Kötü oldu bu.
Kötü oldu bu.
So what?
Saike
ManUtd'de de golü buldu .. Beşitaş'ın işi mucizelere kaldı
2. devre hakanda gircekmiş , 2 kaleci ile oynucakmışız....
Man.Utd'de attı.Wolfsburg çevirebilir o maçı ama bizim şu aşamadan sonra 3 gol atabileceğimize inanmıyorum.En fazla 1-1 yapabiliriz gibi geliyor.İnşallah yanılırım ve turu geçen biz oluruz..
So what?
Saike
almanyada mac 1-1 hadi saldir Besiktas
Hakem cok kötü maci CSKA'ya vermeye kararli gibi.. Allah Besiktas'in yardimcisi olsun..
Beşiktaş'a 3 gol atması artık mucizevi bir durum. CSKA'da ki bu doping olayı gerçeklemesi tek ümidi.
İlker Yasin ; ''Beşiktaş kanatlardan gelmeli , Kartal kanatlarıyla uçar ''
![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Soldan İbrahim Üzülmez ortaladı. Bobo kayarak vurdu ve 1-1
Dakika 86...
Tello yerinede Nobre girdi.
Wolfsburg 1 - 2 Man Utd.
manchesterda atti
Bir mucize olur mu?Zor..
So what?
Saike
CSKA %100 kaçırdı. Beşiktaş'ın yüklenmesi gerekiyor. Sanki beraberlik yetiyor gibi bir hava var. Hem stadta hem oyuncularda...
Wolfsburg 1 - 3 Man Utd. Owen...
cska puan alırsa gruptan çıkıyor
ManU galip, Beşiktal elendi. Beşiktaş'ta tarih yazıyor. 6 puan ile sonuncu oldu, 5 puan ile sonuncu oldu. Bu puanlar ile elenen tek takım.
Nihat şut çekeceğine ortalasa... İçeride 2 kişi uygundu
Aldonin
Sağdan girdi ve sert vurdu. Zeminde füze etkisi oluşturdu.
Beşiktaş 1 - 2 Cska
Boyle daha iyi oldu Wolfsburgin gecmesini istemedim. Ya Bjk olcakti yada Cska
Beşiktaş şuanki şartlarda Avrupa'ya veda etti. Yazık oldu.
Bende Wolfsburg'un CL'ye devam etmesini istemiyordum.
Olmadı,yapacak bir şey yok.Sağlık olsun..
So what?
Saike
Krasic e önlem almazsan adam böyle tek başına hepsiyle oynar.. Bjk kazanmak için bir şey yapmadı. Haketmedi. Tello 7-8 korneride ön direğe açtı. İleride top tutamıyor, pas yapamıyor, şut çeken yok.. Sonuçta bu takımı da yenemezsen sonuncu olursun.. Giderken bari ülke puanına katkı yapsın dedim beraberliği buldu ama Rüştü sayesinde 2. golüde yedi. Hadi ilk golde Rüştünün hatası yok ama 2. gol bariz kaleci hatası. Yalnız Mustafa Denizli taktik bilgisini gösterdi bir kez daha.. Krasic gibi bir adama önlem almadı çok şaşırdım. CSKA akın akın geldi Denizli bilmiyorum ne yaptı ama sonuçta BJK elendi gitti.
ilk sayfadaki yorumumda sadece Asist ve golü atanı bildim. Gerisi yoktu..
Denizli geç dalganı hey koçum benim be....
Fink sen insan değilsin yaa... Git bu takımdan yazık oluyor sana ...
Ferrari-Sivok sizde gidin , yazık etmeyin kendinize... Hatta ikinizde aynı takıma transfer olun , 20 senelik kardeş gibi anlaşıyorlar...
İbo ... Rezil et sen ancak ortalıgı...
İsmail - Tabata , kulübeyi ısıtması için dünyaada en çok para sayan takım biziz bence....
Helal olsun denizli , 1 kaleci , 4 defans , 3 önlibero , 1 ekrem ( ne oldugu belli deil ondan öle yazdm) , 1 Tello ... Ve tek forvet...
Yazık oldu..
Evet, sinirimi nerede boşaltabilirim dedim, aklıma burası geldi.
Bu adam, futboldan anlıyorsa ben de futbolun F'sinden anlamıyorum. Ben Beşiktaş başkanı olsam bu adamı saniye takımın başında tutmam.
7 adet savunmacı ile maça başlayıp, Ernst yorulana kadar futbol oynuyor gibi gözüken bir Beşiktaş vardı sahada. Defans çizgisi bu kadar geride olabilir mi? Sanki yenilmemeye çalışan bizmişiz gibi oynadık. Senin demode 3-5-2'in 0 çekti Mustafa Denizli!
Ki, ileride oynatılan adamlardan biri Ekrem'di. Toraman'ın fazlalık olduğu o kadar netti ki. Hadi bu anlayışla gittin, Nihat'ı alırken çıkardığın adam neden Ekrem'di? Ekran karşısında bağırdım, Toraman'ı al oyundan diye. Fink'i çıkarıp Uğur İnceman'ı aldın sen Denizli! Ve bunu, takımın gerideyken ve öne geçmesi gerekirken yaptın. Bu, senin takımının son maçı. Hurra hücum yapmak zorundasın sen! Oyunu kuracak adam yok.
Hadi bunları geçtim, CSKA ligi bitmiş, ciddi konsantrasyon problemi yaşayan takım. Bir de, iki banko defans adamının maçtan 5 saat önce maç kadrosuna bile giremeyeceği belliyken, sen halen 7 savunmacı ile çıkıyorsun Denizli!
Denizli ne olur git, yalvarırım git.. Git yahu, git..
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Abi yapma ibrahim üzülmez rezil bir futbol oynadı. Yada bilemiyorum ben takığım ondandır ama Krasiç elini kolunu sallayarak girdi her istediğinde pozisyona. KAdeme anlayışı 0 olan bir bek , bence bek değildir.
Krasiç sadece maçın başında sağ kanatta oynadı ve etkili olamayınca ortaya hatta sol kanada kadar geldi bir ara. İbrahim Üzülmez onun peşinde oralara gidecek değildi. Golü de zaten sol kanattayken attı Krasiç.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
İyi oynasın madem İbo , ben artık bu yd-md ikilisi gidene kadar takımla ilgim yok zaten. Ne maça giderim bi daha , ne forma alırım ne başka bi ürün. İsmailde harcansın sonra serdar kurtuluş gibi ,üstüne para vererek gönderelim.
Beşiktaş ürünü almamakla Yd'nin ne alakası var , taraftar bu zor günlerde belli olur bence.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir