Golden sonra Abdullah Avcı'ya büyük tepki gösterdi Beşiktaş taraftarı.![]()
Beşiktaş
İBB
Berabere
Golden sonra Abdullah Avcı'ya büyük tepki gösterdi Beşiktaş taraftarı.![]()
I'm back...
Ahh Be Bobo Ahh Be Beşiktaş...
Yahu Ben Size Atmayın Demiyorum Ama 2. Yarı Atın Kardeşim...
İlk Yarı 0 Oynamıştım,Ne Güzel İlk Yarı Bitiyor Diyede Keyifleniyordum...
Yapılır Mı Bu Bana?Haa Yapılır Mı?
Severdim Bobo'yu Ama Artık Yok Bitmiştir Benim İçin![]()
62. dakikada Holosko'da bir gol attı ve durum 2-0 oldu.
Dakika; 77
I'm back...
Belediyenin bize ne kadar ters gelen bir rakip olduğunu düşünürsek düşündüğümden de rahat bir maç oldu.Hemen hemen hiç pozisyona giremediler. Özellikle 2. devre golden sonra sıkıntılı geçebilir diye düşündüm, ama hiç beklediğim gibi olmadı. Bu galibiyet, ilerisi için çok önemliydi. Evet, şimdi zirveyle arada 2 puan kaldı, Bursa'nın eksik maçını saymazsak. Fener deplasmanına kadar yapacağımız serinin ilk ayağı olur bu umarım.
![]()
Lig bu sene cidden cok garip ilerliyor , bundan 3 hafta once besiktas evinde galatasarayla berabere kaldiginda , BJK nin sampiyonluk sansi bitti , havlu atti diyordu herkes , cok gecmedi 3 hafta sonra BJK nin liderle arasinda 2 puan var , bu boyle gider lig sonuna kadar GS , BJK , FB , Bursa son 2 haftaya kadar birer ikiser puan farklariyla giderler
Galibiyet güzel oldu ama açıkçası hücum oyuncularımızın istikrarına tam güvenemiyorum. Tello, Tabata gibi oyuncular bir var bir yoklar. Eğer şimdi Tello form tutarsa Beşiktaş'ı alır götürür. Bobo ve Holosko da böyle devam herşey yoluna girer. Ferrari 2. gol öncesinde o pası isteyerek attıysa(pek sanmıyorum) inanılmaz bir asist olmuş. Ayrıca maçı izleyen arkadaşlara soruyorum, Necip nasıldı bugün?
Önemli bir galibiyet oldu bizim adımıza tebrikler Karakartal.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Necip hiç sırıtmadı ama eksikLEri var haLa;
Beşiktaş dün gece oynanan maça kadar maç başına ortaLama 10 fauL iLe oynarken dün Necip tek başına 15 tane fauL yaptı. Topa hamLe zamanLamasını geLiştirmesi gerekiyor.
Oyunu iki yönü iLe oynadı. Savunmadan çıkarken attığı çıkış pasLarı iyi ama hücum böLgesinde bir kaç kez son pası veremedi, atağı bitirdi.
Ama iLk kez 90 dakika oynamasına rağmen oyundan hiç kopmadı, işin garip tarafı hava topLarında çok etkiLi.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Ortasahada faul yapan hırçın olan oyuncuları severim , Fink-Ernst-Necip gerçekten Beşiktaş ruhuna yakışır futbolcular.