Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç Tahmini

Voters
7. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

7 100.00%
  • Denizli Belediyespor

0 0%
  • Berabere

0 0%
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 41 arası toplam 41 sonuç

Konu: Galatasaray - Denizli Belediyespor | ZTK B Grubu | 4. Hafta

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Not: Emre Çolak'ın golünü ben gördüm.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Yaşaa Fenerbahçe dicek halleri yok demi..

Hem Fenerbahçe-Galatasaray olmassa rekabet olmaz,derbi olmaz.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by ibob View Post
    Maçın yaklaşık bir 30-40 dakikası Fenerbahçe'ye küfür ettiler. Denizli Belediye maçında bile Fener'e küfür edecek kadar Fener düşmanlığı var yani.

Maçta Denizli Belediye tek golünü attığında tribünler tepki dahi vermedi. Tezahürata devam ettiler.

Şaşırdıklarım
    -Galatasaray stadını berbat bir stad gibi beklerken Kadıköy düzeyinde bir stad görünce çok şaşırdım. Kadıköy stadından tek farkı kapasitesi az.

-Maça az ilgi beklerken hemen hemen stadın %80'i doldu.

-Denizli Belediye maçında bile Fener'e söveceklerini düşünmemiştim.

Nedir Bu Fener Düşmanlığı?
    Evet arkadaşlar. Bu gerçekten abartılmış. Mesela su almak için bakkala giriyorum. Adam bana diyorki; "Maçamı gidiyorsunuz?". "Evet" diyorum. Oda "Bugün 5 atarız, Fener'ede 5 atıcaz inşallah" diyor. Buna her esnaf söylüyor. Herkesin dilinde Fenerbahçe aleyhine tezahürat. Denizli Belediye maçında bile 30-40 dakika Fener'e sövülüyor. Hani diyorlarya biz 6-0'ı çok abartıyoruz diye. Kendileri sağolsunlar ağızlarından Fener lafını eksik etmiyorlar.

İzdiham
    Gelelim o müthiş izdahama. Aslında çok abartılcak bişe değildi ama tam ortasında kaldığım ve ilk defa olduğu için abartıyorum biraz.

Şimdi olay şöyle gelişti. Arka taraftaki Boys of Hell grubu(sözde yeni kurulmuş, 3-5 çapulcunun kurduğu ve lafları bile önemsenmeyen ergen gençler) öne inmek istedi. Öndekilerde inmeyince arkadan öndekileri ittiler. Herkes bir anda patır patır aşağı düşmeye başladı. Bir anda kimse ne olduğunu anlamadan yerle bir oldu. Bende o sırada nereye kaçacağımı şaşırdım. Büyük bir izdihamdı yani. Allah korudu bizleri. Bu arbedede bir arkadaşımın gözlüğü düştü ama sonradan bulundu ve sağlamdı. Daha sonra tam olay bitti derken öndekiler arkadakilere "Ne oluyor lan" dedi ve arkadan biride "Sanane lan ....." diyince olaylar iyice gerildi. Yumruk yumruğa girdiler. O arada yine ben kaldımda Allah'tan sağlam çıkabildim ordan. Daha sonra amigolar geldide olayı ayırdılar. Bu Boys of Hell grubunun lideri amigoyada dayılanmaya kalkınca 2-3 defa sallandı ve haddi bildirilip geri yollandı. Yani Galatasaray taraftarı birbiriyle barışık bir taraftar değil. Çoğu zaman Yeni Açık'ı yuhladılar. Neymiş efendim? Ayağı kalkmıyorlarmış.

Güzel maç oldu ve sağ sağlam atlattık. Ayağım uğurlu geldi ve Galatasaray kazandı. A.Madrid maçınada bilet bulabilirsem o maçtada Agüero'yu izlemek için olacağım.

İbob iyi güzel yazmışsında bazı yerlerde yanlış kelimeler kullanmışsın. 1. si çapulcu ne demek ? Sen gelip buraya bir uA grubuna çapulcu tersen tartışma çıkar. Lütfen söylediğin kelimelere dikkat et. 2-3 kişinin başlattı olayı bütün gruba yükleme.

Fb ye edilen küfürlere gelince zaten her maç edilen küfürler onlar. Tribünden küfürün kalkacağını düşünmek yanlış olur zaten. Küfür konusunu konuşmaya gerek yok. Her takım rakip takıma küfür eder. Hangi maç olursa olsun. Bu bi gerçek.

GS taraftarı birbiriyle barışık taraftar değil demişsin. 2-3 kişinin başlattığı bir kavgayı milyonlara yaydınya ne diyeyim

Yeni açığı yuhlama konusunda ise ; Ben yeni açığın yuhlandığını duymadım. Sadece herkez tezahurat yapsın diye "Ayağa kalkmayan fenerli olsun" denildi. buda gayet doğal zaten Çoğu tezahuratları tribünler arası yaptık zaten (Eski açık- Yeni açık , Eski Açık Kapalı). Ki Yeni açığın sesi kapalıdan daha çok çıkıyordu

Maç içinde 10 sn lik kapalıya tepkimiz oldu. oda "Kapalı noluyo Sesin bile çıkmıyor"

Çoğu uA grupları Eski açığa geldiği için Kapalıdaki bağıranların sayısı doğal olarak azaldı. Ama böyle daha güzel oldu. Herkez tek tezahuratı yapıyor.

Esnafların lafına gelince bence bunda bişey yok. Ne desin adam fenere yenilirsiniz inşallah mı desin Taraftarı mutlu edicek , Gaza getirecek şeyler söylüyorlar.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    İbob iyi güzel yazmışsında bazı yerlerde yanlış kelimeler kullanmışsın. 1. si çapulcu ne demek ? Sen gelip buraya bir uA grubuna çapulcu tersen tartışma çıkar. Lütfen söylediğin kelimelere dikkat et. 2-3 kişinin başlattı olayı bütün gruba yükleme.

Fb ye edilen küfürlere gelince zaten her maç edilen küfürler onlar. Tribünden küfürün kalkacağını düşünmek yanlış olur zaten. Küfür konusunu konuşmaya gerek yok. Her takım rakip takıma küfür eder. Hangi maç olursa olsun. Bu bi gerçek.

GS taraftarı birbiriyle barışık taraftar değil demişsin. 2-3 kişinin başlattığı bir kavgayı milyonlara yaydınya ne diyeyim

Yeni açığı yuhlama konusunda ise ; Ben yeni açığın yuhlandığını duymadım. Sadece herkez tezahurat yapsın diye "Ayağa kalkmayan fenerli olsun" denildi. buda gayet doğal zaten Çoğu tezahuratları tribünler arası yaptık zaten (Eski açık- Yeni açık , Eski Açık Kapalı). Ki Yeni açığın sesi kapalıdan daha çok çıkıyordu

Maç içinde 10 sn lik kapalıya tepkimiz oldu. oda "Kapalı noluyo Sesin bile çıkmıyor"

Çoğu uA grupları Eski açığa geldiği için Kapalıdaki bağıranların sayısı doğal olarak azaldı. Ama böyle daha güzel oldu. Herkez tek tezahuratı yapıyor.

Esnafların lafına gelince bence bunda bişey yok. Ne desin adam fenere yenilirsiniz inşallah mı desin Taraftarı mutlu edicek , Gaza getirecek şeyler söylüyorlar.
    Tabiikide Galatasaray grubunu küçümsemiyorum fakat kendi taraftarlarınız bile sevmiyor onları. Kendi başlarına tezahürat ediyorlardı bi ara. Kavgayı çıkaranlarda onlardı. Küfür edende onlardı.

Ayrıca eklemeyi unuttum yarıda çok fena popo üstü düştüm. Hala ağrıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ulan o kadar uğraştım çekmesinler diye fakat yinede çekmişler beni. Hemde ultraslanın sitesinde.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Ağzın hareket halinde. Sende katılıyordun sanırım tezahuratlara
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Ağzın hareket halinde. Sende katılıyordun sanırım tezahuratlara
    Yok canım ağzım açık kalmış sadece.

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Quote Originally Posted by ibob View Post
    Ulan o kadar uğraştım çekmesinler diye fakat yinede çekmişler beni. Hemde ultraslanın sitesinde.

Bahtsız Bedevi Berkay .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

O değilde bi anlasalardı senin Fenerli olduğunu pilin bitmişti

O durumlarda ne yapacaksın, direk Galatasaray tezahüratlarına katılacaksın. Birde zıplayacaksın bağırarak.. Sana bakanların suratlarına asla bakmayacaksın.. 2 tanede ulan pas atsana sabri vs. diye bağıracaksın tamamdır

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by THEFM View Post
    O değilde bi anlasalardı senin Fenerli olduğunu pilin bitmişti

O durumlarda ne yapacaksın, direk Galatasaray tezahüratlarına katılacaksın. Birde zıplayacaksın bağırarak.. Sana bakanların suratlarına asla bakmayacaksın.. 2 tanede ulan pas atsana sabri vs. diye bağıracaksın tamamdır
    Zaten tezahüratlara katılmamak mümkün değilki. Adamlar koluna giriyorlar. Sıkıyorsa otur.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Şu yukarıdaki resimde öndeki gözlüklü çocukta Beşiktaşlı olmasın.. sanki çekmeyin beni der gibi saklanmış

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri