Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
18. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş

10 55.56%
  • İBB

4 22.22%
  • Berabere

4 22.22%
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 40 arası toplam 40 sonuç

Konu: Beşiktaş - İstanbul BB [18. Hafta]

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Golden sonra Abdullah Avcı'ya büyük tepki gösterdi Beşiktaş taraftarı.
    I'm back...

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Ahh Be Bobo Ahh Be Beşiktaş...
    Yahu Ben Size Atmayın Demiyorum Ama 2. Yarı Atın Kardeşim...
    İlk Yarı 0 Oynamıştım,Ne Güzel İlk Yarı Bitiyor Diyede Keyifleniyordum...
    Yapılır Mı Bu Bana?Haa Yapılır Mı?
    Severdim Bobo'yu Ama Artık Yok Bitmiştir Benim İçin

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

62. dakikada Holosko'da bir gol attı ve durum 2-0 oldu.

Dakika; 77
    I'm back...

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Belediyenin bize ne kadar ters gelen bir rakip olduğunu düşünürsek düşündüğümden de rahat bir maç oldu. Hemen hemen hiç pozisyona giremediler. Özellikle 2. devre golden sonra sıkıntılı geçebilir diye düşündüm, ama hiç beklediğim gibi olmadı. Bu galibiyet, ilerisi için çok önemliydi. Evet, şimdi zirveyle arada 2 puan kaldı, Bursa'nın eksik maçını saymazsak. Fener deplasmanına kadar yapacağımız serinin ilk ayağı olur bu umarım.

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Lig bu sene cidden cok garip ilerliyor , bundan 3 hafta once besiktas evinde galatasarayla berabere kaldiginda , BJK nin sampiyonluk sansi bitti , havlu atti diyordu herkes , cok gecmedi 3 hafta sonra BJK nin liderle arasinda 2 puan var , bu boyle gider lig sonuna kadar GS , BJK , FB , Bursa son 2 haftaya kadar birer ikiser puan farklariyla giderler

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Galibiyet güzel oldu ama açıkçası hücum oyuncularımızın istikrarına tam güvenemiyorum. Tello, Tabata gibi oyuncular bir var bir yoklar. Eğer şimdi Tello form tutarsa Beşiktaş'ı alır götürür. Bobo ve Holosko da böyle devam herşey yoluna girer. Ferrari 2. gol öncesinde o pası isteyerek attıysa(pek sanmıyorum) inanılmaz bir asist olmuş. Ayrıca maçı izleyen arkadaşlara soruyorum, Necip nasıldı bugün?

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Önemli bir galibiyet oldu bizim adımıza tebrikler Karakartal.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by ozidnz View Post
    Galibiyet güzel oldu ama açıkçası hücum oyuncularımızın istikrarına tam güvenemiyorum. Tello, Tabata gibi oyuncular bir var bir yoklar. Eğer şimdi Tello form tutarsa Beşiktaş'ı alır götürür. Bobo ve Holosko da böyle devam herşey yoluna girer. Ferrari 2. gol öncesinde o pası isteyerek attıysa(pek sanmıyorum) inanılmaz bir asist olmuş. Ayrıca maçı izleyen arkadaşlara soruyorum, Necip nasıldı bugün?

Necip hiç sırıtmadı ama eksikLEri var haLa;

Beşiktaş dün gece oynanan maça kadar maç başına ortaLama 10 fauL iLe oynarken dün Necip tek başına 15 tane fauL yaptı. Topa hamLe zamanLamasını geLiştirmesi gerekiyor.

Oyunu iki yönü iLe oynadı. Savunmadan çıkarken attığı çıkış pasLarı iyi ama hücum böLgesinde bir kaç kez son pası veremedi, atağı bitirdi.

Ama iLk kez 90 dakika oynamasına rağmen oyundan hiç kopmadı, işin garip tarafı hava topLarında çok etkiLi.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Ortasahada faul yapan hırçın olan oyuncuları severim , Fink-Ernst-Necip gerçekten Beşiktaş ruhuna yakışır futbolcular.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Necip hiç sırıtmadı ama eksikLEri var haLa;

Beşiktaş dün gece oynanan maça kadar maç başına ortaLama 10 fauL iLe oynarken dün Necip tek başına 15 tane fauL yaptı. Topa hamLe zamanLamasını geLiştirmesi gerekiyor.

Oyunu iki yönü iLe oynadı. Savunmadan çıkarken attığı çıkış pasLarı iyi ama hücum böLgesinde bir kaç kez son pası veremedi, atağı bitirdi.

Ama iLk kez 90 dakika oynamasına rağmen oyundan hiç kopmadı, işin garip tarafı hava topLarında çok etkiLi.

Kesinlikle katiliyorum, Necip'in hala eksikleri var, ama bu macta ilk defa gercekten begendim kendisini. Bu saatten sonra rotasyona daha fazla girebilir, hatta belki hoca Toramani sag beke cekip orta alani Ernst-Fink-Necip'ten kurabilir.

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri