Demirören'in hiç gideceğine inanmadığım için bari kazanalım diyorum. Yine 1-0 oldu bizim oldu.
Trabzonspor kazanır
Beşiktaş kazanır
Berabere biter
Demirören'in hiç gideceğine inanmadığım için bari kazanalım diyorum. Yine 1-0 oldu bizim oldu.
Hakan Arıkan hayatının maçını oynadı.
90+3'te Bobo 2-0 yaptı durumu ve maç bitti.
Sonunda 2 farklı kazandık.Tebrikler Beşiktaş.
YıLdırım Demirören yeter!
TebrikLer KartaLıma...
4 stoperle 45 dk oynadı besiktas bu kadar korkak oynaması gerekmezdi bence
Yazık oldu trabzona. Anadolu takımından beter bir oyun Bjkden. "Besiktas strike lucky"![]()
2 gol atmak bizim takım için başarıdır, tebrikler Beşiktaş.
İlk yarının aksine daha tempolu, daha fazla pozisyonun olduğu ikinci yarı izledik. Colman'ın çıkarken kaptırdığı top Ernst'in mükemmel golü olarak geri döndü. Trabzonspor zaman zaman ciddi baskı kurdu, zaman zaman kuru gürültü ataklar yaptı ama eğer tribünlerin maç sonunda ıslıkları takıma ise; bence bugün Trabzonspor takımı ıslığı haketmedi. - Islıklar yönetim istifa diye bağıran kesime de olabilir. - Maçın adamı Beşiktaş'tan Hakan Arıkan'dı.
Tebrikler Beşiktaş.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Nobre,Ugur futbolcu degiller.
Ekrem kisitli yetenegin,kisitli vizyonun adami.Hangi akla hizmet hucumda oynatir Mustafa Denizli.Sabrinin biraz daha akilli ve birazcik daha teknik versiyonunu hucumda oynattiginizi dusunun.
I.Kas ancak boyle kapanacagin yerde yada sivok,ferrari,toramanin yedegi olarak stoper olur.
Fink gorevini yapiyor,cok gorunmuyor, cisseye gore defansta daha iyi hucumda yok gibi.
Yusuf anca son 15 dakika koy oynasin.
Besiktasin genel goruntusu boyleydi,Trabzonspor cok daha baskin oynadi.Ama iste iki takim arasindaki farklari belirleyen bazi oyuncular vardi.
Hakan: Rustunun artik kaleyi devretmesi gerektigini gosterdi.
Toraman,Sivok,Ferrari Turkiye Liglerini cok fazla asan 3 defans.
Bobo,ne olursa olsun Besiktas'in en oynamasi gereken forveti. Mac boyu kalsin oyunda gorunmese bile 2 gol pozisyonundan 1 ini degerlendirir.
Ismail, bu adam defansif zaaflari olmasa bu yasinda Avrupada oynar.
Ama iste en buyuk alkislar Ernste gidiyor tabiki. Demiroreni kurtarmaya devam etti.Ama Ernst gibi bir oyuncuya sahip oldugumuz icin cok mutluyum, Besiktas'in tarihindeki en basarili bir kac oyuncusundan birisi.
Beşiktaş berbattı gerçekten yazık oldu Trabzonspor'a.Hakan Arıkan bu kadar iyi olmasa Beşiktaş 3-4 yerdi kesinlikle.Bundan sonra artık Hakan Arıkan oynar kalede.Tebrik ediyorum iki takımı da.Ama Beşiktaş böyle devam ederse işi çok zor.
Beşiktaş'ta başkan olsam, İsmail, Uğur İnceman, Ersnt ve Ferrari'yi takımda tutar geri kalan herkesi yollar sıfırdan bir takım yaratırım. Buna ihtiyaç var Beşiktaş'ta.
Maça izlemeye başladığımda başlamıştı, kadroları görememiştim, maç oynandıkça oyunculara bakıyorum, inanamadım gerçekten. Düşünüyorum, son yıllarda büyük bir takımın bu kadar az savunmayı düşünecek şekilde oynadığını hatırlamıyorum.
Trabzonspor'da Umut pozisyonları değerlendiremedi ama kaçırdıkları, eski Umut'un kaçırdığı gibi değildi, gerçekten güzel hamleler yaptı ama Hakan çok başarılıydı. Trabzon bulmuşken ilk devre mutlaka golü atmalıydı, 2. devre aynı mantıkla sahaya çıktı Beşiktaş ama Trabzon nedense bocaladı ve golü yedi. Trabzon tek kale oynadı ama iyi oynamadı bana göre.
Beşiktaş önceki maçlarda olduğu gibi oynasayıd, 9 tane adamla savunma yapmasaydı bu kadar pozisyon vermezdi. Ama ne dersek diyelim kazandılar ve kazanan haklıdır.
Fenerbahçe karşısında böyle bir Beşiktaş'ı görmeyi çok isterim ama İnönü'de böyle kadroyu görse taraftar, daha maç başlamadan hem Mustafa Denizli'yi hem de Demirören'i gönderirler.![]()
Beşiktaş kazanmaya devam ediyor, Galatasaray'ın 2 haftada olası puan kaybı ve Fenerbahçe maçını Beşiktaş'ın kazanması halinde zirveye yetişmiş olacak ve ligde yarış yeniden başlayacak.
"YÜCE ATATÜRK"
Fenerbahçe maçında sakatlığı geçerse bence de Rüştü oynar. Hakan bugün mükemmeldi ama yine de Rüştü'yü ilk tercih yapar Denizli.
"YÜCE ATATÜRK"
Ernst maçı kopardı desek yalan olmaz heralde.Gerçekten orada o golü atarak maçın gidişatını değiştirdi.Çok önemli oyuncu Beşiktaş için Ernst...Ferrari'de aynı şekilde çok önemli Beşiktaş için.Çok önemli müdahaleler yaptı savunmada bu akşam.Hakanı'da tebrik etmek lazım maçı kurtaran adamdı
Trabzonspor bir an önce forvet hattına transfer yapmalı.Bu forvetlerle işleri çok zor...
Hakan şu maçta oynadığının yarısını malum L'pool maçında oynasaydın be olum ya.![]()
Geçen sene şampiyon olurken önce rakibi durdurup sonra fizik kondisyon avantajımızıda kullanıp attığımız gollerle sonuca gittik...
Bu sene başında Mustafa Hoca geçen seneden daha farklı bir Beşiktaş izleyeceğiz,topu kullanacağız dedi...
Ligin başından itibaren öyle bir izlenim vardı.Topla çok oynuyorduk,poisyona giriyorduk ama finali yapamıyorduk,pozisyonları harcıyorduk.Hücum varyasyonu sıfırdı...
Mustafa Hoca bir noktadan sonra bu işin böyle gitmeyeceğini,geçen seneki sisteme;yani topun arkasına geçip(Avrupa'da yerler adamı),maçı gol yemeden götürüp oyunun son bölümlerinde atacağı gollerle sonuca gitme yoluna döndü ve tekrar başarılı oluyor....
Bugün özellikle ilk yarıda tamamen bu anlayış hakimdi.İlk yarıyı gol yemeden bitirip ikinci yarıda ilerleyen dakikalarda bulunacak gollere odaklı bir sistem vardı sahada...
İkinci yarıya baskıyla ve Yusuf'un girmesiyle top tutmaya başladık.Tam bu dakikada "üstün Alman teknolojisi" muhteşem bir gol attı ve Mustafa Hoca'nın isteği gerçekleşmiş oldu.Bu dakikadan sonra fizik kondisyonu ve savunma anlayışının önplana çıkacağı kontra sisteminin uygulanması gerekiyordu ve buda başarı ile gerçekleştirildi...
Trabzon gol ve goller bulabilirdi.Bizde maçı daha erken koparabilirdik.Şans bizden yanaydı ve kazandık...
Hakan muhteşem oynadı.Ferrari-Sivok zaten süper.Ernst-Fink keza öyle.Defansif futbolda sorun yok...
İsmail'i en fazla 2 sene tutarız elimizde...
Galibiyet ve gol yememe serimiz devam ediyor...
Bursa'nın yenilmesiyle birlikte üçünlülüğe yerleştik...
Tebrikler Beşiktaşım...
Valla YD nin yaptığı 5yıldızlık nadir işlerden 2si; Ferrari ve Ernst gibi 2 taş gibi adamı bu takıma almasıdır herhaldeBesiktas berbat oynadı falan ama Ernst'in goldeki o akıllı vuruşu müthişti. İlk gördüğümde birine carpıp girdiğini sanmıştım ama tekrarında topun süzüle süzüle gittiğini gördüm. 10 numara gol olmuş.
Valla Beşiktaş hak etmemiş olabilir ama herkes eleştirsede Denizli'yi kurt hoca yahu kurt işini biliyor Trabzon u yorup ikinci yarı 2 degisiklik yaptı bu adamda birşey var o zaman belki Ersnt'in golü olmayabilirdide ama muhakkak golü atardı Beşiktaş , Denizli bu işi biliyor.
Ayrıca ilk yarı 0 ikinci yarı 2 oynucaktım herkese öle dedim 5 küsur ganyan vardı oynamadım saglık olsun![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Fm diliyle;Poor finishing costs Trabzonspor 0-2 defeat![]()
Klasik Trabzonspor maçını izledik yine Umut Gökhan kaçırdı rakip bulduğunu attı.Yıllardır yeni maç yapmıyoruz sürekli eski maçların tekrarını izliyormuşum gibi hissediyorum artık..
Trabzon a yazık oldu gerçekten...
Beşiktaş ise gerçekten 3 kez kaleye gelip 2 kez attı ilginç bir maç olmuş...
Şimdi Ernst'in golünü izledim çok klas vurmuş. Ernst'ten herşey beklenir gerçi.![]()
Yazık böyle oyun anlayışına. Anadolu takımları bile 2 hucumcu 1 atak ortasaha oynuyo. 5 savunma önlerinde ernst - fink onun önünde uğur en ileride nobre arkasında tabata.
Kadroyu gördüğümde şok geçirdim. Belliki Mustafa hoca beraberlik için gitmiş Trabzona. Şansa gol bulur geçerim dedi bu taktiğide tuttu. 5 haftadır 1-0 2-1 gidiyo takım. Bakalım nereye kadar gidecek..
3 DC - DR - DL - 2 DMC - 1 MC - 1 AMC - ST. Fenerbahçe karşısına umarım böyle çıkar. Ekmeğimize yağ sürer : )