Kaç lig açıyorsun oyun kurarken ?
Bilgisayarının Ram'i kaç özelliklerini falan söylersen daha iyi yardımcı oluruz.
Kaç lig açıyorsun oyun kurarken ?
Bilgisayarının Ram'i kaç özelliklerini falan söylersen daha iyi yardımcı oluruz.
2 gb ram ve en fazla 5 lig kuruyorum
ayrıca bir kaç kere bunun yüzünden pc me format attım
xp home edition kullanıyorum
2 gb ram ile 5 lig kasmaması lazım.Yani oyundan sizi soğutacak kadar kasmaz.Benimde laptopum 2 gb ram.6 lig açıyorum en fazla ve çok rahat kasmadan oynuyorum.Neden yavaştır bilemiyorum ama tam ekran oynayarakda oyun biraz hızlanabilir.
ne yazıkki soğutuyor yani seçeneğe basınca en az 5 saniye bekliyorum ve 2D bile aynı sorun devam ediyor. ekran kartından olabilirmi ?
ve şimdi bidaha baktım ve performans ve hızı yarım yıldıza düşmüş :S
Ekran kartındanda olabilir evet.Ama o kadar detaylı bilgim yok yani neden kaynaklabilir diye.
yorumlarınız için teşekkürler ve bu arada ekran kartı 512 Mb
ilginç vallaha benim pc 256 mb ram 64 mb ekran kartı ve türkiyeden üç ligde açık 1 yıldız görünüyor.seninki yarım yıldız olmuş.Acaba oyunu oynarken başka programlarda açıyormusun
oyun çalışırken arkaplanda hiçbişey çalıştırma, pencere modunda oyna, detay derecesini minimum yap, bide adı aklıma gelmedişimdi seçeneklerde En hızlı:durdurulamaz yazıyo onu seç biraz faydası olabilir.
bu arada işlemci'nide yazabilirmisin.Onunda büyük etkisi var
Last edited by rapbang : 13.Şubat.2010 at 02:57
Muhtemelen bir trojan vardır bilgisayarınızda. Veya ram'inizin hızı düşüktür. Eğer bilgisayarın cache belleği düşükse 4 gb ram taksanız dahi iyi performans vermez. Mesela bilgisayarı 8 yıl evvel aldıysanız ondan fm 2010 beklemeyin derim ben
Bir format atıp tekrar deneyin, olmazsa çözüm yeni bilgisayar![]()
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
laptop asus:
işlemci: Intel P8700 @ 2.53 GHz.
ram: 4 gb, ddr3
ekran kartı: 1 gb
sistem: 64 bit işletim sistemi
ekran: 14 inc.
windows7
6 lig açıyorum.
laptopu alırken 4 yıldızla oynama gibi bir beklentim vardı fakat 2 yıldızla oynuyorum.
sebebi ne olabilir? bu özelliklere göre daha yüksek hızda oynamam gerekmez mi?