bendede son durum: Golcü sıkıntısı çekiyorum. Güiza iyi ama alternatif isim az. Birtane genç aldım..
![]()
Aldığınız takıma ve lige göre değişiyor zorluk. Mesela ben feneri aldım. Ligde avrupada 10 numara gidiyordum oyun kolay geldi. Ardından en baba liglerden olan TBA' ye geçtim. En güçlü takımlarından biri olan Bolu' yu aldım. Gelen yendi giden yendi. 4 Haftada galibiyet alamadık.![]()
[CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]
Galatasaray oldukça güçlü lig için avrupa içinde gayet yeterli. O yüzden biraz kolay geliyor ama şampiyonlar liginde fln biraz daha acımasız rakipler olacaktır.
defans sıkıntılı GS'de.
servet ve gökhan ağır, dikkat ettiyseniz yandan sert gelen kavisli ortalarda hep adamı kaçırıyorlar.
balta da arkasına çok adam kaçırıyor.
bir uğur idare eder ama o da kırmızı gördü, çoğu maçı sarı ile tamamlıyor, oyunda ilk etapta savunmayı komple yeniliyecez galiba..
baros, kewel, elano, keita ve franco baya iyi olmuş..
linderoth 5 kuruş etmiyor, m.topal hayal kırıklığı oldu benim için, geçen seneki oyundan bile kötü. barış özbek te öyle.
lincoln'ü sanırım 5 e falan satabiliriz, 4.7 vermişlerdi satmadım demo diye..
4 sağlam savunmacı şart, ilk yapacağım iş o olacak oyunu başlatınca..
Gökhan Zan bende paso sakatlandığı için yerine adam almak gerekiyor gibi görünüyor ancak Barış Özbek konusunda katılamayacağım sana Centurion çünkü bende şu anda çok formda ve çok iyi oynuyor) Ya benim şansım ya da senin şansızlığın olmuş Barış
![]()
Arkadaşlar TSL de 3 büyükler iyi transferler yapabiliyormu.Kadro kaliteleri nasıl çekişme oluyormu
Bence zorluk derecesi tam dicem ama 8 de 8 yaptımTaktik yapmak oldukça kolaylaşmış bu çok işinize yarıyor. Ama sıkıldım niyese :S Fullden devam edicem.
turksportal...
demolar hep daha sade ve kolay oluyor...
ben 09 demosunu da oynamıştım ancak bu kadar başarılı olamamıştım..
başka ligde deneyim bir de..
birazdan bitiyor ilk devre, koyacam SS, hayret ettim kendi kendime![]()
ve bitti arkadaşlar.. çok keyifliydi gerçekten..
bu seride özellikle pozisyonlara girme ve vuruşlar daha gerçekçi olmuş..
09'da daha sanatsal olan maçlar, şimdi daha gerçeğe uygun..
barış özbek'i de niye beğenmediğime baktım, maç aralarında tatile çıkıyordum ben, bizim salak neskens adamı kayıt ettirmemiş, ondan piyasada yokmuş linderoth ile beraber
hazırlık maçları dahil 29 maç 29 galibiyet, atılan 70 gol, yenilen 10 gol..
sanırım taktiğim tuttu şansıma...
![]()
Bendede durum böyle.
![]()
tirapzona bak sen![]()
Galatasarayla basladim hazirlik maclari+lig maclari toplam 20 macta 18 galibiyet aldim. Zevk vermedi kapattim.
Bank Asyadan Rizesporla basladim. Kocaelinden Serhat ve Genclerbirliginden Mehmet Polat'i transfer ettim. (Bank asyada her takimda ilk 11 e girebilecek oyuncular)
Kadro cok guclu olmasina ragmen 9 macta sadece 2 beraberlik alabildim. Sonuncu olarak ligin sonuna yapistik. Denemedigim taktik kalmadi. Sonra klasik 4-4-2 ye dondum. Pespese 5 maci kazandim. Suanda ilk 6 dayimOyun kolay mi zor mu cozemedim
işte taktiğin kadona göre tutarlıysa alıyorsun maçları..
OLdukça güzeL ama FuLL sürümü bekLemekte fayda var.
Ben Beşiktaş ı aLdım. Ligin iLk maçında depLasmanda 5 tane atınca FuLL sürümü bekLeme kararı aLdım. Daha da eLLemedim Demo ya.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
bizim ligde farketmez ki dost...
tüm as oyuncular var..
ancak girip editörden ligin zorluk derecesini yükseltip EPL gibi falan yaparsak zorlaşır..