Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç Tahmini

Voters
16. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş

10 62.50%
  • Gençlerbirliği

3 18.75%
  • Berabere

3 18.75%
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 43 arası toplam 43 sonuç

Konu: Beşiktaş - Gençlerbirliği [20. Hafta]

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Ne yaptık yav?

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by Ahmet Goktas View Post
    ilk yarıyı ara ara izleyebildim yyın gitti , explorer şeylik yaptı felan ama 2.yarı bir kez bile donmadan zevklice izledm babamla iyi maç oldu , 4-1 olmuş maç sanki gole ihtiyaç var gibi nobre giriyor. Necip genç oldugu için oynamıyor. Saçmalık.

Mustafa Denizlinin gençlerden nefret ettiğine emin oldum iyice. Bi de bi batuhan vardı bi zamanlar n'oldu ona?

Fink veya Ernst'i kesse nasil yapar bu sacmaligi, su hoca nasil bir hoca der misin demez misin?
    Necip genc oldugu icin degil, su an icin yetersiz oldugu icin oynamiyor, bu kadar basit. Batuhan efendi de antrenmanlara geldikten sonra oynar, tabii malum bolgesini kaldirip antrenmana cikarsa.

Acikcasi takimdan hep umitliydim, yavas yavas bazi seyler ortaya cikiyor. Bu takimin en buyuk sorununun hucumdaki herkesin formsuz olmasiydi. Normalde yeterince kaliteli oyuncu var, sadece performanslarinin artmasi lazim, kendi formlarina yaklasinca zaten kolay mac aliriz. Gecen sene Tello, Yusuf, Bobo, Holosko dortlusu kendi performansini buldu ve sampiyon olduk. Bu sene bunlarin yaninda ekstradan Tabata ve Nihat da var. Su an sadece Tello ve Nihat verimli degil, Tabata son 2 mac cok iyiydi, Holosko ve Yusuf sakatliktan iyi dondu Bobo zaten cizgisini bozmuyor, oynadigi surece atiyor. Bir de Nihat form durumunu duzeltsin, o zaman cok zor puan kaybederiz bence, defans ve orta saha zaten belirli bir standartin altina dusmuyor.....

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    Fink veya Ernst'i kesse nasil yapar bu sacmaligi, su hoca nasil bir hoca der misin demez misin?
    Necip genc oldugu icin degil, su an icin yetersiz oldugu icin oynamiyor, bu kadar basit. Batuhan efendi de antrenmanlara geldikten sonra oynar, tabii malum bolgesini kaldirip antrenmana cikarsa.

Acikcasi takimdan hep umitliydim, yavas yavas bazi seyler ortaya cikiyor. Bu takimin en buyuk sorununun hucumdaki herkesin formsuz olmasiydi. Normalde yeterince kaliteli oyuncu var, sadece performanslarinin artmasi lazim, kendi formlarina yaklasinca zaten kolay mac aliriz. Gecen sene Tello, Yusuf, Bobo, Holosko dortlusu kendi performansini buldu ve sampiyon olduk. Bu sene bunlarin yaninda ekstradan Tabata ve Nihat da var. Su an sadece Tello ve Nihat verimli degil, Tabata son 2 mac cok iyiydi, Holosko ve Yusuf sakatliktan iyi dondu Bobo zaten cizgisini bozmuyor, oynadigi surece atiyor. Bir de Nihat form durumunu duzeltsin, o zaman cok zor puan kaybederiz bence, defans ve orta saha zaten belirli bir standartin altina dusmuyor.....

Emin ol nasıl hoca bu demem Fink'i kestiğinde, evet fink gayet yararlı ama Necip Finkten çok daha sakin ve teknik. Fink sadece top kapıyor, attıgı paslar evlere şenlik. Necip ise heryerde aynı güzel futbolunu ve sakinliğini sergiliyor.

Batuhan'a gelince, tek sözüm umarım birgün YD bir yanlışlık yapıp Tigana gibi bir antrenör getirirse o zaman görürüz Batuyu, Necipi , Rıdvanı , Cumaliyi , Orhanı , Aliyi , Can'ı ...

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Hocam sen Necip'i Fink'ten ustun goruyorsan hic tartismam bile seninle, cunku anlamsiz olur. Tigana gibi adam zaten geldi bu takima, B.Yilmazi oynatiyor diye hem Burak hem Tigana isliklandi, yuhalandi ve kovuldu kulupten, bilmem anlatabildim mi.
    Bence gencler hakkinda yorum yapmadan evvel bunlarin gecmisini arastirip biraz maclarini seyret. Can Erdem 22 yasina gelmis, Bank Asya'ya 2 sefer kiralanmis ve orada bile 5-6 gol atamamis, inanilmaz yeteneksiz ve kotu bir oyuncu. Ama tabii herkes birbirini gazladigi icin bu oyunculari direk Bojan Krkic zannediyorsunuz maalesef, hem de 2 macini seyretmeden.....

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Neyse lazım değil zaten necip felan finkle gordonla higuinlerle devam böle uefa kupalarında. İyi geceler herkese.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Beğenmediğin FİNK son 4-5 maçtır ERNST ten biLe daha iyi oynuyor yanLız
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Neyse inşallah kiralanır antepe necip pişer haşlanır kavrulur biraz.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

1-1 olunca aha geçmiş olsun umduğumuz başımıza geliyor derken oyuncularımız bizi,diğer birçok kişiyi de tabii ters köşe yaparak farklı bir skorla kazandı.Böyle farklı bir galibiyet almak çok keyif verici.Eğer bu formlarını devam ettirirlerse önümüzdeki 2 hafta boyunca çok iyi olur.

Maçta gole kadar iki tarafta pek etkili değildi.Golden sonra biz daha da hareketlendik fakat ikinciyi bulamadık.Bu yarıda G.Birliği'ne savunmada fazla pozisyon vermedik.İkinci yarıda G.Birliği daha etkin gözüktü.Gollerini maç içerisindeki bi anlık konsantrasyon eksikdliği sonucunda Hurşit'in boş kalmasıyla buldular.Güzel attı Hurşit.Golden sonra değişikliklere kadar beklenilen reaksiyonu gösteremedik.Değişiklikler pozitif etki etti.Ve zor bir maçı daha kaliteli ayaklarımızla kazandık.

Gollerimizin hepsi çok güzeldi.Hepsi organize şekilde gelişti.(Holosko'nun golde Tabata'nın pasını Yusuf'un aldığını varsayarsak ) Tello kötü performansını devam ettirdi.Eğer böyle devam edecekse sezon sonunda yol verilir sanırım.Önemli bir oyuncumuzdan yararlanamamak kötü.Nihat hafif kıpırdamaya başladı.Fakat hala istenilen seviyede değil.Yavaş yavaş kendine gelecek gibi gözüküyor.Tabata bugün çok iyiydi.Kendisini çok fazla kanıtlama şansı bulamadı.Bulduklarında da pek iyi değildi ama bu gece geldiğinden beri en iyi performansını sergiledi.Umarım güveninde yerine gelmesiyle birlikte performansını artırarak devam eder.Bobo bildiğimiz gibi.Hiç beklenmedik bir anda golünü atabiliyor.Bugünkü galibiyette attığı gol çok önemliydi.Kilidi açtı tabiri caizse.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

evet fink gayet yararlı ama Necip Finkten çok daha sakin ve teknik. Fink sadece top kapıyor, attıgı paslar evlere şenlik. Necip ise heryerde aynı güzel futbolunu ve sakinliğini sergiliyor. .
    Necip kupa maçlarında oynadı sanırım 3 maçta oynattı onu 3 maçtada yaptığı hareketler itirazlar yüzünden kırmızı görecekti. Hepsinde hakemler görmezden geldi. Fink top kapıyo ama faul yapmadan temiz şekilde alıyo topu. Necip rakibine girmeyi daha öğrenememiş çok sert giriyo rakibe. Buda her an 10 kişi bırakabilir takımı.

Maç 1-1 giderken bu maçtan bişey olmaz dedim kitaba daldım 10 dakika geçti galiba açtım 4-1 bitmiş Tabata maçın oyuncusu kesinlikle. Gol atmasının yanında maç boyu müthiş hareketler yaptı. Nihat formunu yakalayacak gibi duruyo çok koşuyo mücadele ediyo. Güçlendiğinde çok etkili olacaktr Turkcell Süper Lig'de.

Bu arada dün Alican'la konuşuyoduk Hurşut iyi vuruyo teknik oyuncu falan diye top ona geldi ayağını açtığında gol olur dedim millet bana bakıyo

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Maçın özetini izledimde Beşiktaş iyi oynamış.Tabata,Nihat ikiside çok etkiliydi.Tabata'nın attığı golde çok güzeldi.Tebrikler Beşiktaş.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

İlk yarım saatte sahada yoktuk, golle birlikte biraz düzeldik. Fakat 2. devrede, bilhassa skor üstünlüğünü ele geçirinceye kadar ölüp ölüp dirildik. Neyse ki 2. golü bulduk ve maçı G.Birliği'nin de çözülmesiyle birlikte kopardık. Güzel bir galibiyet oldu. Ayrıca, Tabata'yı da çok beğendim dün. Gol atması dışında ekstra işler de yapmaya çalıştı, böyle devam etmesini umuyorum onun da. Holoskonun da uzun süre sonra gol atması bir diğer sevindirici olaydı. İnşallah şu çıkışımız devam eder de, geçen yıl olduğu gibi geriden gelip öne geçmeyi biliriz.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Neyse lazım değil zaten necip felan finkle gordonla higuinlerle devam böle uefa kupalarında. İyi geceler herkese.

Gordonla Higuain mi kaldi takimda? Ferrari, Ernst, Sivok, Holosko, Bobo ile sampiyon oluruz.
    Last edited by eXcitinG : 06.Şubat.2010 at 11:31

Nesil
    2010
    Yer
    Zonguldak-İstanbul

Tebrik Ediyorum Beşiktaşı.Stres Ve Zor Bir Maçtan 4 golle ayrıldılar.

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri