Anket Sonuçlarını Görüntüle: Hiddink Yararlı Olur mu?

Voters
36. You may not vote on this poll
  • Kesinlikle

27 75.00%
  • Sanmıyorum

9 25.00%
Sayfa 2 / 7 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 210 sonuç

Konu: Türk Milli Takımının Yeni Teknik Adamı Guus Hiddink

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

İnşallah Rusya futbol federasyonunun başkanı değişir seçimlerde. Hiddink'i Arjantin'in başında düşünemiyorum bu arada..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

İtalyan olacakmış teknik direktör ve bu hafta içinde imzalayabilirmiş. Trappattoni adı geçiyo.

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    İtalyan olacakmış teknik direktör ve bu hafta içinde imzalayabilirmiş. Trappattoni adı geçiyo.
    Yok Daha Neler Artık Türkiye 2.Bir Aragones Daha Kaldıramaz. 70 Küsür Yaşında Olan Dede Bir Teknik Direktör Bize Hiçbirşey Veremez. Aragonesi Gördük Onu Görüp Böyle Hata Yapacaklarını Sanmıyorum. Zaten Trappattoni Bıraktığı Her Ülkede Sorunlu Bir Şekilde Ayrılmıştır. Sanmıyorum Bunun Olacağını.

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Ne Trapattonisi ya Hiddink yada Luxemburgo Parreira olsa bari.. Ya Hiddink yada Brezilya ekolü lazım bize.. Bizdede Brezilyalılar gibi teknik oyuncular fazla..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Trapattoni ismi Schuster'den daha olur gibi geldi ama ne bileyim o da pek sıcak gelmedi..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

İrlanda gibi sıradan bir takımı az kalsın Dünya Kupasına taşıyordu. Bence fena bi seçim olmaz Trapattoni.

Ligtv'de Haftanın Renkleri programında büyük ihtimalle Trapattoni gelecek deniliyor.Cem Şengül falan bilgileri almış.Hiddink'in gelme ihtimali yüzde 0'mış..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kaliteli bir teknik adam fakat, olmaz. İrlanda'yı nasıl Dünya Kupasına götürmeye çalıştığını hepimiz biliyoruz, o defansif futbolla Yunanistan avrupa şampiyonu oldu. Yapmayın.

En kötü Türk teknik adam bile Trapattoni'den iyi seçimdir, inanın. En azından Türkiye'deki futbol atmosferini biliyor, beklentileri biliyor. Ligi tanıyor.

Gerets ve Daum'a olumlu bakabilirim yabancı teknik adam konusunda. Bunlar haricinde, üst düzey ( Hiddink,Van Gaal,Mourinho,Ferguson ) teknik adamlar tatmin edici olur.

Yabancı olacak diye başımıza 3.sınıf İspanyol getirirler adıda Manuel Sanchez olur.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bize dinç bir adam lazım disiplinli ama oyuncularıyla arası iyi yani ne Aragones ne de Skibbe onların ortasında Fatih Terim gibi Hiddink gibi ayrıca bir misyonu ve günümüz futboluna uygun bir oyun stiline sahip en son olarakta adil bir hoca olacak
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Trapattoni imzalıyor iddiası!

Doğan Haber Ajansı'nın bugün öğlen saatlerinde üyelerine servis ettiği habere göre; Trapattoni, Türk Milli Takımı'nın başına geçmek için Cuma günü imza atacak...Milano şehrinde 1939'da doğan Trapattoni 1960 ve 70'lerde AC Milan forması ile başarılı bir futbolculuk kariyeri geçirdi. Aktif futbolu bırakınca 1974 yılında aynı takımda teknik direktörlük görevine başladı. Sırasıyla Juventus ve Inter Milan gibi İtalyan futbol liginin önemli takımlarını çalıştırdı.
    2000 yılında istifa eden Dino Zoff'un yerine İtalya Milli Futbol Takımı'nın başına getirildi. Milli takım teknik direktörü olarak 2002 FIFA Dünya Kupası ve 2004 yılındaki Avrupa Futbol Şampiyonası'na katıldı. Ancak iki turnuvada da İtalya beklenenden uzak bir performans gösterince 2004 yılında yerine Marcello Lippi getirildi.
    25 yılı aşan teknik direktörlük döneminde 9 kez lig Şampiyonluğu, 1 Avrupa Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu, 1 Kupa Galipleri Kupası Şampiyonluğu, 3 UEFA Kupası, UEFA Süper Kupa Şampiyonluğu ve iki kez de İtalya Kupası şampiyonluğu kazandı. Bayern Münih'le Bundesliga Şampiyonluğu yaşayarak bu ülkede takımını şampiyon yapan ilk yabancı teknik adam oldu.
    Başarıları...
    AC MILAN
    Coppa Italia:
    İkincilik: 1974–75
    JUVENTUS
    Serie A: 1977, 1978, 1981, 1982, 1984, 1986
    İkincilik: 1980, 1983, 1992, 1994
    Coppa Italia: 1979, 1983
    İkincilik: 1992
    UEFA Şampiyonlar Ligi: 1985
    İkincilik: 1983
    Kupa Galipleri Kupası: 1984
    UEFA Kupası : 1977, 1993
    UEFA Süper Kupası: 1984
    Kıtalararası Kupa: 1985
    INTER MILAN
    Serie A : 1988–89
    UEFA Kupası: 1990–91
    FC BAYERN MUNIH
    Bundesliga: 1996–97
    İkincilik: 1997–98
    Almanya Kupası: 1997–98
    AC FIORENTINA
    Coppa Italia
    İkincilik: 1998–99
    SL BENFICA
    SuperLiga: 2004–05
    TAÇA DE PORTUGAL
    İkincilik: 2004–05.
    FC RED BULL SALZBURG
    T-Mobile Bundesliga: 2006–07

Kaynak : DHA

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Trapattoni'yi yalanladı TFF.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bu gidişle kimse gelemeyecek.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Yılmaz Vural gelecek

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Kesinlikle Yilmaz Vural diyorum

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Umarım Yılmaz Vural.

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Emekliyim ama milli takım için back the future yapabilirim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Çok pis gaza geldi Yılmaz Vural, vallahi bu gazla Milli Takımada gelirse, daha bi gaz olur, en sonunda nirvanaya ulaşırız

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Sıra bende kardeşim bu görev bana verilmezse çok kırılırım dio Yılmaz Vural

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yılmaz Vuraldan sonra bir turda ben binicem

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

O kadar ağladı , başa geçmezse susmayacak gibi duruyor.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    Yılmaz Vural gelecek
    Dertler bitecek

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

de gedin len ne Yılmaz Vuralı simdi bişe derim Hiç sevmediğim Terim kalsaydı o zaman

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Benim geçmem lazım. Gaziantepi UEFA'ya götürdüm. Türkiye'yide DK'na götürürdüm bi şans versinler bana

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Yılmaz Vural'ı niye beğenmiyosunuzki ? Tamam seyyah gibi ordan oraya geçmiştir. Ama her gittiği takımda iyi futbol oynatmıyomu bu adam. Bana çok sempatik geliyo, tam bizim aradığımız tarzda psikopat

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Yilmaz Vural'a kadar o koltuga getirilebilecek birsürü yerli teknik direktör var Yilmaz Vural'i getirmezler, bence en dogrusunu yapmis olurlar

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Yılmaz vural gelmemeli. Ben sonuna kadar karşıyım o adama. Artık kesin sonuca ulaştıracak kişileri tercih etmeliyiz. Yabancı olmalı. Yabancı hayranlığından değil son bir kaç yıldaki Türk teknik adamla elde ettiğimiz sonuçlara göre konuşuyorum. Yunanistan gibi çok üst düzey bir kadro olmamasına rağmen her maçı 1-0 2-0 da olsa alabilecek disiplini sağlayacak yabancı birisi olmalı. Neticeye heleki malta gibi takımlara karşı kolay ulaştırabilecek birisi olmalı. Yılmaz Vural'ı getirirler 2 maç iyi gider ondan sonra tepe taklak olur onada yazık olur...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Yılmaz Vural büyük oyuncularla başa çıkamaz.

İş sadece teknik taktik bilgisiyle olmuyor. Vizyonda şart.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

YıLmaz VuraL taLibim, taLibim diye diye adamı zorLa MiLLi takım hocası adayLarı içine aLdık. YıLmaz VuraL`a kaLmadı bu MiLLi takım. YıLmaz VuraL`a kaLacaktıysa Terim gönderiLmeseydi.

TFF Terim`in istifasını bizi büyük hedefLere taşıyacak birisini getireceğini düşündüğü için kabuL etti. YıLmaz VuraL Türkiye MiLLi takımını FinaLLere götürecek, Dünya kupasında yarı finaL, finaL oynatabiLecek bir hoca değiL. GeLecek adamın bu başarıLarı getirebiLecek kapasitede bir isim oLması gerekiyor.

YıLmaz VuraL anca bundan 10 yıL önce ki MiLLi takımı çaLıştırabiLir. Şimdi ki MiLLi takım ona 10 gömLek fazLa.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Yılmaz Vural'ı getirmez başa TFF. Ya yabancı hoca gelir ya da Türk olarak Ertuğrul Sağlam,Rıdvan Dilmen gibi her kesimden destek görecek birini getirirler .

Yoksa Yılmaz Vural gelirse çok fazla eleştiri alırlar.Bunu göze alacaklarını sanmıyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Yahu adam ne yapmış bir sürü takımın başına geçti ordan oraya koştu ben yıllardır sadece bu yıl Kasımpaşada biraz başarılı gördüm onu diğer tüm takımlar düştü.

Gelecekse sağlam karakterli bir adam gelmeli.Bence Trapattoni süper olur.mesela.

Her ben talibim diyene verceklerse ohhoooo o zaman bende talibim.

Sayfa 2 / 7 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri