Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 59 arası toplam 59 sonuç

Konu: FC Twente - Fenerbahçe SK | Uefa Avrupa Ligi H Grubu 5. Maç

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by scar face View Post
    Alican bizim kaçırdığımız gollerde şansızlık unsuru görebildin mi peki?
    Ben izledigim dakikada izledigim pozisyonu dedim.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Maçın sadece o bölümünü mü izledin?

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Maçın sadece o bölümünü mü izledin?
    Yalnız cidden biraz saçmalamışsın Burak. Twente bir çok pozisyon buldu Carlos'un çizgiden çıkardığı top olsun, Volkan'ın kontrolünde direkte patlayan top olsun.

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Gökay az pozisyon verdik bence saçlamasaksa bu evet.Bi Perez in poziyonu var ilk yarı da sonra R.Carlosun cıkardığı var...bizim kaleye bulan 11 sutumuz var onların 3 sence daha az pozisyona giren takım kim ?

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Gökay az pozisyon verdik bence saçlamasaksa bu evet.Bi Perez in poziyonu var ilk yarı da sonra R.Carlosun cıkardığı var...bizim kaleye bulan 11 sutumuz var onların 3 sence daha az pozisyona giren takım kim ?
    Twente'nin kaçırdığı pozisyonlarda şansızlık vardı fakat Fenerbahçeli oyuncularda bi boşvermişlik gözlemledim ben bugün bilmem hak verir misin.

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Ben aksini düşünüyorum Hollanda liginin yenilmezine karşı iyi mücadele gösterdik.Beşiktaş ve özellikle Kasımpaşa maçının aksine daha iyi,yürekli mücadele ettik.Maçı kahvede izledim çoğu kişide takımın mücadelesinden hoşnuttu.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Fener güzel oynadı, hata yapmadı diyebiliriz. Twente'nin birkaç pozisyonu vardı, onun dışında oyuna ağırlığını koyan taraf Fener'di yani. Son dakikalarda da rahat 2-3 pozisyon kaçırdı ama resmen oyuncuların topa vurmaya hali kalmamıştı. Tebrikler!
    Last edited by Krusty : 03.Aralık.2009 at 02:13

İyi mücadele ve bunun sonucunda Hollanda'dan 3 puanla döndük.Maç iki tarafa da gitti geldi.Ama 70'de maçın en önemli isimlerinden Lugano güzel bir kafa golü ile galibiyeti bize getirdi.Son dakikalarda farkı kaçırdık desem yeridir.3'e 1 pozisyonları kaçırıyorduk resmen..

Bence maçın yıldızı Cristian'dı.Bugün kusursuz oynadı helal olsun...Diğer beğendiğim isimler Lugano-Bilica ikilisiydi.Bilica neredeyse 1 aydır oynamamasına rağmen bugün harikaydı.Lugano'da her zamanki gibi iyiydi golünüde attı..

Bu sonuçla liderliği garantiledik.Son maçtada umarım kazanırız ve grubu 15 puanla tamamlarız...

Sheriff Misafir

Takımımı tebrik ediyorum. İyi oynadık kazandık. Zaman zaman zor durumda kalsakta genel anlamda iyi oynadık. Cristian gerçekten güzel oynadı, Lugano yine herzamanki gibi süperdi. Genelde takım iyidi ama en çok göze batanlar bunlar oldu. Grup liderliğimiz hayırlı olsun. Son maça sıkıntısız gircez..

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Oyuncuların kendine gelmesi ve yitirilen havanın yeniden kazanılması için galibiyet çok önemliydi..

Fenerbahçe maçlarında uzun süredir görmediğim bir tempoda oynandı maç..Özellikle ilk yarı.."Bizimkiler bu hızlı oyuna ne kadar nefes yetirebilir"diye düşünmeden edemedim..

Bilica ne kadar önemli bir oyuncu olduğunu dün bir kez daha gösterdi..Bence takımın en iyilerindendi..Nerde durması gerekiyorsa orda bulundu..Diğer önemli isimde Christian'dı..Çok önemli müdahalelerde bulundu,kritik kademelere girdi..Hücuma çıkarken de önceki maçların aksine oldukça etkiliydi..Kasımpaşa maçının aksine topu hücuma dönük önlibero olarak Emre'nin yerine Selçuk değil,Christian taşıdı. Selçuk ise Christian'ın önceki rolünü üstlendi ve daha geride kaldı..Bu rol değişikliği her iki oyuncuyu daha verimli kıldı..

Maçın kırılma noktası Carlos'un çizgiden çıkardığı toptu..Volkan saçmalamaya devam ediyor..Dilerim en kısa zamanda o ve Gökhan Gönül kendini toparlar..
    Last edited by yaman76hakanFB : 03.Aralık.2009 at 11:12

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Öncelikle takımın oyununu çok beğenmedim. Çileden çıktım izlerken..

Kare As Sırasıyla;

1- Baroni
    2- Lugano
    3- Carlos

Baroni de ne teknik varmış arkadaş adam bir çalımlar attı kanatlara indi ofansa çıktı üstelik kaleciyi geçti yıktı ama penaltıyı yedi hakem.. Demekki asistanlarda çözüm değilmiş. Önemli olan niyet. Savunmada Gökhan gönül çileden çıkardı. Ofanstada ölü gibiydi. Son dakikalarda art arda çok net yakaladık fakat becerikli oyuncu sayımız az olduğu için bitiremedik. Hem ağır hem bitirici değiliz. Hemde birazda tiye aldık gibi geldi.. Carlos çizgiden çıkardı, dönen toplarda uzaklaştırdı. Lugano tüm hava toplarını aldı, Alex güzeldi. Çok kez boyunu aşan kafa toplarını rakipten alarak yere indirdi dağıttı. Golümüzden öncede ceza alanında kafa vurdu kaleci son anda çıkardı kornere kornerdende Alex asist Lugano gol...

Yalnız çok bariz gol pozisyonlarıda verdik. Twente takım felan değil. Bizim Emre felan olsa daha pres yapsak bu twenteyi ezerdik. Hatta son dakikalarda bir gol bile atsaydık Hollandanın en formda takımını evinde 2-0 net skorlada yenebilirdik. Galiba namağluplar ligde emin değilim. Demekki öyle büyük takım olunmuyormuş. Büyük takım en kötü form döneminde bile ligde art arda kaybetsede seni yenebiliyormuş. Onlar bizi yenince kendilerini çok büyük gördüler ama dediğim gibi takım değiller. Kalecileri çok iyi. N Kufo mu nedir Tiote felan ilerideki iki zencisi topu taşıyor ileride tamamen. Ama Baroni gerçekten Avrupanın üst düzey takımlarında oynayabilecek yetenekte. SAvunmada, ileride, kanatlarda heryerde gördüm. TEkniği beni büyüledi. ADama dümdüz oynuyor yana gidiyor diyorlardı ama dün bu tezi çürüttü.

Yani ölümüz bile yetiyormuş demekki. Artık gördükki tiye almadığımız bir kupada (?), formumuzun kötü olduğu dönemlerde bile Avrupada maç kazanabiliyormuşuz buda AVrupanın büyük kulüplerinden birisi olduğumuzu gösterir..

Şuda varki bu maç ülke puanı açısından çok önemliydi. Çünkü üstümüzde Portekiz ve Hollanda var bu ülke takımlarını yenip onlarla aradaki puan farkını kapatmak açısındanda çok kritikti..

9-Hollanda 34213
    FC Twente 0-1 Fenerbahçe SK
    FC Timişoara 1-2 AFC Ajax 333
    Sporting Clube de Portugal 22:05 SC Heerenveen
    PSV Eindhoven 20:00 AC Sparta Praha
    ------------------------------------------
    10-Portekiz 33796
    FC BATE Borisov 1-2 SL Benfica 333
    Sporting Clube de Portugal 22:05 SC Heerenveen
    Werder Bremen 20:00 CD Nacional
    11-Türkiye 33250
    FC Twente 0-1 Fenerbahçe SK 400
    Galatasaray AŞ 21:05 Panathinaikos FC

bugünde 400 puan alırsak fark iyice azalacak..

Şunuda söyleyeyim takımı ilk yarı oyun olarak daha çok beğendim. İlk pozisyonları bulan taraf bizdik. Art arda kaçırdık.. Oyun kontrolünü bi zaman tutsakta ikinci yarı Twente genelde pas yaptı.. Tek paslarıda çok iyi yapıyorlar ama sade pas yapmakla olmuyor..
    Last edited by SAİT71 : 03.Aralık.2009 at 11:15

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Gol sevincinde bile gözü dönmüş herifin Piskopatlık maximum seviyede

Emre'nin yokluğu çok hissedildi.Ortasahada Selçuk ve Baroni birbirlerine güvenemeyince oyun ortasahada kilitlendi.Cristian,Mehmet Topuz,Bilica ve Lugano galibiyette etkin rol oynadılar.

Grupta liderliği garantilemek çok iyi oldu bu galibiyet.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Helal olsun takımımza herşeyden önemli çok iyi mücadele ettiler.

Cristian ve Bilica hakkında ilk geldiklerinde ki eleştirileri hatırlıyorum da bi de şimdi ki performanslarını hakikaten helal olsun!

Nesil
    2006

Hollanda da ilk kez bir Türk kulübü maç kazandı. İlkeri yazmaya devam ediyoruz. 6da 6 yapabilirdik. Kısmet olmadı. Helal olsun. Birinci torba garanti oldu...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Tebrikler Fenerbahçe'ye. Umarım üst tura geçtikten sonra da ilerlemelerini devam ettirip 2007-2008 sezonunda olduğu gibi tarih yazarlar.

TuNdRaLoWeR Misafir

Bence attığımız gol Alex'indi, o denli isabetli bir ortayı yapmak golün %70'ine sahip olmaktır bence.

Liderliğimizi sürdürmemiz güzel, lider bitirmek ümidiyle.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Liderlik garanti zaten.. Sheriff maçı formalite + para..

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by FenerBahceLi View Post
    +Prestij

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by FenerBahceLi View Post
    Ben yenilmekten yanayım, Twente gidemesin bir üst tura. Çünkü; Avrupa kupalarında Hollanda ile katsayı yarışı yapıyoruz. Dün Celtic resmen Avrupa Liginden elendi ve bir rakibimiz İskoça iyice çöküşe geçti. Romanya takımı olan D.Bükreş ve S.Bükreş'leri sıfırla gönderdik. Geriye Hollanda, Yunanistan, Rusya ve Portekiz kaldı onlarıda yollarsak sezon sonu 6. bitirebiliriz. Şuan zaten 8. sıradayız. Avrupa Kupalarına katılan takım sayısını altıya çıkarmak için çok önemli maçlar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Ben yenilmekten yanayım, Twente gidemesin bir üst tura. Çünkü; Avrupa kupalarında Hollanda ile katsayı yarışı yapıyoruz. Dün Celtic resmen Avrupa Liginden elendi ve bir rakibimiz İskoça iyice çöküşe geçti. Romanya takımı olan D.Bükreş ve S.Bükreş'leri sıfırla gönderdik. Geriye Hollanda, Yunanistan, Rusya ve Portekiz kaldı onlarıda yollarsak sezon sonu 6. bitirebiliriz. Şuan zaten 8. sıradayız. Avrupa Kupalarına katılan takım sayısını altıya çıkarmak için çok önemli maçlar.
    kesinlikle batuhana katılıyorum. yarıştığımız hollandanın bir temsilcisini saf dışı etmemiz gerekli.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Birde artık işler Galatasaray Fenerbahçe arada da Beşiktaşla olmuyor.Artık Trabzon Kayseri Bursa gibi takımlar girsede 6. 7. sıralarda olsak keşke

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

ozellikle bu oyunuyla Bursaspor, Avrupa Ligi'ni oldukca hakediyor. kendi evinde buyuk bi kabus olabilirler.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Hiç değilse Twenteyi yenerek bir ekibi sıfırla gönderdik. Bjk son maçı kazanmalı ve oda uefa ya gelip daha çok puan toplamalı. 3 takımla bu sene 1 sıra atlayabiliriz belki. Ama 6.7. sıra için daha var. Rusya felan 41.000 küsürlerde. Bir kupa felan almalıyız PSV 90. dakikanın uzatmasında atmasa berabere bitecekti ne güzel

Sporting Clube de Portugal 1-1 SC Heerenveen
    PSV Eindhoven 1-0 AC Sparta Praha
    Werder Bremen 4-1 CD Nacional

Galatasaray AŞ 1-0 Panathinaikos FC

9 Netherlands 7.583 8.214 5.000 6.333 7.583 34.713 5/ 6

10 Portugal 5.500 8.083 7.928 6.785 5.666 33.962 4/ 6

11 Turkey 4.000 6.100 9.750 7.000 6.800 33.650 3/ 5

Son durum bu arkadaşlar. Daha şimdiden 6.800 puan toplamışız yani nerdeyse geçen yılın tamamı
    kadar (7.000). Hollanda ve Portekizin ensesindeyiz.

http://stats.fussball-forum.de/?UEFA...fjahreswertung

Birde şu var. Bu sene 11. sıradan bir üst 10. sıraya çıkar öyle bitirirsek bir sonraki organizasyonda 6 takımla katılabiliriz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Her ne kadar durum böyle olsa da biz oynadığımız her maçı kazanmalıyız hiç bir takıma yakışmaz böyle bir şey...

Nesil
    2006

Beş sezon önceki puanlar silindiğinde Türkiye 8. sırada. Bu yıl ki kazanılan puanlarlada net sıramız belli olacak. Artık Avrupa Ligine dört takım göndermeliyiz eskiden olduğu gibi.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Aldığımız her galibiyet ülke puanına 0.400 puan ekliyor.Kazanmamız daha faydalı olabilir belki

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bana göre bu sene olduğumuz yer daha iyi çünkü 6 takımla gidersek puanlar bölünecek ve diğer güçsüz takımlarımız elenirse şuanki büyüklerin aldıkları galibiyetin katsayısı dah az olacak mesela şuan bir galibiyet 0.400 oluyor o zaman misal 0.200 olacak. Ne kadar takım çoğalırsa o kadar katsayı bölüşüyor. Buda bizim gibi sadece avrupada büyük takımların eline bakan ülkeler için çok iyi değil. Avrupa ligi elemesine fazladan 1 takım göndermek çokta önemli değil. romanya ukrayna gibi 1-2 takımımız yarı final felan oynarsa bir anda 6-7 olabiliriz. ama şu da varki anadolu takımlarımızda tecrübe kazanıp puan alamazsa biz ancak bu olduğumuz yerlerde kalırız çok ileri gidemeyiz..

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri