Not: Emre Çolak'ın golünü ben gördüm.![]()
Galatasaray
Denizli Belediyespor
Berabere
Not: Emre Çolak'ın golünü ben gördüm.![]()
Yaşaa Fenerbahçe dicek halleri yok demi..
Hem Fenerbahçe-Galatasaray olmassa rekabet olmaz,derbi olmaz.
İbob iyi güzel yazmışsında bazı yerlerde yanlış kelimeler kullanmışsın. 1. si çapulcu ne demek ? Sen gelip buraya bir uA grubuna çapulcu tersen tartışma çıkar. Lütfen söylediğin kelimelere dikkat et. 2-3 kişinin başlattı olayı bütün gruba yükleme.
Fb ye edilen küfürlere gelince zaten her maç edilen küfürler onlar. Tribünden küfürün kalkacağını düşünmek yanlış olur zaten. Küfür konusunu konuşmaya gerek yok. Her takım rakip takıma küfür eder. Hangi maç olursa olsun. Bu bi gerçek.
GS taraftarı birbiriyle barışık taraftar değil demişsin. 2-3 kişinin başlattığı bir kavgayı milyonlara yaydınya ne diyeyim
Yeni açığı yuhlama konusunda ise ; Ben yeni açığın yuhlandığını duymadım. Sadece herkez tezahurat yapsın diye "Ayağa kalkmayan fenerli olsun" denildi. buda gayet doğal zatenÇoğu tezahuratları tribünler arası yaptık zaten (Eski açık- Yeni açık , Eski Açık Kapalı). Ki Yeni açığın sesi kapalıdan daha çok çıkıyordu
Maç içinde 10 sn lik kapalıya tepkimiz oldu. oda "Kapalı noluyo Sesin bile çıkmıyor"
Çoğu uA grupları Eski açığa geldiği için Kapalıdaki bağıranların sayısı doğal olarak azaldı. Ama böyle daha güzel oldu. Herkez tek tezahuratı yapıyor.
Esnafların lafına gelince bence bunda bişey yok. Ne desin adam fenere yenilirsiniz inşallah mı desinTaraftarı mutlu edicek , Gaza getirecek şeyler söylüyorlar.
![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Ulan o kadar uğraştım çekmesinler diye fakat yinede çekmişler beni.Hemde ultraslanın sitesinde.
![]()
Ağzın hareket halinde. Sende katılıyordun sanırım tezahuratlara![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
O değilde bi anlasalardı senin Fenerli olduğunu pilin bitmişti
O durumlarda ne yapacaksın, direk Galatasaray tezahüratlarına katılacaksın. Birde zıplayacaksın bağırarak.. Sana bakanların suratlarına asla bakmayacaksın.. 2 tanede ulan pas atsana sabri vs. diye bağıracaksın tamamdır![]()
Şu yukarıdaki resimde öndeki gözlüklü çocukta Beşiktaşlı olmasın.. sanki çekmeyin beni der gibi saklanmış![]()