ayıp ayıpOriginally Posted by paco
![]()
![]()
çaba sarf et biraz
hileyle yaptıktan sonra ne zevki kalcak
![]()
ayıp ayıpOriginally Posted by paco
![]()
![]()
çaba sarf et biraz
hileyle yaptıktan sonra ne zevki kalcak
![]()
buyrun...
![]()
güzelmiş ...
sadakatsiz seni![]()
bask.k.k.yet.:14
huy:12
hırs:7
dierleri 20
medyaya bol bol yorum yap oyuncularını medyaya ov yada elestır transfer tarıhınn sonunda dogru transfer yap ıkıncı yarı taktık degısıklılılerıne gıt takımını ov elesır rakıp takım managerıyle konusma yap onlar yukselır!!
abi yorum yapıcaksın.özellikle olumsuz yorumlarda hırs ve medya yönetimi yükseliyor.ama sadakatı bende bilmiyorum söylerseniz sevinirim
benim şimdi hepsi 20 sadece sadakat 2 o da yönetime durmadan ultimatom weriom die
yavs bi kere barcelona da oyuncularımı övem dedim yöneticinin biri oyuncularımı çok övüyomuşum sıra onlara da gelecekmiş gibi bişi dedi![]()
![]()
walla bende hırs 16 oldu.Ben liverpoolu 17 yıl sonra şampiyon yapmıştım bi anda yükseldi hırs.
oyuncu tansferinde bi oyuncuyu ikna etmek de hırs ınızı arttırır huy a gelince size karsı yapılan ortalama elestiri ve yorumları(diger menejerlerden) aynı oranda karsılamanızla ilgili iyi bi yoruma iyi yorumla karsılık vermek gibi....
mesela medya yönetimi var onu yükseltmen için menajerler hakkında iyi veya kötü yorum yapman gerekir dostum
Originally Posted by yeniyim
katılıyom ...
Ya Bi Arkadaş Bana Sonraki Rakip Hakkında fln Yorum Yaparsan(Negatif) Hısr Düşer Demişti.Pek Anlayamadım Alakasını Ama Olabilir...
sen harbiden olayı aşmısınOriginally Posted by selimovski
baskılara karşı koyma:20
huy:16
hırs:17
medya yönetimi:20
profesyonellik:20
sadakat:1
napcem nasıl yükseltcem
ya benim sadakat 8 falandı arsenalin teklifini geri çevirdim 1 e düştü ne iştir anlamadım
arkadaşlar saçmalamayın. en az parayla en çok başarıyı alınca sadakat. ayrıca yönetimin istedigi gibi davranın medyada ara sıra zaten size yön gösteriyolar
http://img123.imageshack.us/img123/7765/gsdv7.jpg
Baskılara Karşı Koyma: Sizi Yapılan Yorumlara Hep Ters Cevap Verin Yakımınızın Kötü Etkilenmemesini Sağlayın Artışı Görüceksiniz.
Huy:Sürekli Aynı Şeyi Yaparsanız Belli Bir huy Oluşuyor Mesela Ben Hep 1 Yıllık Sözleşme Yaparım Bu Şekilde Yükselir.
Hırs:Her Kazandığınız Maçtan Sonra Ters Yorumlar Yapın İlk 11de Oynamak İsteyenlere Antremanlarda Kendini Göstermesi Gerektiğini Söyleyin.Onları Hırslandırınca Hırs Artıyor.
Medya Yönetimi:Herkesin Artıyor Zaten.
Profesyonellik:Aynı Medya Yönetimi Gibi Kendiliğinden Artıyor.
Sadakat:Neden Böyle Bilmiyorum Her Sene Tek Yıllık Sözleşme Yapıyorum Ama Sürekli Artışta.