Dün dikkat ettim Beşiktaş hiç arapası denemedi.Hep ayağa bas yaptı. Daha yaratıcı oynamaları gerekiyordu
Dün dikkat ettim Beşiktaş hiç arapası denemedi.Hep ayağa bas yaptı. Daha yaratıcı oynamaları gerekiyordu
O kadar para verilen Tabata nerde?
Gol umudu nobre - bobo yerlerde
Hakan desen Rüştü den beter
Üzülmez ortalar nereye?
Akşam ki maçta tabata ' ya resmen gıcık oldum ayrıca BJK yönetimine . Ben bir GS liyim fakat bir oyuncuya o kadar para veriliyor ve o adam bırakın vasat ı 0 ın üstüne çıkamıyor. Fm de olsa Tabataya 4.0 bile fazla gelirdi. Hiçbir işe yaramadı maç boyu
Football is simple,but Football Manager is not
Çokda garip bir durum var.
Beşiktaş'ın Doğuş Otomotiv ile anlaşması var, futbolculara araba verilmesi için. Doğuş Otomotiv ise Wolksvagen marka araba veriyor.
Wolfsburg kulübünün sahibi ise Wolksvagen şirketi. Kısaca Beşiktaş maddi anlamda kendini destekleyen kulüp olan Wolfsburg'a yenildi. Traji-komik bir olay.![]()
Mustafa hoca sanırım biraz dik başlı,dediğim dedik.Hala kendine özel taktikle birşeyleri ispatlamak ister gibi ama olan Beşiktaş'a oluyor,taraftara oluyor,giden milyonlara oluyor.Ligte tek farklı galibiyetlerle anca kazanıyor,Avrupa'da 3.lük şansı bile kalmadı.Bu adam yüzünden Avrupa'da ülke puanı alamıyoruz.Yazık!
Tabata'ya yüklenmeyin yahu. Sahanın en iyisi Tabata'ydı. Siz önce İbrahim Kaş'a, Tello'ya bakın. Ben bir Galatasaraylı olarak çok dikkatli izledim ve Tabata olmasa takım bir tane bile atak yapamayacağı zaten belliydi, ki Tabata'yı aldı Denizli, atak yapamaz oldu takım. Her atağı başlatan Tabata idi. Her topu dağıtan Tabata'ydı yapmayın Allah'ınızı severseniz yahu.
Bir takımın en çok şut çeken ve pozisyona giren oyuncusu ön liberosu Michael Fink ise o takımda bir yanlışlık vardır...
I'm back...
Ben olsam almazdım Fink. Zaten elimde Sivok var. Ferrari geldi koy Zapo - Ferrari önlerinde Sivok. Gerektiğinde 3'lü savunmaya bile geçersin hucumcu bekler ileri çıktığında. Hem sıkıntı yaşamazdın. Ernst'in performansı bile etkilendi. Adam geçen sene Cisse var diye sürekli hucuma destek veriyodu. Bu sene aklı hep geride.