Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 49 arası toplam 49 sonuç

Konu: Menajer Özellikleri!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by paco
    ya naptımsa yükseltemiyorum kafayı yiyecem artık fm modifier mi ne zıkkımsa onu uyguluyacam benim kadar hırslı adamın hırsına 1 yazılırmı ayıp be ....
    ayıp ayıp çaba sarf et biraz hileyle yaptıktan sonra ne zevki kalcak

buyrun...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Gayrettepe

güzelmiş ...

sadakatsiz seni

bask.k.k.yet.:14
    huy:12
    hırs:7
    dierleri 20

medyaya bol bol yorum yap oyuncularını medyaya ov yada elestır transfer tarıhınn sonunda dogru transfer yap ıkıncı yarı taktık degısıklılılerıne gıt takımını ov elesır rakıp takım managerıyle konusma yap onlar yukselır!!

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

abi yorum yapıcaksın.özellikle olumsuz yorumlarda hırs ve medya yönetimi yükseliyor.ama sadakatı bende bilmiyorum söylerseniz sevinirim

Nesil
    2006
    Yer
    İskenderun

benim şimdi hepsi 20 sadece sadakat 2 o da yönetime durmadan ultimatom weriom die

9. Default

yavs bi kere barcelona da oyuncularımı övem dedim yöneticinin biri oyuncularımı çok övüyomuşum sıra onlara da gelecekmiş gibi bişi dedi

walla bende hırs 16 oldu.Ben liverpoolu 17 yıl sonra şampiyon yapmıştım bi anda yükseldi hırs.

oyuncu tansferinde bi oyuncuyu ikna etmek de hırs ınızı arttırır huy a gelince size karsı yapılan ortalama elestiri ve yorumları(diger menejerlerden) aynı oranda karsılamanızla ilgili iyi bi yoruma iyi yorumla karsılık vermek gibi....

mesela medya yönetimi var onu yükseltmen için menajerler hakkında iyi veya kötü yorum yapman gerekir dostum

Quote Originally Posted by yeniyim
    mesela medya yönetimi var onu yükseltmen için menajerler hakkında iyi veya kötü yorum yapman gerekir dostum

katılıyom ...

Nesil
    2006
    Yer
    Yalova

Ya Bi Arkadaş Bana Sonraki Rakip Hakkında fln Yorum Yaparsan(Negatif) Hısr Düşer Demişti.Pek Anlayamadım Alakasını Ama Olabilir...

Quote Originally Posted by selimovski
    O ZAMAN HERKES BURAYA BİR BAKSIN DA MANAGER GÖRSÜN

http://img485.imageshack.us/my.php?image=adsz8ex.jpg

foto açıldığı zaman üstüne tıklayıp bütütüp küçültebilirsiniz
    sen harbiden olayı aşmısın

baskılara karşı koyma:20
    huy:16
    hırs:17
    medya yönetimi:20
    profesyonellik:20
    sadakat:1
    napcem nasıl yükseltcem

Default sadakat

ya benim sadakat 8 falandı arsenalin teklifini geri çevirdim 1 e düştü ne iştir anlamadım

arkadaşlar saçmalamayın. en az parayla en çok başarıyı alınca sadakat. ayrıca yönetimin istedigi gibi davranın medyada ara sıra zaten size yön gösteriyolar

http://img123.imageshack.us/img123/7765/gsdv7.jpg

Baskılara Karşı Koyma: Sizi Yapılan Yorumlara Hep Ters Cevap Verin Yakımınızın Kötü Etkilenmemesini Sağlayın Artışı Görüceksiniz.

Huy:Sürekli Aynı Şeyi Yaparsanız Belli Bir huy Oluşuyor Mesela Ben Hep 1 Yıllık Sözleşme Yaparım Bu Şekilde Yükselir.

Hırs:Her Kazandığınız Maçtan Sonra Ters Yorumlar Yapın İlk 11de Oynamak İsteyenlere Antremanlarda Kendini Göstermesi Gerektiğini Söyleyin.Onları Hırslandırınca Hırs Artıyor.

Medya Yönetimi:Herkesin Artıyor Zaten.

Profesyonellik:Aynı Medya Yönetimi Gibi Kendiliğinden Artıyor.

Sadakat:Neden Böyle Bilmiyorum Her Sene Tek Yıllık Sözleşme Yapıyorum Ama Sürekli Artışta.

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri