Denizli son 20 dakka tek kale oynadı , angelov kendini atacağına vurmaya çalışsa toplara beraberlik sağlanırdı 2.yarı böyle oynamya devam ederlerse hertürlü puan çıkarırlar...
Denizlispor
Galatasaray
Berabere
Denizli son 20 dakka tek kale oynadı , angelov kendini atacağına vurmaya çalışsa toplara beraberlik sağlanırdı 2.yarı böyle oynamya devam ederlerse hertürlü puan çıkarırlar...
ilk yarı bitti
galatasaray çok kötü bugün.tamam emre çolak genç yıldız da burası barcelonanın alt yapısı emre çolakta pedro değil.elano ya nazar değdirdik herhalde adını kornerlerde duydum sadece.jo şu anda vasat.hem form tutması lazım hemde takıma biraz alışması lazım ikinci yarıya emreyi çıkarıp gio alırsak ii olur.
jo'da bu teknik bu oyun bilgisi ve bu istek olduktan sonra forvet sıkıntısı falan çekeceğimizi sanmıyorum en azından ligde...
Denizli hareketlendi golü yedikten sonra, Angelov'un iki net pozisyonunu çıkardı Leo Franco. Bu arada Braga'yı ilk kez izliyorum Denizli'de. Değişik şeyler yapıyor![]()
bu arada birşey sorucam.bizim lig tv arada gidiyor sinyal yok diyor varsa izleyenler söyleyebilirmi onlarda da oluyormu böyle sorunlar.
Çok kaçırıyoruz çoook.Angelov azcık becerikli olabilseydi.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
başladı 2. yarı
Bizdede bazen sinyal yok sorunu oluyor ama bu maçta olmadı.Hava durumu ilede alakalı sanırım.
İkinci yarı 0-3 olur skor.Gio'da girer inşallah izleme fırsatı buluruz.Emre Çolak çok yanlış yerde oynuyor.Bu yaşta orta sahada oynaması lazım Rijkaard ileride oynatıyor.
Jo'nun son pozisyonunda Jo'nun hatası vardı çok yumuşak vurdu.Denizlispor bu sene düştü bu maçtanda puan çıkaramassa.
attı denizli olacağı buydu
Engin ile 1-1'i bulduk.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Böyle olacağı belliydi.
Bu takımın konsantrasyon problemi ve disiplinsizliği beni sinir hastası edecek...
emre çolak çıktıo dos santos oyunda
gooooooooooooooooooooool
gooooooooooooooooool
jo jo jo jo jo jo
.............
yaw santosmu jo mu kim![]()
Jo siftah yaptı![]()
jo attı golü![]()
Jo çıktı Emre güngör girdi, ilginç..
elano yerine ayhan jo yerine emre güngör girmiş bu skora yatıcaz demekki
dk kaç daha çok yok mu yahu?
Dk 72. Son değişiklikliğin tek artısı Caner'in sevdiği pozisyona geçmiş olması.
Herhalde Neill sağa, Barış ortasahaya geçti. Galatasaray'ın kazanması gerekiyor bu maçı, bu maçı alamazsa hangi maçı alacak.
Sağa Emre Güngör geçti, solda Uğur var. Forvette Gio.
bunu yapmasının amacı bence dos santosu forvette denemek avrupa için
o değilde leo franconun ısrarlı alkışlarını iyi es geçti hakem![]()
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Arda ne yaptın sen yahu, iki kişiyi müthiş geçti.![]()
çok iyi oynamadık ama kazandık tebrikler
Galatasarayı tebrik ederim.. Bence seneye leo franco'dan daha iyi bi kaleciye ihtiyacı var takımın. Denizlispor'u da tebrik etmek lazım. Eğer Franco ikinci sarıyı görseydi alkışdan dolayı böyle bitmezdi muhtemelen ama maç bitmiş bişi demek boş olur. Tebrikler.
Denizlinin çimlerine de bayıldım ve kıskandım açıkçası![]()
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek