Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç Tahmini

Voters
29. You may not vote on this poll
  • Antalyaspor

12 41.38%
  • Beşiktaş

10 34.48%
  • Berabere

7 24.14%
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 46 arası toplam 46 sonuç

Konu: Antalyaspor - Beşiktaş [19. Hafta]

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Gecen seneki klasik 4-3-3'e geri donus yaptik galiba.
    Diger maclara nazaran daha toparlanmis gorunduk, Necati'nin kafasi disinda pozisyon vermedik, kendimiz de 3-4 pozisyon yakaladik. Sadece kontra ataklarda daha dikkatli olmaliyiz ve farka gidebilmeliyiz, cunku her rakip gol kacirmaz, atti mi 85'te oturursun asagiya, kacirdigin pozisyonlara yanarsin. Bu acidan Holosko'nun ve Nihat'in toparlanmasi cok onemli.

Bu macta Fink ve Ernst de geri dondu sonunda. Ernst eski Ernst gibi oynadi, futbolun temelini cok iyi biliyor, belki de Turkiyede en iyi bilen oyuncu, inanilmaz faydali ve oyun icerisinde istikrarli. Fink de muthis oynadi, zaten bu ikili sayesinde orta sahayi ve kontrolu elimizde tuttuk, mac trafigi de olmadigina gore dususe gecmezler ve ilk devrenin son maclarindaki dusus yasanmaz herhalde.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Tebrikler Beşiktaş'ım

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Yanlış kadro seçimi olmasın Beşiktaş şampiyon yarışında çok daha fazla güçlenir.Kanatlarda Holosko-İsmail oynasın.Forvette Batuhan ya da Bobo oynasın.10 numarada da Tabata ya da Tello oynasın.Gayet iyi bir kadro olur.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Penaltıyla alakası olmayan bir pozisyondan gelen gol ile kazandı Beşiktaş ama kaçanda 2 tane 100 de 100 lük pozisyonu vardı.

Antalya taraftarınada bi ara ceza gelecektir heralde :s
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Yanlış kadro seçimi olmasın Beşiktaş şampiyon yarışında çok daha fazla güçlenir.Kanatlarda Holosko-İsmail oynasın.Forvette Batuhan ya da Bobo oynasın.10 numarada da Tabata ya da Tello oynasın.Gayet iyi bir kadro olur.
    Sayılan isimler bence sadece isim olarak var. Holosko sakatlıktan yeni çıkmış, İsmail sol önde biraz etkisiz DL daha iyi oynuyor bence. Batuhan'ı hiç sayma o önce bir kafayı değiştirsin. Bobo bu isimlerin içinde tek eh işte denecek adam. Tello perişanları oynuyor, ne koşuyor ne yaratıcılık var. Bu adam birde Beşiktaş'ın en yaratıcı ismi. Tabata alınması gereksiz oğlu gereksizdi. Zaten Mustafa Denizli'de oynatmıyor pek. Tükürdüklerini yalayabilseler gönderecekler ama.

Beşiktaş sistemi değiştirmeli önce. Kanatlarda oynayabilecek hücuma dönük oyuncusu yok. İşte Yusuf, Nihat, Holosko vs. idare ediyorlar. Yahu Bobo bile solda oynadı zaman zaman daha ne. Bu sistem bu Beşiktaş'a gitmiyor. Beşiktaş kanatlardan oynayabilecek bir takım değil bence. KAnatları savunup göbekten oynaması lazım. Ama Mustafa Hoca şapkadan tavşan çıkartmak peşinde yine. Ne diyelim çıkarır umarım.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by BiGMeN99 View Post
    Penaltıyla alakası olmayan bir pozisyondan gelen gol ile kazandı Beşiktaş ama kaçanda 2 tane 100 de 100 lük pozisyonu vardı.

Antalya taraftarınada bi ara ceza gelecektir heralde :s
    PenaLtı penaLtı değiLdi, İki kere penaLtı oLması gerekiyordu. Bobo iki kez atış atmaLıydı hatta. Bir değiL iki kişinin birden eLine çarpıyor. Daha nasıL penaLtı oLacak. Top kaLeye gidiyor. Temiz penaLtı
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by Luffy View Post
    PenaLtı penaLtı değiLdi, İki kere penaLtı oLması gerekiyordu. Bobo iki kez atış atmaLıydı hatta. Bir değiL iki kişinin birden eLine çarpıyor. Daha nasıL penaLtı oLacak. Top kaLeye gidiyor. Temiz penaLtı
    Bence değildi.Rıdvanda dün akşamki yorumunda penaltı değildi dedi.
    Ayrıca hava topuna çıkarken eller'in açılması gayet normal değilmi.
    Ben zaten maç Beşiktaş'ın hakkıydı diyorum Tek kabul etmediğim penaltı pozisyonuydu

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Ben zaten maç Beşiktaş'ın hakkıydı diyorum Tek kabul etmediğim penaltı pozisyonuydu
    Nasıl bir mantık bu hava topuna çıkarken elleri açmak.Voleybol mu bu yoksa basketbolda ribaund mücadelesi mi?Hava topuna çıkarken eller göğüs hizasında olur kafanın üstünde ne işi var?
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Nasıl bir mantık bu hava topuna çıkarken elleri açmak.Voleybol mu bu yoksa basketbolda ribaund mücadelesi mi?Hava topuna çıkarken eller göğüs hizasında olur kafanın üstünde ne işi var?
    Yunus Rıdvan Dilmen öyle dedi ben bilemem valla

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Rıdvan Dilmen'de her şeyi işine geldiği gibi yorumluyor. Sorarlar adama hiç böyle kafa topuna çıktın mı diye?

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Ridvan'in zaten ne objektiflikle mac yorumladigi ortada. BJK'nin kazandigi mactan sonra BJK'yi yorumlayacagina gidiyor yarim saat GS'nin transferlerini elestiriyor. BJK-FB macindan sonra yarim saat verilmeyen penaltiyi ve ofsayt golunu tartisti. Oldum olasi sevmem zaten, mactan sonra cikip yarim saat teknik analizi ninem de yapar. Madem o kadar iyi biliyorsun, yesil sahalara in de gorelim. Indiginde 2. ligde bile basarili olamamis bir adamin yorumlari nasil bu kadar begeniliyor onu da anlamiyorum zaten.....

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Geçen sezon en beğendiğim yorumcuydu Rıdvan DiLmen pek rengini beLLi etmez konuştuğu için hoşuma giderdi. Bu sezon varsa, yoksa Fenerbahçe. GaLatasaray ve Beşiktaş kazansada kaybetsede farketmiyor. SürekLi eLeştiri, eLeştiri.

PenaLtı temiz penaLtıdır. Rıdvanı dinLeyeceğinize açın kuraLLara bakın.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Yalova

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    Ridvan'in zaten ne objektiflikle mac yorumladigi ortada. BJK'nin kazandigi mactan sonra BJK'yi yorumlayacagina gidiyor yarim saat GS'nin transferlerini elestiriyor. BJK-FB macindan sonra yarim saat verilmeyen penaltiyi ve ofsayt golunu tartisti. Oldum olasi sevmem zaten, mactan sonra cikip yarim saat teknik analizi ninem de yapar. Madem o kadar iyi biliyorsun, yesil sahalara in de gorelim. Indiginde 2. ligde bile basarili olamamis bir adamin yorumlari nasil bu kadar begeniliyor onu da anlamiyorum zaten.....
    2.Lig'de mi başarılı olamamış Hangi dönem o başarılı olamadığı dönem Ayrıca şöyle bir durum da var ;

1989-1990 Rıdvan şanssız bir sezon geçirdi. Trabzonspor’un Yugoslav oyuncusu Yesiç’in tekmesiyle sağ ayağı sakatlanan Rıdvan’ın, futbol hayatı dalgalanmaya başladı. Dört kez dizinden ameliyat olan Dilmen’e doktorlar, "Altı ay oynama" dediyse de, biraz kendi aceleciliğinden, biraz da etraftakilerin baskısıyla, Dilmen, üç ay sonra sahalara döndü. 1991’de, Galatasaray maçında sol omzu kırılan Rıdvan’ın yine altı ay sahalardan uzak durması gerekirken, uyarılara kulak asmayan Rıdvan, İzlanda - Türkiye milli maçına çıktı. 90. dakikada omzu aynı yerden bir kez daha kırılan Rıdvan’ın, bir başka maçta da ayak bileği kırıldı. Eskiye dönmek için çaba harcayan Rıdvan’ın şevki, tekrarlayan sakatlıklar ve nükseden ağrılar yüzünden kırıldı. Taktik zekası ve oyun kabiliyetiyle göz dolduran Rıdvan, yılda 7-8 maça çıkabilen, istikrarsız bir sporcuya dönüştü.

Gerçekten mantıksız konuşmuşsunuz hepiniz.Rıdvan Dilmen'in videolarını açın da izleyin biraz.
    Twitter

Maalesef bir zamanlar Glader77 idi nickim

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Freddy77 View Post
    2.Lig'de mi başarılı olamamış Hangi dönem o başarılı olamadığı dönem Ayrıca şöyle bir durum da var ;

1989-1990 Rıdvan şanssız bir sezon geçirdi. Trabzonspor’un Yugoslav oyuncusu Yesiç’in tekmesiyle sağ ayağı sakatlanan Rıdvan’ın, futbol hayatı dalgalanmaya başladı. Dört kez dizinden ameliyat olan Dilmen’e doktorlar, "Altı ay oynama" dediyse de, biraz kendi aceleciliğinden, biraz da etraftakilerin baskısıyla, Dilmen, üç ay sonra sahalara döndü. 1991’de, Galatasaray maçında sol omzu kırılan Rıdvan’ın yine altı ay sahalardan uzak durması gerekirken, uyarılara kulak asmayan Rıdvan, İzlanda - Türkiye milli maçına çıktı. 90. dakikada omzu aynı yerden bir kez daha kırılan Rıdvan’ın, bir başka maçta da ayak bileği kırıldı. Eskiye dönmek için çaba harcayan Rıdvan’ın şevki, tekrarlayan sakatlıklar ve nükseden ağrılar yüzünden kırıldı. Taktik zekası ve oyun kabiliyetiyle göz dolduran Rıdvan, yılda 7-8 maça çıkabilen, istikrarsız bir sporcuya dönüştü.

Gerçekten mantıksız konuşmuşsunuz hepiniz.Rıdvan Dilmen'in videolarını açın da izleyin biraz.
    Arkadaş Rıdvan Dilmen'in futbolculuğunu değil, teknik direktörlüğünü eleştiriyor gibi geldi bana..

Nesil
    2007
    Yer
    Yalova

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    Oldum olasi sevmem zaten, mactan sonra cikip yarim saat teknik analizi ninem de yapar. Madem o kadar iyi biliyorsun, yesil sahalara in de gorelim. Indiginde 2. ligde bile basarili olamamis bir adamin yorumlari nasil bu kadar begeniliyor onu da anlamiyorum zaten.....
    Bunun için söyledim ben.
    Twitter

Maalesef bir zamanlar Glader77 idi nickim

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Futbol hayatına teknik direktörlükle yeni bir sayfa açan Rıdvan, Vanspor, Konyaspor, Altay, Karşıyaka, Adanaspor ve Fenerbahçe’de teknik direktörlük yaptı.

1996-1997 futbol sezonunda Ali Şen'in isteğiyle Fenerbahçe'de menajerliğe geçti. Sezon sonunda görevine son verildi, daha sonra TV programlarına yorumcu olarak katılan Rıdvan Dilmen 1998-1999 sezonunda Bank Asya 1. Lig'de 0 puanla son sırada bulunan Vanspor'un başına geçti, Vanspor'u şampiyon yapıp Turkcell Süper Lig'e taşıdı.1999-2000 sezonunda Fenerbahçe'nin başına getirildi. Fakat namağlup olmasına rağmen Fenerbahçe’nin UEFA kupasından elenmesi sonucunda görevini bıraktı. Daha sonra Altay ile anlaştı. Burada da yükselme maçlarında Altay’ın başarılı olamaması sonucunda görevinden ayrıldı. 2001-2002 sezonunda anlaştığı Adanaspor’dan da ayrılmak zorunda kalan Rıdvan Dilmen; 2003 yılında Bank Asya 1. Lig A klasmanında yer alan Karşıyaka'da teknik direktör olarak görev aldı.

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri