Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç Tahmini

Voters
18. You may not vote on this poll
  • Sivasspor Kazanır.

4 22.22%
  • Beşiktaş Kazanır.

12 66.67%
  • Berabere Biter.

2 11.11%
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 49 arası toplam 49 sonuç

Konu: Sivasspor - Beşiktaş [14. Hafta]

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Maçı izleyemediğim için teknik, taktik olaylar için pek bir şey diyemem. Fakat özetten bakabildiğim kadarıyla skor böyle bitmemeliydi. Daha farklı bir galibiyet almalıydık. Tabi bunun olmamasında, Bobo'nun erken çıkması ve kaçan net goller de etkiliydi. Yine de rakiplerin kaybettiği bir haftada önemli bir 3 puan aldık. Bu açıdan bakınca kazançlıyız. Tebrikler BJK...

Valla yemeyecek gibi duruyor. Anca penaltı falan verirlerse. :P

Umarım böyle devam ederler. Sağlam bir defans görmeyi ne kadar da özlemişiz... Yenilen gol sayısını tek hanelerde görmeyi.

Defansı bozmadan ileriye yapılacak kaliteli bir transfer takımı uçurur. Aslında eksiklerin (holosko-delgado) gelmesi de bu seneyi götürebilir.

Bu arada Bobonun önemli bir şeyi yokmuş.

@FenerBahceLi

Valla orası da muamma... Fink gider diyorlardı son 2 maçtır iyi oynuyor kalıcaktır. Tello bu sene kötü gözüküyor. Bence Tello yolcu.
    Last edited by sergennnn : 30.Kasım.2009 at 18:17 Reason: Ekleme

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Delgado için Tello'yu harcamanın hiç gereği yok bence.
    So what?
    Saike

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Bobo kesinlikle bu takimin birinci golcusu. ikinci yari nobrenin yerine artik batuhan girmeli.

yabanci konusuna gelince bence tabata gitsin, artik 1mil. mi yoksa bedava yada kira mi farketmez yeterki gitsin.

Nesil
    2006

Bencede 8 milyona bakmadan tabata kiralik gonderilmeli en azindan, ne kadar erken donsek kardir. Eger 8 m verdik diye tabata yerine tello yada finki falan gondermeye kalksak mazallah daha buyuk hata yapariz. Delgadoda kesinliklle donmeli bu kadroda cok is yapar.Ayrica Telloya 7-8 mac kotu oynadi diye vefasizliki yapmayalim.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Sanırım TeLLo gidicek. Bir süpriz Bobo da gidebiLir..

Herşey bir anda yine toz pembe oLuverdi. Sivas maçını daha farkLı kazanabiLirdik. Haftaya Diyarbakır maçında fark bekLiyoruz.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Niye illa birisi gidiyor ki? Hiç kimse gitmesin,Delgado'da dursun.Sanki Delgado bizim için bulunmaz hint kumaşı..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

9 yabancı oluyor Şemsi, mutlaka birisinin gitmesi gerek.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    9 yabancı oluyor Şemsi, mutlaka birisinin gitmesi gerek.
    Evet biliyorum Serkan abi.Dursun değil gitsin olacaktı.Yanlış ifade oldu.. Mustafa hoca Tabata yada Delgado ikisinden birisine versin kararı.Battı balık yan gider..
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Her takımın muhakkak iniş ve çıkısları olacaktır Beşiktaş suan çıkısta elbet böyle sürdüremeyecekler ligi muhakkak inişleri olacaktır Beşiktaş'ın degil her takımın.Onun için erken konusmak yanlıs yok busene alırız ligi seneyede ambargo koyarız felan.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Her takımın muhakkak iniş ve çıkısları olacaktır Beşiktaş suan çıkısta elbet böyle sürdüremeyecekler ligi muhakkak inişleri olacaktır Beşiktaş'ın degil her takımın.Onun için erken konusmak yanlıs yok busene alırız ligi seneyede ambargo koyarız felan.

Senin dediğin tarz bir söyLemde buLunan göremedim ben aLican.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Evet de kimse böyle birşey demedi.Bence senin bilinçaltında yoğunlaşan düşünceler bunlar.

Erken konuşmak tabiki de yanlış...
    8.haftada ligin şampiyonluğunu ilan ediyordu basın. Şimdi yarış kızıştı diyorlar. Son haftaya kadar hiç bir şey net değildir, basın bunları hep yapıyor gaza gelmemek lazım takım olarak da.

Ayrıca ben de öncelikle tabatanın gitmesini isterim. Ama tellonun gönderileceğini düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Mustafa Hoca Tabata'dan pek memnun değilmiş şunun surasında 1 ayda da fikrini değiştirtecek bir performans beklemiyorum açıkçası Tabata'dan, bence Tabata yolcu .. Delgado hiçbir yere gitmesin yahu..!

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Hocanın verdiği röportajda Delgado'yu övmesi tamamen mevcut oyuncuları gaza getirmeye yönelik bir tutum bence. Mustafa Denizli için yabancı oyuncuları gazlamakta kullanılacak en güzel malzeme şu anda Delgado. Bak kötü oynarsan Delgado diye bir adam geliyor gidersin diyor. Ama Delgado'nun bu kadar uzun süren sakatlıktan sonra kendini bulması yine sezon sonu olur zaten.

Senaryo şu; Delgado gönderilecek bence bir şekilde devre arasında. Ama gönderilene kadar kimin gideceği belli değilmiş havası yaratılacak ki zaten Hocanın Delgado'yu övmesi bu yüzdendir. Eğer yabancılardan birine geri çevrilemez bir teklif gelirse ki sanmıyorum o gönderilip Delgado tutulacak ama yok olmazsa böyle bir durum Delgado yolcu.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    Hocanın verdiği röportajda Delgado'yu övmesi tamamen mevcut oyuncuları gaza getirmeye yönelik bir tutum bence. Mustafa Denizli için yabancı oyuncuları gazlamakta kullanılacak en güzel malzeme şu anda Delgado. Bak kötü oynarsan Delgado diye bir adam geliyor gidersin diyor. Ama Delgado'nun bu kadar uzun süren sakatlıktan sonra kendini bulması yine sezon sonu olur zaten.

Senaryo şu; Delgado gönderilecek bence bir şekilde devre arasında. Ama gönderilene kadar kimin gideceği belli değilmiş havası yaratılacak ki zaten Hocanın Delgado'yu övmesi bu yüzdendir. Eğer yabancılardan birine geri çevrilemez bir teklif gelirse ki sanmıyorum o gönderilip Delgado tutulacak ama yok olmazsa böyle bir durum Delgado yolcu.
    Abi kesinlikle yaniliyorsun, hocanin Delgado'yu ne kadar cok tuttugunu biliyorum. Defalarca bunu belirtti , hatta yorumcuyken dahi Turkiyenin en cok dikine oynayan ve en tehlikeli oyuncusu diye defalarca yorumu var. Bu takim savunmasi yakalanmisken, kesinlikle hucum gucune Delgado ile takviye yapicaktir .

Yalniz tabi ki soyle bir sey var devre arasina kadar idmanda hoca futbolcularla birlikte ve en cok o taniyor, o yuzden idman performansina gore de secicektir eminim.Delgado ki bana gore gercekten profesyonel bir oyuncu calisiyor ise idmanda kesin takimda tutar.

Tello ise bundan onceki 2 sene takimin en iyi oyuncularindandi, bu seneye iyi baslayamadi ki takimda kotuydu. Gecen gunde tam hatirlamiyorum Mustafa Denizliye yakin bir kisi bir programda Telloyu cok sevdigini, bir cok sey bekledigini soylemisti ki o da gitmeyecek bence. Bobo zaten giderse yaziklar olsun, he Bobo gidicekse yerine Pavlyuchenko falan alicaklarsa ancak olabilir.Ernst,Sivok,Ferrari saymaya gerek yok bence.

Geriye tek bir kisi kaliyor o da Tabata, basindan beri mecburiyetten oynatti Mustafa hoca, kendi istemedigine de eminim. Su anda bence zaman kazaniyor, eminim yonetim 8 m euro verdik gonderemezsin diyordur. Ama devre arasina kadar ikna ederse ( tabi bir de secim var ne olacagi belirsiz) , eminim Tabatayi en azindan kiralik yollacaktir.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Tabata'nın bonservis bedeline 8 milyon avro ödenmesi bile başlı başına bir sebep yönetimin gitmesi içim ama adamlar hala inat ediyorlar..
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Bir de Tabata gönderilirse kongre öncesi Yıldırım Demirören'in Tabata'nın parasını cebimden vereceğim gibi bir şeyler söylediği dolanıyor ne kadar doğruysa.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Ahmet Goktas View Post
    Evet de kimse böyle birşey demedi.Bence senin bilinçaltında yoğunlaşan düşünceler bunlar.
    Quote Originally Posted by Luffy View Post
    Senin dediğin tarz bir söyLemde buLunan göremedim ben aLican.
    Evet her gece bu paranoyı yapıyorum kendi kendime
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri