iide sende ne var anlamadım bende deivid 33 maçta 37 gol attı ligin gol kralı,asist kralı oldu golden bothu aldı ilk sezondan sende pek şanssızmışın.ama o iş yapmıosa tavsiyem luca toniden yana
Wİlson Brazİl Manyak Bİ Forvet 7 Mİlyon Euro
chevanton carew fred sobis kerlon al missssssssssssssssss=)
zigic
----------------------------------------------------------
yaşımın 12 olduğuna bakmayın kafam 20de
Kardeşler Ben bi cimbomluyum ama bjk benim için kardeş takım kardeşlerimizin değerli st si BOBO yu öneririm bende ilk sezondaq 5 maçta 14 golü var
Ben Peguy Luyindula yı Almıştım Galatasaraya 26 Lig Maçında 46 Gol Attı.Bence Süper Bir Oyuncu.Ayrıca Aldıktan Sonra Giti Gide Güçleri Yükseliyor.2 Sene Sonra GELİŞİP SÜPER OLUYOR.YANİ EVRİMİNİ TAMAMLIYOR:HEHE
siz bunlaari alipta paranizi bosu bosuna harcamayin alin hugo almeidayi 300$ a sonra böyle kara kara düsünmezsiniz valla bak harika bir forvet
arkadaşlar bi de zalayeta yı deneyin bence.
zalayeta , sergey kisli , santa cruz bunların hepsı işine yarar
bende katılıyorum ama arkadaşların dediği gibi hugo almedia yıda alabilirsin!..Originally Posted by Aslan41
pablo vitti alınabilir mesela.. sonra ali öztürk var oda cok iyi baya geliştirio kendini.. ali öztürk genclerbirliğinde oynu hızı ve bitiriciliği cok iyiOriginally Posted by mesut966
abi kesinlikle türk olarak fatih tekke derim ben ama yabancı istiyorsan tevez i almaya çalış
ben fred llyondan transfer listendeyken almiştım 18 milyon dolara ve 2 yılda 73 gol attı ve 3.sezonumda milana 30milyon doalra satmiştım
alabilirsen fred al
Jose Sosa'ya da bak derim