Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 46 arası toplam 46 sonuç

Konu: Galatasaray - Panathinaikos | UEFA Avrupa Ligi F Grubu 5. maçı

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Elano aslında bir AMC den çok CM dir bence.Zaman geçtikçede düzeliceğine inanıyorum.

''3. dakikada Karagounis'in uzun pasıyla hareketlenen Cisse, sağ kanattan getirdiği topu kale önüne ortalarken, sarı-kırmızılı takımın savunmasının çok geride kaldığı pozisyonda Rukavina'dan önce araya giren Elano, meşin yuvarlağı kornere gönderip, tehlikenin büyümesini önledi.''

Keita'nın son freekickte kendini topa nasıl attığını görmeyeniniz varmı ? Bir de forvete Keita lazım bize.

Takım olarak çok dengesisiz.Atak yaparkende savunma yaparkende.Yinede kazandığımız için mutluyum.Tebrikler Galatasaray.
    Tourner dans le vide, tourner dans le vide..
    Et je m’envole, vole, vole, vole, vole...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by PcGamer View Post
    Elano aslında bir AMC den çok CM dir bence.Zaman geçtikçede düzeliceğine inanıyorum.

''3. dakikada Karagounis'in uzun pasıyla hareketlenen Cisse, sağ kanattan getirdiği topu kale önüne ortalarken, sarı-kırmızılı takımın savunmasının çok geride kaldığı pozisyonda Rukavina'dan önce araya giren Elano, meşin yuvarlağı kornere gönderip, tehlikenin büyümesini önledi.''

Keita'nın son freekickte kendini topa nasıl attığını görmeyeniniz varmı ? Bir de forvete Keita lazım bize.

Takım olarak çok dengesisiz.Atak yaparkende savunma yaparkende.Yinede kazandığımız için mutluyum.Tebrikler Galatasaray.
    hayır, bence fm'dir elano

evet yahu, keita nasıl attı kendini topun önüne. nasıl bir hırstır o, helal olsun yani. oyuna girdikten sonrada azda olsa tempoyu arttırdı.

bu arada Keita'nın forvet özelliği olduğunu biliyoruz,neden forvet oynamıyor acaba?

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

bu takimda Keita mutlaka olmali. yani en azindan bunu gormu$ olduk bugun. oyuna girdikten sonra resmen canlilik kazandirdi ve o girdikten sonra takim o girmeden onceki koca zamandan cok daha fazla atak bulup kaleye $ut cekti bence.

Rijkaard'a tabii ki de laf soylemeyecegim. ancak elimizdeki bu kadroyla 4-3-3 taktigi yerine eski taktik olan 4-2-3-1'in daha iyi bir taktik oldugunu en azindan daha uygun oldugunu du$unuyorum ben. cunku 4-2-3-1 taktigiyle 4-3-3 taktiginden cok daha fazla atak oluyoruz. belki gol yiyoruz ama yedigimizden de fazla atabiliyoruz. 4-3-3 oynarken $ut bile atamiyoruz, ileride organize olamiyoruz, habire geriye pas yapiyoruz ve bu benim acaip sinir ediyor.

bu takimin $u andaki tek arti tarafi sisteminden asla odun vermemesi. tipki buyuk bir takim gibi oynamasi. burada buyuk takim demekten kastim bir man utd bir barca gibi oynamasini kastediyor olmam. onlar da tipki boyle oynuyorlar. sistemlerini bozmuyorlar. gelen oyuncu o sistemin icine yerle$tiriliyor. zaten bi$eyler olacaksa kesinlikle bu yontem kullanilmali. oyuncuya gore taktik degil, taktige gore oyuncu modeli...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Kim ne derse desin maçın adamı Arda Turan dır.. Helal olsun dağıttı adamları bugün. Ama 65-70 de tükendi. Galatasaray golü attıktan sonra oyun felan oynamadı daha çok topu savmayı, skoru korumayı çabaladı. Rakip bastırdı Allah'tan yapılan bazı hatalar savuşturuldu. Hakemi beğenmedim. İnce ince doğradı.

Arda ya faulü vermedi, çocuk güzel oynuyordu sinirlendirdi ikincisindede vermedi itiraz edince kartı gösterdi. Ayhana faul vardı vermedi. Genel olarak faullerde kötüydü. Ama penaltı pozisyonu doğruydu Topal tertemiz aldı topu. Tebirkler.

Biz Avrupada bir adamız. Bir kolu Galatasaray Bir kolu fenerbahçe Boynu Beşiktaş. Diğer uzuvları ise bizler yani taraftarlarız. Tek vücuduz..

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Yemekten çok korktuğum bi şekilde karambole gol atarak rakibi yenmemiz beni mutlu etti, onları onların silahıyla vurduk gibi birşey oldu.. Genel olarak topla oynayan takım olmamız skor olarak öndeyken bile rahat hissetmemizi sağladı.. Seyir zevki yüksek olmasa da tebrikler Galatasaray..

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by THEFM View Post
    Biz Avrupada bir adamız. Bir kolu Galatasaray Bir kolu fenerbahçe Boynu Beşiktaş. Diğer uzuvları ise bizler yani taraftarlarız. Tek vücuduz..
    bunu ustune daha bi$ey soylenmez, konu bile kapatilir

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Verilen gol abes şekilde hatalı olsa bile ilk defa iptal edildigini gördüm önce vrilip sonra iptalini

Maça gelirsek cok kötüydük , Maçın adamı kesinlikle Barış'tır orta sahada her yerdeydi kötü oynadıgımız bir maçta Hele hele Yunanlıları yenmek büyük zevk

Tebrikler ve Helal olsun Aslanlara.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Maçta 3 puandan hariç beni mutlu eden nokta özellikle ilk yarıda Arda’nın istekli ve iyi oyunu oldu. Daha da iyiye doğru devam et kaptan. Bir de gol yemedik

Açıkçası devre arasına kadar umarım servetin partneri Mehmet olur. Stoperde bana güven veriyor. Pozisyon alma işini biraz daha öğrense çok iyi olur. Bugün penaltı tartışması yapılan pozisyonda müdahelesi çok iyiydi. Devre arasında zaten stoper alınacak. 3 maçta idareten oynayabilir.

Bir de dön be Baros...

Birkaç istatistik verelim;

Bu sezon Avrupa Karnesi:
    Maç : 11
    Galibiyet: 8
    Mağlubiyet: -
    Beraberlik: 3
    Attığımız: 31
    Yediğimiz: 6

Bu maçta İsabetli Paslarda,

Takımımız 500
    Pana 271

Arda haricinde Topal, Sarp, Sabri, Servet ve Barışı beğendim. Keita da oyuna sonradan girmesine rağmen hemen farkını belli edip ben buradayım dedi. Yalnız bu listeye onu 30 dakikalık oyunuyla yazmayı uygun bulmadım. Maçta tam kötü diyemesekte vasat diyebileceğimiz isimler ise Elano ve Nonda'ydı. Elano'nun ilk yarı Nonda'ya attığı orta(Nondanın göğsüyle indirip kaptırdığı) ve verilmeyen goldeki pası harici hücum anlamında pek insiyatif alırken göremedik. Ortasahada köşuyor, mücadele ediyor ama bizim ondan beklediğimiz daha çok ofans anlamında takımı yönlendirmesi. Sanırım ilk yarı boyunca bunu pek göremeyeceğiz.

Tebrikler takımımıza. Lider olmak çok önemliydi.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Elano belki önemli işler yapmadı ama takımın en cok kosan oyuncularından biriydi kuskusuz verilen görev farklı demek ki...
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Galatasaray bu maçı alarak seribaşı oldu kura çekimlerinde ve Olası Cl den gelen takımlarla eşleşme ihtimalide ortadan kalktı şimdilik.. Bu arada gökhan Zan ın omuzu çıkmış..

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by THEFM View Post
    Galatasaray bu maçı alarak seribaşı oldu kura çekimlerinde ve Olası Cl den gelen takımlarla eşleşme ihtimalide ortadan kalktı şimdilik.. Bu arada gökhan Zan ın omuzu çıkmış..
    onun omzundan zaten problem vardi. yani omuz konusunda muzmin sakat dedigimiz futbolculardan Gokhan Zan ve dun de bu tekrarladi. umarim bir an evel duzelir.

ancak dunku macta da gorduk ki bu takimin Baros haricinde hem iyi bir santrafora hem de Servet'le uyum icinde oynayabilecek iyi bir stopere ihtiyaci var. bunlar saglandigi takdirde zaten cok cok iyi olan kadro daha da iyi olacak uyum da saglanirsa ilerleyen zamanlarda daha iyi ba$arilar hatta belki kupalar kazanabilecek seviyeye gelecektir Avrupa'da...

tabii bizimkilerin gelecek oyunculara Elano'ya davrandiklari gibi davranmamalari gerekiyor. aslinda bi de anlamadigim noktalardan biri Elano'nun neden ortasahada oynuyomu$ gibi gozuktugu, pres yaptigi, bastigi... adami en son Hakan Balta(!) geri donemedigi icin sol bekte gordum yahu! hickimse ondan boyle bi goreve burunmesini beklemiyor yani en azindan taraftar olarak bunu soyluyorum. onu boyle oynatan teknik kadro buyuk ihtimalle ama adami yanli$ mevki de oynattiklarindan haberleri yok mu yahu? bu adam forvet arkasi yani Football Manager tabiriyle AMC dedigimiz pozisyonda Free Role'de oynamiyor mu? ben mi bu zamana kadar yanli$ seyrettim Elano'nun Man. City'deki maclarini? enteresanima geliyor gercekten..

ayrica boyle kotu gitmemize ragmen bi gun birine cok fena patlayip duzelecekmi$iz gibime geliyor ama. hadi hayirlisi...

Nesil
    2006

Bir Yunan galibiyeti kadar güzel bir duygu olamaz. Tebrikler Galatasaray.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by PcGamer View Post

Bahsettiğin pozisyon http://gelgidersin.blogspot.com/2009...cndan-iki.html
    Topun önüne siper ediyor kendini Aslan yürekli Keita.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Bahsettiğin pozisyon http://gelgidersin.blogspot.com/2009...cndan-iki.html
    Topun önüne siper ediyor kendini Aslan yürekli Keita.
    İşte gerçek Galatasaray'lı...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ben o CL'den gelen takımlarla eşleşme olayını anlayamadım,zaten kafa gelip gitti dün, maç çok bunaltıcıydı,iş yorgunluğundan uyukladım durdum ,2 golümüzü gördüm bir de Keita'nın uçuşunu,yetti galiba onlar tüm maç için Bir ara spiker yanlış anlamadıysam hem CL'den gelen takımlarla eşleşmeyecek gibi bir şey diyordu,sonrada 4 iyi CL seri başı tarafına 4 kötü cl ise 2. ler tarafına yerleşecek igib bir şey dedi ya da ben rüyamda duydum, öyle olursa neticede eşleşebiliyor çünkü

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Maçtaydım. Yunan taraftarlarla beraber 5 dk sını izledim beni ve 3-4 Türk'ü Yunan taraftarlara atmışlar yahu. İstanbul'da bir şey yapamazlar dedik ama adamlar çılgın attılar maç boyu. Biz tezahurat yaparken tip tip baktılar zaten. Sonra görevliler aldı falan sorun olmadı çok şükür fakat özellikle Mehmet Topal'ın penaltı pozisyonunda yapmadık taşkınlık bırakmadılar.

Onun dışında Elano'ya hiç pas verilmiyor adam kaç kere boş yere kaçtı ellerini kaldırdı hiç oralı değil bizimkiler.

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri