok garip bir davranış değil. O stadın gönderinde Ermenistan Bayrağı şuan zaten dalgalanıyor. Bunlara alışmak lazım. Türk seyirci açtıysa onların düşüncesidir. Saygı gösteririm ama; ben olsaydım o bayrağı tutmazdım.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Ben olsam rüştüyü son 15 dk oynatır milli takım jubilesi yaptırırdım.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Dediğim anda fatihterim rüştüyü oyuna aldı

Emre yine aynı emre. Küfür , itiraz , tartışma . Allah'tan hakem türk değilde anlamıyor
    Last edited by Nedvedmania : 15.Ekim.2009 at 02:32 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006

Estonya deplasmanından eğer üç puan alsaydık şuan Dünya Kupasın için play-off turuna kalacaktık. Yazık oldu yazık, Estonya gibi bir takıma verdiğimiz puan yüzünden gidemiyoruz...

Hiç kimse taraftara laf atmasın. Kendim bizzat maçtaydım ve hangi zor koşullarda girdiğimiz biz biliyoruz. Maçın başlamasına bir buçuk saat var kapılar açılmamış. Üzerine biber gazı yiyorsunuz. 5 ayrı yerde ayrı ayrı aranarak içeri giriyorsunuz Hani haberlerde "atlete kadar arancak" yazıyordu ya tamamen gerçek atlete kadar arıyorlar içeri girerken.

Ermeni bayraklarını açan kesim bellidir onu taraftara mal etmemeniz gerekir. 90 dakika susmadan takımımızı destekledik. İlk golün 16. dakikada gelmesi de hoş oldu. Maçta birbirimize uçak atmadık, canımız sıkılıp çekirdek çıtlatmadık.

NOT: Bayraklar kapalı tribünde açılmış. Açan kişiler ise Ermenistan gelen gazeteciler. Lütfen konu hakkında bilgi sahibi olmadan "kesin" konuşmayalım

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Maçın adamı: Servet Çetin

Gerçekten güzel oynadık. Ceyhun atılmasaydı dahada atardık. Ceyhun un ikinci sarı kartı ağır oldu. Uyarı vererek geçiştirebilirdi. İSveçli hakemi beğenmedim. Hep onların lehinde kararlar verdi. Çoğu faulümüzü yedi. Maçı çok değerlendirmek boşa vakit kaybı. Bosnayı yenseydik ve Belçikayıda yenseydik gitmiştik. Biz boşuna son maçta İspanya yedeklerle kaybeder diye endişeleniyormuşuz. Demekki işler son maça kalsaymış yine gidermişiz. EE Bosnayı yenemezsen gidemezsin.

İşin ilginci Bosna bize o kadar averaj puan farkı felan attı 2. olarak play offa gitti ama İSpanyadan 0 bizdende 1 puan aldı yani diğer maçları kazanarak gittiler

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

15 puanla bitirdik hayırlısı olsun..
    Bu maçın a'sı b'si tartışılmaz normal bir maç değildi çünkü..

Ermenistan Cumhurbaşkanı sordu: Seyircinin enerjisinin kaynağı ne?

19. Dünya Kupası Avrupa Elemeleri 5. Grup’ta oynanan Türkiye-Ermenistan

Devlet Bakanı Faruk Çelik, AK Parti Bursa İl Başkanlığı’nda düzenlediği basın toplantısında, kent ve ülke olarak, önemli bir sınav verilen organizasyonun başarıyla geride kaldığını söyledi.

İki ülke arasında imzalanan protokollerin de etkisiyle maçın, spor yönüyle değil, iki ülke arasındaki ilişkilerle öne çıktığını belirten Çelik, son derece coşkulu ve dostça geçen maçın, Türkiye’nin dünyadaki imajına ciddi olumlu katkı sağladığını vurguladı.

-"TEKSAS, BÜYÜKLÜĞÜNÜ GÖSTERDİ"- Çelik, tribündeki Bursaspor taraftarının ve ağırlıklı olarak "Teksas" taraftar grubunun coşkulu, sportif ve güzel bir tablo sergilediğini ifade ederek, şöyle devam etti: "Tüm dünyaya güzel mesajlar verdiler ve stadyumda, takdire şayan şovlar izlendi. Taraftar üzerinde yoğun baskılar oluşturuldu, ama Teksas grubu, kendisine giydirilmek istenen elbiseyi yırttı, attı ve gerçekten tüm provokasyonlara karşı sağduyulu yaklaşıp, büyüklüğünü gösterdi. Bundan dolayı Bursaspor taraftarlarını ve özellikle Teksas grubunu kutluyorum."

-ŞEREF TRİBÜNÜNDE TARAFTARA ÖVGÜ DOLU SÖZLER- Faruk Çelik, maç sırasında ve sonrasında şeref tribününde yaşananları ise şu sözlerle aktardı: "Her iki cumhurbaşkanının memnuniyetine bizzat hepimiz şahit olduk.

Konuk Cumhurbaşkanı, 90 dakika bitmek tükenmez şekilde takımlarını destekleyen taraftarın enerjisinin kaynağının ne olduğunu sorduğunda, kendilerine espriyle (Kestane şekerinin bir neticesi olsa gerek) cevabını verdik.

Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül, bu taraftarı izleyince, aslında milli maçların tümünün Bursa’da yapılmasının çok daha doğru olacağını ifade ettiler.

UEFA Başkanı Michel Platini ise taraftarın çok farklı ve sürekli değişen tezahüratlarının ıslık bölümüne, bizzat eşlik etti ve hayranlıkla seyirciyi izledi.

Sayın cumhurbaşkanları, müsabakanın Dünya Kupası açısında önemi olmadığı için ağırlıklı olarak seyirciyi izlediklerini ifade ettiler." Bu taraftar topluluğuyla Bursaspor’un çok büyük başarılara koşacağına inancını dile getiren Çelik, "Bu seyirci olduğu sürece, Bursa’da yeni stadın yapımıyla birlikte, çok önemli uluslararası organizasyonların Bursa’da gerçekleşeceğine inanıyorum" dedi. maçının seyircisi, "tam not" aldı.

Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon

Mesaj Yetkileri