Helal olsun Kasımpaşa'ya adam gibi top oynayıp yeniyorlar.
Fenerbahçe Kazanır.
Kasımpaşa Kazanır.
Berabere Biter.
Helal olsun Kasımpaşa'ya adam gibi top oynayıp yeniyorlar.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Benim bildiğim büyük takımlar yene yene ligde yarışır. Bizimkiler kaybede kaybede yarışıyor. Bakalım kim kimi geçecek.
Aradan başkasıda gelir. Başkasıda şampiyon olur. Büyük takım olmak büyük takım mantalitesi ayrı bir konudur. Tek maçlık galibiyetlerle,1 sene ligi zorlamakla yada 5 sene şampiyon olmakla olunmaz.
O nedenle büyük takımların kimliklerinden uzaklığını anlatmaya çalışıyorum. Dediğimden başkası yoktur anlamı çıkmıyor.
maç bitti sanırım. 1-3. tebrikler kasımpaşa
Helal olsun Paşa'ya sonuna kadar hak ettiler.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
tebrikler bravo helal olsun KASIMPAŞA'YA...
3-1...
3.golden sonra geçtim odama.Şuan hala devam ediyor içeriden sesler geliyor.Atak yapan taraf hala Kasımpaşa.Bizimkiler ayakta uyuyor.
Ne diyeyim geçen hafta Beşiktaş bu hafta Kasımpaşa 3 gol, söylenecek söz yok. Kırk yılın başında çift forvet oynadık ondada yenildik, bundan sonra hayatta oynamayız. Tek tesellim bu haftada liderlikden olmadık.
Ligimiz git gide ilginç bir hal almaya başladı.Yarın Kayseri'nin alıcağı bir galibiyet onu üst sıralarda iyi bir konuma getirecek.
Tebrikler K.Paşa..
Ruh gibi oynadık resmen.Ne diyelim Helal olsun.
Yılmaz Vural çok iddalı konuşmuştu.Helal olsun.Tebrikler Paşa.
hem bizde hem fener'de ciddi bir form düşüklüğü var. iki takım iyi başladı kötü götürüyor, bjk kötü başladı iyi götürüyor.
biri bana bunu açıklasın.
sevgiler
Maçın son 25 dakikasını izleme fırsatım oldu, keşke olmasaydı. Son 25 dakikadan çıkardığım sonuç; Emre'nin sezon boyuncu hiçbir maçı kaçırmaması gerekir, aksi takdirde durum ortada. Maçı kazanıp puan farkını arttırmak varken, saçma sapan puan kayıplarıyla ligi tekrar kızıştırıyoruz. Kasımpaşa'nın bizden daha fazla olumlu pas yapması ise enteresan. Muhtemelen Daum maçtan sonra dersimizi aldık diyecek. Eğer Daum dersimizi aldık dediği maçlardan sonra gerçekten ders alsaydı şuan Real Madrid'in teknik direktör adayı olurdu. Son olarak; yan hakemin 3. golü maçın bitiş düdüğü oldu. Yan hakemlere ya göz muayenesi ya da niyet muayenesi yapılmalı. Her hafta 2 metrelik ofsayttan gol yemek zorunda değiliz.
Büyük zaferin için tebrikler Kasımpaşa.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Futbolun bu kadar basit olduğunu sanmıyorum. Bahsedilen dalgalanmalar kondüsyon ile ilgilidir. Futbol mentalitesi, oyuncuların yetenekleri, hatta moral ve motivasyonları sezonun ne vakit açıldığına göre değişmez. Beşiktaş mesela sezon başında da şimdiki kadar koşuyordu, ancak gol atamıyordu. Galatasaray sezon başında da gol pozisyonu veriyordu, ancak bu kadar yemiyordu, Baroş sayesinde yediğinin fazlasını atıyordu. Aynı durum Fenerbahçe için de geçerli. Sakatlık ve cezalar son dönemde Galatasaray ve Fenerbahçenin kadrolarını bozarken Beşiktaşın kadrosunu sene başından beri hoca bozuyordu, şimdi oturdu. Sakat ve cezalılar iyileşince Gs ve Fbnin formunun artmasını beklemek normal, ancak hoca Bjknin kadrosunu bilerek bozmazsa oradan düşüş beklemek için hiçbir sebep yok.
Aslında ikisininde katkısı var. Sezon başı erken açtıkları için transferleri çabuk oturan takımlar kadrolar bozulana kadar gayet iyiydi. FB-GS derbisi iki takım içinde kötü oldu. GS Baros'u kaybetti biz Bilicayı zaten dananın kuyruğuda öyle kopmaya başladı
BJK'de de sezon biraz daha geç açıldı, transferlerin uyum sorunu, Denizli'nin akıllanması falan anca rayına oturdu şimdi aldı başını gitti.
Neyse GS'de, FB'de çabuk akıllanıp, toparlanır inşallahta geçen senekinin kopyası bir lig izlemeyiz, sonuna kadar heyecan dolu birde şampiyon olan bir Fener olur![]()
Bunların hepsi form düzeyi ile alakalı. Kondisyonlar azalınca sakatlıklar artar, üstüne cezalılar gelir ve form düzeyi düşer. Ama Beşiktaş Kondisyonu rakiplerine göre geç toplayınca düzeldi. Tabii buna bide taktiksel değişikliklerde sebep oldu. Ama ben genel olarak basit bir yorum yaptım.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ın puan kaybetti bu form düzeyi ile alakalı. Bakın bu hafta ikisininde Avrupa'da çok önemli maçları var ve ikiside çok değişik bir futbol oynayacaklar. Belki bu galibiyet ile tekrar toparlanacaklar.
Ne demek Eraycım.
Bu arada Yılmaz Vural çoştu, Fenerbahçe'yi 16. defa yendi. Hala aklımda bir sözü vardır, Fenerbahçe'nin başına geleyim üç yıl üst üste şampiyon yaparım diye, adam daha ne kadar mesaj gönderecek merak ediyorum. Böyle bir yetenek söndü gitti. Kasımpaşa ile 8 maçtır mağlubiyet yüzü görmüyor. İnanılmaz bir dikiş tutturdu. Helal olsun.
Şimdi önümüzdeki haftada Kasımpaşa bi takımdan 3-4 tane yerse şaşmayın![]()
Alex-Cristian-Selçuk üçlüsüyle başlayıp Mehmet'i solda oynatmak hataydı.Berbat futbol..Hayal kırıklığından başka birşey değil..
Sahanın zemininde bir problem mi vardı acaba ?.Rıdvan Dilmen milyon dolarlık kulübün zemini bu olamaz diyorda.
İnşallah aradan başkaları gelir de ligimize keyif gelir, yeni şampiyonlar gerek lige..
Hatta ve hatta inşallah aradan başkaları gelirde birilerinin aklı başına gelir ayrıca diğer Anadolu takımlarının da kendine güveni gelir.
Football is simple,but Football Manager is not
Yılmaz Vural'ın gazına gelip 4-1-5 gibi bir taktikle çıkan Daum'a sevgiler.Hakkıyla yenen Kaşımpaşaya helal olsun