Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 45 arası toplam 45 sonuç

Konu: Telefonlarda Müzik Formatı

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Nokia X6 veya 5800 Ex. Music hakkında neler düşünüyorsunuz. Kullananlar var mı?

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Nokia X6 Mart ayinin sonunda piyasaya geldi, 5800 e göre artilari 5 megapixel kamerasi, 16 ve 32 gb hafiza olmak üzere 2 versiyonu mevcut hafiza kardi takmak icin slot mevcut degil.. kapasitif dokunmatik ekrani mevcut ve ciziklere karsi dayanikli ekrana sahip.. bunlarin disinda ikisininde donanimi ayni, islemcileri ayni, ramleri ayni... ben olsam 5800 tercih ederdim yani fiyat disinda büyük bir fark yok aralarinda.
    Last edited by KanaKe : 18.Mayıs.2010 at 20:40

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

5800 yeni aldım gercekten cok kaliteli telefon Burak abi kesinlikle tavsiye ederim.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Teşekkür ederim arkadaşlar.

Fatih sen biraz kullan bakalım. Tekrar değerlendirmeni alırım. Gerçi şarjı az gidiyormuş öyle diyorlar.
    Last edited by DisCo : 18.Mayıs.2010 at 18:50

Şarjı nasıl gidiyor bilmiyorum ama benim 5800'ım aynı zamanda 3G modemim de olduğu için her gün şarj etmem gerekiyor.
    İnternet ve müzik gibi işlerde sürekli kullandığım için modem olarak kullanmasam da 2 günde bir şarj etmek durumundayım.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

napacan o telefonuya al benim telefondan yerede atsan duvaradaatsan srun yok

6300 taş gibi telefoni

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Teşekkür ederim arkadaşlar.

Fatih sen biraz kullan bakalım. Tekrar değerlendirmeni alırım. Gerçi şarjı az gidiyormuş öyle diyorlar.
    1 yıldır kullanıyorum,telefonu çok sık kullandığım için günde en az yarım saat gibi bir süre şarjda tutmak gerekiyor,bu nedenle gece yatmadan önce telefonu şarja takıyorum,uykudan uyandığımda veya gece su içmeye kalktığımda ise çıkarıyorum,o konuda çok sorun yok.

Telefon çok kullanışlı,şimdiye kadar "neden şu özelliği yok" demedim.Çok kullanışlı.

Mesajlarda ve telefonlarda çok iyi kısayollar ve hızlı-rahat kullanım için yapabilecekleri her şeyi yapmışlar.İlk eline aldığında zor görünen telefon ileride resmen elinde adeta bir oyuncak oluyor.Dokunmatik kullanamam dersen bilemem,fakat uzun süredir kullandığım için elim alıştı benim,ekran klavyesiyle aşırı hızlı yazı yazılabiliyor.

Telefonu birçok kez ciddi şekillerde düşürdüm.Telefonda şimdiye kadar hiçbir sorun yok,ekranı çok iyi bir şekilde çalışıyor,çevresinde ise küçük çizikler var.

Ekranı haftada 1 kez temizlemek gerekiyor,yoksa kir üzerinde birikince kötü bir görüntü ve dokunmatikliği azaltan bir alan oluşuyor.

Telefonun iyi özellikleri saya saya bitmez sanırım.Ayrıca çok ucuz,herkese öneririm.1 yılda 450 lira ucuzladı

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Aslında telefon güzel belli. Sanırım müzik olayına girmezsen ve çok kurcalamazsan şarjıda iyi gidiyor.

Tabi hayatta bazı konuları gördükçe olaylara bakış açınız değişiyor. Malzeme-Araç bilgisi dersini gördüm. Dokunmatik özelliği varsa bu zamanla bozulacak en azından ihtimali yüksek kızaklı kapaksa kızağı bozulacak vs. Yani donanımı artıkça sorunlarıda artıyor. O nedenle telefon güzel fiyatı bu güzelliğe oranla çok iyi ama dokunmatik olması beni düşündürüyor. X6 ile sanırım sadece kamera ve kasa farkı var.

E75 yada N79-82 bunlara ne diyorsunuz. Bu konuyu açtığım gündendir telefon alacağım ama bir türlü karar veremiyorum. Çünkü her modelle ilgili birbirini doğrulayan şikayetler duydum. Eskiden piyasa telefonu vardı. 3210 alırdınız telefon sağlamdı. Herkes bunu bilir bunu söylerdi.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

x6 ile sadece kamera ve kasa farki yok hafiza ve dokunmatik farkida var.. x6 kapasitif dokunmatik ekrana sahip, 5800 resistive dokunmatik ekrana sahip aradaki fark ise kapasitif ekranlar isiya duyarli, resistive ekranlar ise basinca duyarli dolayisi ile kapasitif ekran daha kullanisli.. he birde nokia modellerine takilip kalma bence htc modellerinede bakabilirsin.. tabi fiyat biraz pahali..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Tabi hayatta bazı konuları gördükçe olaylara bakış açınız değişiyor. Malzeme-Araç bilgisi dersini gördüm. Dokunmatik özelliği varsa bu zamanla bozulacak en azından ihtimali yüksek kızaklı kapaksa kızağı bozulacak vs. Yani donanımı artıkça sorunlarıda artıyor. O nedenle telefon güzel fiyatı bu güzelliğe oranla çok iyi ama dokunmatik olması beni düşündürüyor.
    Dokunmatik ekranıyla ilgili sorun yaşayan tek bir arkadaşım oldu (yaklaşık 15-20 kişi tanıyorum 5800'ı olan), o da iç ekranındaki bir temassızlıkla ilgiliymiş,1 hafta içinde telefonun sorunlarını halledip geri gönderdiler.onun dışında uzun vadede bir sorun görmedim ben kimsede.daha geniş kapsamlı araştırmalar tabii ki daha kesin bir sonuç verir ama gördüğüm kadarıyla fazla sorun yaratmıyor dokunmatiklik.

Telefonun kullanım süresini uzatmak için kaplar kullanan arkadaşlarım var,hem estetiklik katıyor,hem telefonun eğimli ortamlarda düşmesini engelliyor,hem de olası bir çarpma-düşme anında telefonun aldığı hasarı hafifletiyor.
    Telefonun RM-356 modelini kullanıyorum,telefonun yanında vermeleri gereken ekstra kalem,telefon kabı gibi eklentileri vermediler ama birçok yerde bulabilirsin.Bunun yanında telefonun mavi renkli modellerinde bir eksikle karşılaşmadım.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

N79 ve E75 arasında kaldım. Bugün birini alacağım. Telefonların hemen hemen özellikleri aynı sadece kamerada N79 klavyesi ilede E75 ön planda.

İşletim sistemleri ile ilgili bilgisi olan var mı? Ben pek anlamıyorum. Hani 5 mp kamera diye daha yavaş bir telefon almak istemiyorum. Kullanan arkadaşlardan da yorum bekliyorum.

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Apple iphone

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

E75 aldım gitti.

Güle güle kullan. (bir dost)

Sheriff Misafir

Hayırlı olsun madem, de bi bana danışaydın

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Genel olarak bazı parçalardan güzel melodi olacak kısımları ayırıp kendim düzenliyorum.

Kimisi çok net çalarken kimisi de acayip kötü çalıyor. Format olarak aynı formatta kaydediyorum.

Telefonun desteklediği formatlarda önemli ama hangi formatta kaydetmek gerekir. wav diyorlar. Kaydederken bir sürü wav modu var. Hangisi acaba.

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri