Uydudan kapatıcaklar galiba![]()
Uydudan kapatıcaklar galiba![]()
evet ama uydudan şife koyacaklarmış. Umarım fikir değiştirirlerde koymazlar..
TNT yayınını
http://www.euroturk.tk/
izleyebilirsiniz..
Maç başlıyor
Fenerbahçe'nin 11'i
Volkan Demirel, Lugano, Bilica, Gökhan, Roberto Carlos, Emre, Cristian, Andre Santos, Mehmet Topuz, Kazım ve Özer.
Steaua Bükreş'in 11'i
Robinson Zapata, Paweł Golański, Ionuţ Rada, János Székely, Pantelis Kapetanos, Romeo Surdu, Juan Toja, Bănel Nicoliţă, Eugen Baciu, Sorin Ghionea, Eric Bicfalvi.
Uydudan kapatılmamış, ben yavaştan salona kaçayım o zaman.![]()
kapalıydı uyduda nasıl kapalı olmaz bende 22. saniyede kapandı
Uydu kapandı ama internetten seyretmek mümkün![]()
Antenin gözünü seviyim.Zamanında o paslı telleriyle Lig Tv yi izletmişti bana![]()
Tourner dans le vide, tourner dans le vide..
Et je m’envole, vole, vole, vole, vole...
Kafes antenden nasıl ligtv izleyebilirsin ki yaa![]()
aman aman..kaçan gole bak..
Santos zoru başardı gerçekten o golü kaçırarak.
Andre Santos %100'lük kaçırdı.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Adam sol ayak ve top yüksekten geldi![]()
*Sağ ayağı ile vurdu.
Şimdi de nerdeyse boş bi kaleye sol ayağıyla çok kötü vurdu.
yine santos yine boş kale..
Tourner dans le vide, tourner dans le vide..
Et je m’envole, vole, vole, vole, vole...
Spikerin söz ettiği kanal İTV mi ?
Maçtan önce 1 puan iyidir diyordum ama sahadaki futbolu görünce 1 puan alırsak yazık olur. 3 puan almalıyız.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Fenerbahçe maça daha etkili başladı...Santos'la bulduğu pozisyonları değerlendirse soyunma odasına galip bir şekilde gidebilirdi.Fenerbahçe'nin ilerde kaybettiği toplarda Bükreş kontraya çıkıyor.Basit toplar kaybediyor bazen fenerbahçe...Bir şey daha diyeceğim geride paslaşmalarda genelde lugano uzun top atıyor ileriye çoğu zaman bulmuyor yerini attığı toplar...Bence Fenerbahçe yerden ve paslaşarak çıkmalı...2.yarı daha iyi bir fenerbahçe görürürüz umarım...
DT'ye helal olsun![]()
İlk yarıda tempo ve oyun olarak Steaua'dan üstündük.Santos'un 2 boş pozisyonu,Özer'in şutu ve Mehmet'in şutu önemli pozisyonlarımızdı.
Umarım 2. yarı biraz daha ilerde etkili olup golü buluruz ve 3 puanla döneriz Bükreş'ten...
Emre Tilev nasıl da çırpınıyor yayın hakları bizim diye.
Bu arada Sherrif Twente karşısında 1-0 önde.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
yayına bak komedi ya, helal olsun digiye.
UEFA Avrupa Ligi'nde faule en çok maruz kalan oyuncu Emre'ymiş. Emre Tilev'in yayın hakları bizim sözlerinden farklı bir bilgisiydi.
Müthiş paslaşmalar sonucu gol geldi. Kazım 1-0
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Konu nedir izleyemiyoruz da![]()
Kazım attı 0-1.
Kazım Kazım..1-0
Maçı bıraktım şu an Digiturk D-Smart çekişmesini izliyorum olmaz böyle birşey yahu ekrana koskocaman bir D-Smart logosu alt yazıda Digiturk'ün yasalara uygun olduğu açıklaması entresan yahu entresan..