Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim kazanır ?

Voters
18. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

11 61.11%
  • Berabere

6 33.33%
  • Büyükşehir Bld.Spor

1 5.56%
Sayfa 2 / 5 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 132 sonuç

Konu: Galatasaray - Büyükşehir Bld.Spor [15.Hafta]

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Dünde söyledim, hakemler en iyi performansı vermek zorundalar. Galatasaray, Fenerbahçe nin formda olması olmaması hakemleri ilgilendirmez. Yapılan hatalar bu bahanelerin arkasına atılamaz.

üstelik bu maçta kaybedilen puanın faturasıda Aziz Yıldırıma çıkarılamaz.. Dünde biz kaybettik canı yanan nasılda konuşuyor işte.. Dün Aziz Yıldırım konuştuğunda gereksiz bulmuştum konuşmasını ama 2 pozisyon izledim hak verdim adama..

Takımın form durumu ise ayrıca sorgulanması gereken kısım. Ve bence iki takımada ciddi anlamda sorgu lazım. (FB-GS)

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Sarp dogru söylemiş neden böyle birileri çıkıp birşeyler söyleyince bizim canımız yanıyor...
    Ağzı olan konuşuyor...

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Maçın skoru gerçekten canımı ''Yaksada'' Elano'nun gittikçe takıma alışması tek tesellim oldu.Forvetsiz bir takım ne kadar oynarsa Galatasarayda o kadar oynadı.Hakem hatalıydı, Fakat yenilgiyi pozisyonları harcayıp gol attıktan sonra geriye yaslananlara sormak lazım.
    Tourner dans le vide, tourner dans le vide..
    Et je m’envole, vole, vole, vole, vole...

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Quote Originally Posted by ShevAnil View Post
    Ben zaten gerginim. Birde senin attığın bu mesaj beni acayip gerdi. Bu saçmalığı buraya yazarak ortamı geriyorsun birde üste çıkıyorsun. Verdiğim tepkininde arkasındayım sert bi dille belirttim ama haklıyım !
    Gerginsin diye gelip bana burda hakaret edemezsin yiğidim. Senin gergin olman beni alakadar etmez. Karşında senden ufak çocuk yok.

Bu yorum normal bir yorum , eminim normal bir zamanda yazsam bunu birşey olmayacak.

Peki ben hakem hatalıydı desem nolcaktı , seninle aynı fikirdeyim diye birşey olamyacaktı. Sorunun kaynagı burası işte. Aman siz puan kaybetmeyin yaa vallahi ağzını açanın kulakları çınlıyor ... Yapın yorumunuzu küfredin bana , bende yorumlarımın arkasındayım .

Nesil
    2007
    Yer
    34

Lütfen bukadar negatif olmayın.. Kimse geriye yaslanmadı. Hüseyin Göçek Bizi geriye yaslanmaya mecbur etti. 20 Saniyede 1 faul vererek,Saçma sapan kararlara imza atarak..

Nesil
    2007
    Yer
    34

Quote Originally Posted by Ahmet Goktas View Post
    Gerginsin diye gelip bana burda hakaret edemezsin yiğidim. Senin gergin olman beni alakadar etmez. Karşında senden ufak çocuk yok.

Bu yorum normal bir yorum , eminim normal bir zamanda yazsam bunu birşey olmayacak.

Peki ben hakem hatalıydı desem nolcaktı , seninle aynı fikirdeyim diye birşey olamyacaktı. Sorunun kaynagı burası işte. Aman siz puan kaybetmeyin yaa vallahi ağzını açanın kulakları çınlıyor ... Yapın yorumunuzu küfredin bana , bende yorumlarımın arkasındayım .
    Sen o attığın mesajla 30 milyon Galatasaray taraftarına hakaret ediyorsun. Ben burda sert çıktığım için hakaret ediyor gibi gözüküyorum =))

Nesil
    2007

Quote Originally Posted by tarikko View Post
    Ağzı olan konuşuyor...
    Sizin gibi mi?

Futbolcular hiç mi yorum vs. yapmayacak, nedir bu laf yani?

Öncelikle maçı izlemedim;
    Hakemlere yüklenmeyi uygun bulmuyorum, sonuçta Galasataray İBB'ye 1 golden fazlasını atmalıydı; bunun yapabilecek güçte ve yapmalıda.1-0 gibi skor hiç garanti değildir.Hakem ne kadar hata yaparsa yapsın kazanmamız gerekirdi; sonuçta o kadar çok hata oluyorki artık ben kasti olduğunu düşünmüyorum.IBB'nin taraftarları olsaydı onlarda kendi aleyhlerine yapılan hatalar olduğunu söylerdi, ki mutlaka hatalar vardır...

Umarım artık kazanmaya başlarız, Baros olmadan biraz zor olacağını düşünüyorum ama kazanmak zorundayız artık...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Tebrikler İbb'ye.

2 puan bıraktığımız bu haftada rakiplerimizden birisinin daha puan kaybetmesi çok iyi oldu.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Quote Originally Posted by Manager of sam View Post
    Sizin gibi mi?

Futbolcular hiç mi yorum vs. yapmayacak, nedir bu laf yani?
    Ben yorum yapmayacak diye birşey demedim.

Böyle gereksiz demeçler vererek sadece ortamı geriyor M.Sarp..

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Sen o attığın mesajla 30 milyon Galatasaray taraftarına hakaret ediyorsun. Ben burda sert çıktığım için hakaret ediyor gibi gözüküyorum =))
    Haklısın canım kardeşim tmm mı sen haklısın .

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Aziz Yıldırım yeterince ortamı gerdi yenilgiye kılıf buldu madem öyle bizde kılıf bulalım biraz..Aziz yıldırım doğru yapıyor diyordunuz bu da doğru ozaman oda hakemleri eleştiriyor hatta federasyona haddinizi bilin diyor sarp ın konuşması hiç birşey onun yanında

Nesil
    2006

Lütfen sevgi, saygı çerçevesinde tartışalım.

Nesil
    2007

Hakemi kötüleyen yorumlar her takımdan; futbolcu, teknik direktör, başkan her hafta yapıyor dikkat ederseniz.Ortamda da pek bir değişiklik olmuyor, sadece büyük kulüplerinki yankı uyandırıyor o kadar.En basitinden TRT'nin Telelig veya Stadyum programlarını seyrederseniz göreceksiniz.Fenerbahçe, Beşiktaş, Galasataray, Trabzonspor vs. vs. farketmiyor.Her hafta hakeme itiraz ediliyor, takımlar başka; tema aynı.Eğer gerilecek birileri varsa onlarda Hakemler, yaptıkları hatalarda belkide ondan; kendilerine güvenilinmiyor...

Sizin deyiminizle herkesin ağzı var işte(!)...

Aziz Yıldırım'ı ima ettiği sözlerine gelirsek;
    Pekte germiyor sadece kendinin ve birilerinin düşüncelerine tercüman oluyor ki bir insan düşüncelerini açıklayabilmeli, söyleyebilmeli, Mustafa Sarp bunları söyledi diye gerginlik olacaksa varsın olsun; kimler zamanında neler söylemedi ki...

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Kötü oynasak yenilsek valla üzülmiyeceğim bursa maçı yada berabere kaldığımız manisa maçı gibi ama hakikaten kazanmayı haketmiştik olmadı olmuyor...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by malakaci View Post
    Aziz Yıldırım yeterince ortamı gerdi yenilgiye kılıf buldu madem öyle bizde kılıf bulalım biraz..Aziz yıldırım doğru yapıyor diyordunuz bu da doğru ozaman oda hakemleri eleştiriyor hatta federasyona haddinizi bilin diyor sarp ın konuşması hiç birşey onun yanında
    Aziz Yıldırım klasikleşmiş olan her başkanın yenilgiden sonra kendi takımına yapılan aleyhte hataları eleştirdi. Tek Aziz yıldırım yapsa haksız ama klasik dedim çünkü ülkemizde klasikleşti. Yapılan hatalarda haddi aştı 2 haftadır ekstra ofsayt golleri verilmeyen penaltılar vs.

Mustafa Sarp konuşabilir fakat sanki maçı satın almış gibi bir başkanı zan altına sokacak açıklamalar yapamaz. bu bana göre sadece performanslarını örtmek için ilgiiyi başka yere dağıtma politikasıdır. Medya Aziz yıldırıma yüklensin diye yapmıştır. Ben futbolcu olsam işime bakarım milletin başkanına laf yetiştirmem. Zaten gerekli kişiler gerekli cevabı verirler haklı oldukları konu varsa.. Ama yarın bir gün aynı şeyi Adnan polatta yaparsa o zaman susmasın konuşsun.

Burada birde şu var; dün biz kaybettik kazanmadık. çıkarımıza bir durum olsa bi yerde ama sanki biz hakemlerle maç aldık gibi oldu durum..

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Koskoca fener başkanı performansı örtmek için açıklamalar yapıyorsa ben mustafa nın performansı örtmek için yaptığı bu konuşmaya bişey diyemem

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

bu hakemlere neden bu kadar yükleniyorlar anlamiyorum ? tamam hata yapiyorlar fakat avrupa liglerindede hakem hatalari oluyor kimse cikipta hakeme atip tutmuyor sen maci kazanmak icin hicbirsey yapmassan hakemin sucu ne yanlis anlamayin sözüm 3 büyük kulüp icinde gecerli.. yillardir ayni muhabbet kaybedilen her puandan sonra hakemlere yüklenilir.. millet yemiyor artik bunlari.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Koskoca fener başkanı performansı örtmek için açıklamalar yapıyorsa ben mustafa nın performansı örtmek için yaptığı bu konuşmaya bişey diyemem
    Bakın, bizde yapılan hataları saydım bir değil iki değil, elbette susması beklenemez belli bir noktadan sonra. Takımın form durumu ayrı konu, Galatasaray a yapılan hata var mıdır yokmudur bu maçta bilemem ama Galatasaray 2 hafta üst üste ofsayttan gol yemedi, maçta ciddi pozisyonları harcanmadı. Son haftalarda hataları üst üste katmerli gofret gibi oldu. Aziz yıldırım bunu söyledi. Performansı zaten ayrı konu berbat..

İkisi farklı. M.sarp bu hafta için konuşuyor Aziz yıldırım bir kaç hafta için.

Dünkü fener maçındada hatalar normal her maç oluyorda verilmiyor diyorlardı performansına baksınlar diyorlardı bazı arkadaşlarımız ama bu maçta görüşler değişmiş gibi.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Manisa maçında kewella yapılan künde penaltıydı, verilen endirek yanlıştı devamı gol oldu.
    Çıkıp demedim burada hakem diye. Çünkü iyi bir oyun oynamamıştık. Daha bu türlü bir çok maç oldu bu sene alehimize. Kötü oynadığımız maç oldukları için üzerinde durmadım pek.

Bugünkü çok başka bir olay. Bu derece bir takımın doğrandığını daha önce hiç görmemiştim. Bakın olay tam nerede başlıyor. 1-0 öndeyiz. Hakem nereden buluyorsa bir maddeyi gidip gözlemciye veriyor. Tribünü geriyor. Yaptığı hareket doğru tamam ama sahaya yağan maddeler olduğu zaman da bunları görmek isteriz. Bunu geçelim ama hakemin niyeti burada belli oldu.
    Dakika 90. Uzatmalar başlamış. Kewell korner bayragının orada topu saklıyor. Hakem olayın dibinde. 50-60 cm ya var ya yok. Net bir şekilde rakipten çıktı top, aut verdi. Üstüne Kewell'a sarı. Dönen top. İbb uzun oynuyor. Topal gayet temiz kafayyıı vuruyor. düt yine faul. Hakem futboldan anlıyor. Farkında ki ibb duran top harici gol atabilecek gibi değil. Her pozisyona faul çalıyor. son 4 dakikada rakibe caldığı faul sayısı tam 7! 7 faul. Basketbolda mümkün değil bu. 90 dakika boyunca bir maçta bir takımın yaptığı ortalama faul 20 falan zaten. ceza sahası önünde önce servetin sonra topalın aldıkları hava topuna faul veriyor-ki alakası yok.- Gerci bizi asıl çileden çıkaran Kewell pozisyonunda korneri vermemesi. Onu verse orada maçı bitireceğiz muhtemelen. 3-5 santimden ofsaytı görmezsin, eyvallah da 1 metreden az mesafede bu korneri görmüyorsan, ki gördüğünün üzerine kalıbımı basarım hakemliği falan bırak sen müsvette. Daha sonra ceza sahası sagında bizim bir adam indiriliyor, top uzun yollanıylıyor. Barış sanırım rakibe dokunmadıgı halde faulu calıyorsun. Aynı pozisyon 20 saniye önce bizm oyuncuya yapılıyor, o zaman devam diyorsun. Hadi faulu verdin, Hasagiç faul verilen yerin 20 metre ilerisinden atışı kullanıyor, buna göz yumuyorsun. Fakat aynı hassasiyeti santrayı doğru kullanmadık diye 3 kere tekrar ettiriyorsun, müthiş titiz davranıyorsun.

Nihateyinde de golü atıyorsun hüseyin göçek.

Bugün ilk yarı kötü oynadık ama 2. yarı tek kale oynadık. Bugün bizi durduran diger maçlarda oldugu gibi rakip değildi. Mesela manisa maçında rakibin durdurduğu gibi bir olay yok. Hakem dedi ki dur bakalım. Golden sonrada 5-6 net pozisyonumuz var zaten.
    Şuraya gelip 2 dakika Elano'nun güzel futbolundan bahsedecektik. Kewell'ın takımı komutan gibi yönetmesinden bahsedecektik. Uğur'un müthiş bir şekilde geri dönüşünden bahsedecektik. Sen hepsinin içine ettin hüseyin göçek. Ne diyim sana en kısa zamanda hakettiğini bulasın. Hakettiğin neyse onu bulursun inşallah.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Hakem bi yanada

Neler kactı nasıl bir şanstır bu nasıl bir lanettir anlamıs degilim 90 dakika tek kale gibi bişey oynadık yani rakip 90+4 te 100 kere vursa 1 i zor girecek bi pozisyonda yine vurdu gol oldu ilk kaleyi tutan sutları bizlerde ise neler kactı neler her maç aynı şeyleri görüyorum , üstümüzde acayip bir şansızlık var , Allah'ım sen aklıma mukayet ol !.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Quote Originally Posted by THEFM View Post
    Bakın, bizde yapılan hataları saydım bir değil iki değil, elbette susması beklenemez belli bir noktadan sonra. Takımın form durumu ayrı konu, Galatasaray a yapılan hata var mıdır yokmudur bu maçta bilemem ama Galatasaray 2 hafta üst üste ofsayttan gol yemedi, maçta ciddi pozisyonları harcanmadı. Son haftalarda hataları üst üste katmerli gofret gibi oldu. Aziz yıldırım bunu söyledi. Performansı zaten ayrı konu berbat..

Dünkü fener maçındada hatalar normal her maç oluyorda verilmiyor diyorlardı performansına baksınlar diyorlardı bazı arkadaşlarımız ama bu maçta görüşler değişmiş gibi.
    Ben hakem hatalarından şikayetçi değilim artık alıştık bu hatalara berabere kalmamıza rağmen de oynanan oyun beni mutlu etti çünkü maç çok rahat 3-0 4-0 olurdu diyebiliyorum içim rahat ben sadece arkadaşın sarp ın konuşmasına laf atmasına takıldım onun hakkında görüş bildirdim hatam olduysa k.bakmayın

Nesil
    2007
    Yer
    34

Yanlış anlamassanız birşey soracam bu dediğinizi yazan 1 tane gsli,bjkli yada başka takım taraftarı gösterirmisiniz.. Oraya bu takım taraftarları neredeyse mesaj atmıyor denilebilir. Ama konu gs olunca maşallah diyorum. Üstelik maç izlenmeden yorum atılıyor. Bu mesajımıda " sen kimsenin mesaj hakkına karışamazsın " diye yorumlamayın. Tekrar söylüyorum yanlış anlamayın sözüm size değil polemik falanda çıkmasın

Nesil
    2007

Aziz Yıldırım klasikleşmiş olan her başkanın yenilgiden sonra kendi takımına yapılan aleyhte hataları eleştirdi. Tek Aziz yıldırım yapsa haksız ama klasik dedim çünkü ülkemizde klasikleşti. Yapılan hatalarda haddi aştı 2 haftadır ekstra ofsayt golleri verilmeyen penaltılar vs.

Mustafa Sarp konuşabilir fakat sanki maçı satın almış gibi bir başkanı zan altına sokacak açıklamalar yapamaz. bu bana göre sadece performanslarını örtmek için ilgiiyi başka yere dağıtma politikasıdır. Medya Aziz yıldırıma yüklensin diye yapmıştır. Ben futbolcu olsam işime bakarım milletin başkanına laf yetiştirmem. Zaten gerekli kişiler gerekli cevabı verirler haklı oldukları konu varsa.. Ama yarın bir gün aynı şeyi Adnan polatta yaparsa o zaman susmasın konuşsun.

Burada birde şu var; dün biz kaybettik kazanmadık. çıkarımıza bir durum olsa bi yerde ama sanki biz hakemlerle maç aldık gibi oldu durum..
    Herkez boğaz köprüsünden atlasa Aziz Yıldırım'da atlayacak mı?Bu hakemlere yüklenmeyi hiç doğru bulmuyorum, herkez hata yapıyor diye de hata yapılmaz, artık Türk Futbolu hakemlere çekişmeyi kesmeli, herkes için geeçerli bu...

Katılmamak elde değil, eğer birileri Mustafa Sarp'ın bu sözleri bunun için söylediğini düşünüyorsa; ilk önce başkalarına bakmalılar...

Quote Originally Posted by Jay CutLer View Post
    bu hakemlere neden bu kadar yükleniyorlar anlamiyorum ? tamam hata yapiyorlar fakat avrupa liglerindede hakem hatalari oluyor kimse cikipta hakeme atip tutmuyor sen maci kazanmak icin hicbirsey yapmassan hakemin sucu ne yanlis anlamayin sözüm 3 büyük kulüp icinde gecerli.. yillardir ayni muhabbet kaybedilen her puandan sonra hakemlere yüklenilir.. millet yemiyor artik bunlari.
    Katılıyorum...

Nedeni Fenerbahçe'nin 2-3 haftadır kötü oyunu olabilir mi?
    Fenerbahçe 2-3 haftadır puan kaybetmeye başladı ve gene sardılar hakeme, bunu aynı şekilde yapıyor diğer takımlarda; onlarda sütten çıkmış ak kaşık değil...

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Hakem falan bahane değil yaww Adamlar balına 90+4 de uzaktan vurdular ,gol oldu! Barış topun önüne atladı,orda barışa çarpsa top dağlara giderdi ama işte şans... Sonuçta 1 puan daha yaklaştık tepeye Hiç merak etmeyin önümüzdeki 2 hafta ankaragücü ve Trabzon maçlarında FB en fazla 1 , bilemedin 3 puan alır Eğer önümüzdeki 2 maçı kazanırsak FB'nin üstünde bitiririz...Kayseri'nin zaten orada kalacağını düşünmüyorum da BJK katı savunmayla 1-0 lık galibiyetlere devam edebilir
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Yanlış anlamassanız birşey soracam bu dediğinizi yazan 1 tane gsli,bjkli yada başka takım taraftarı gösterirmisiniz.. Oraya bu takım taraftarları neredeyse mesaj atmıyor denilebilir. Ama konu gs olunca maşallah diyorum. Üstelik maç izlenmeden yorum atılıyor. Bu mesajımıda " sen kimsenin mesaj hakkına karışamazsın " diye yorumlamayın. Tekrar söylüyorum yanlış anlamayın sözüm size değil polemik falanda çıkmasın
    İzlemeden maç hakkında yorum yapmadım ki Ben son bir kaç haftadır galatasaray ın bizim kadar net bariz hakem hatalarına maruz kalmadığını söyledim. Maçta hatalar olmuştu olmamıştır bilmiyorumda dedim..

Altta yazdığım mesaj aynen geçerli. Amacım fenerbahçenin kaybettiği maçı hakemlere yüklemek değil. Eğer herkes hakemler konusunda samimiyse gelin bundan sonra hiç bir maçta hakemleri konuşmayalım. Bunu başarabilirsek bu site internette tek olabilir

Nedeni Fenerbahçe'nin 2-3 haftadır kötü oyunu olabilir mi?
    Fenerbahçe 2-3 haftadır puan kaybetmeye başladı ve gene sardılar hakeme, bunu aynı şekilde yapıyor diğer takımlarda; onlarda sütten çıkmış ak kaşık değil...
    Zaten en önemli 2 neden hatta 1. neden bana göre.. Bu sitede hakemleri konuşmak yasaklansın en başta destekçi olarak ben olabilirim ağzımdam 1 kelimede hakem lafı çıkmaz. Yani klavyemden... dün yazmıştım bizim kadromuz bana göre yeterli değil, kadron taş gibi olsun hakem birşey yapamaz diye. Benim anlatmak istediğim koskoca fenerbahçe kulübünü hakemlerin doğradığı veya kasıtlı birşeyler yaptığı değil, sadece yapılan bu hataların artık en aza indirgenmesiydi. Hata olur normal hatta türk hakemleri çokta başarılı avrupada ama gel görki tr de işler böyle yürüyor niyeyse.

1. nedeni takımın formudur evet ama şahsen hakemin arkasına sığınmıyorum bakın 1. nedeni kötü formumuz fakat hakeminde yaptığı hataların payıda yok değil..

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Hem Gs'lilerin takıma yüklenmesi de yanlış çıkıp babalar gibi mücadele etti oyuncularımız.Hepsine helal olsun...Barlarda gezmiyor bizim oyuncularımız Allah'a şükür Yani hala disiplinli bir takımımız var merak etmeyin.Ligdeki puan kayıpları normal.Artık Tr ligi eskisi gibi 4-5 fark atarak ilerlenecek bir lig değil.Tüm takımlar çatır çatır mücadele ediyor. Bunun örnekleri sadece tepeye oynayan Bursa ve Kayseri değil, Alttaki Manisa,Kasımpaşa, Antalya vs vs hepsi de elinden geleni yapıyorlar... FB forumlarında maç öncesinde geleneksel yatış maçı deniyordu, acaba şu anda neler yazıyorlar merak ediyorum ama okumayacağım çünkü böyle bir ligde hiçbi takımın rakibine bile bile boyun eğeceğine inanmıyorum.Bunlar geçmiş yıllarda oldu ancak artık çok zor. Olsa da ayda yılda değil 5-10 yılda bir kez ancak Yani anadolu takımalrından sahaya çıkan her 11 mücadele ediyor. GS'yi de , İBB'yi de tebrik ederim. Hakemler şu aralar baskı altında...hata yapmaları normal... Her maçta maçın içine ediyorlar
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Dostum yaptıgın ironiyi anlamayacak kadar gerizekalı değiliz. Sen haklısın dedik tatmin olmadınmı ? Rahat duramıyormusun uzatmadan ?

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Ahmet gidip Beşiktaş-Diyarbakır macını yorumlasana ?
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2007
    Yer
    34

O yazdığım satırı tamamen okumayı deneseydin 10 saniye daha gözlerini yorsaydın bu mesajı atmazdın.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

@Ali

1. si konuyu kapadıkça , alttan aldıkça uzatıyorsunuz ,

2. hakaret ediyorsunuz eyvallah diyoruz

3.sü sen benim hangi konuya yorum yapıp yapmayacağıma karar veremezsin.

La havle ya.... Ha bir deyim vardırda kullanmak uygun düşmez , tam sizin mentalitenizi açıklardı ama sabır sabır sabır....

Sayfa 2 / 5 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri