Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç Tahmini

Voters
10. You may not vote on this poll
  • Ankaragücü

3 30.00%
  • Bursaspor

6 60.00%
  • Berabere

1 10.00%
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 40 arası toplam 40 sonuç

Konu: Ankaragücü - Bursaspor [20. Hafta]

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by Crocodile1963 View Post
    http://www.bursasportv.com/index/video/vid/2688/Kardes_Sarayda_Yasiyor!..

Ankaragücünün yeni tesisleri neymiş öyle. 16 tane futbol sahası, 5000 kişilik tribün, 36 tane villa. . .

Quote Originally Posted by Togiii View Post
    Bu kadar süper tesislere rağmen nasıl başarı sağlayamıyor bu kulüp ben anlamıyorum .
    Saray Tesisleri Dünya'da tanınan tesis. Çok müthiş olanakları var. Ama daha yeni geçti oraya Ankaragücü. Çok eski bir mazisi yok..

Quote Originally Posted by scar face View Post
    +İlhan Parlak
    İlhan artık bitmiş ya. Adam top tutamıyo 5 metreye pas atamıyo bitiricilik desen 0 ( Sıfır )

Rothen - Vittek çok iyimiş maçta. Ama artık Mehmet Çakır'ın işi yok bu takımda. Ne dribbling yapıyo ne top tutuyo. Geremi sağda Kağan ortada oynamalı kesinlikle. Kağan'ın müthiş enerjisi var HÜrriyet'in yanında yardımcı olacaktır.

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    Cok degil, 2-3 sene evvel TRT haftada 1 maci (genelde Trabzonspor) veriyordu, simdi hafta 2 tane Anadolu maci neden verilmesin? Lig 3. sunun ve kadrosunda Geremi, Rothen, Vittek olan takimlarin macini izleyemeceksem niye Lig TV'ye para vereyim ki?
    TRT eğer anlatım ve yorumlama tarzını değiştirmeyecekse maç yayınlamasına gerek yok. Küçük takımların maçlarını verdiklerinde ömer üründül denen futbol bilgini ( ? ) maçta olmayacak şeyler söylüyo. Sayesinde sessiz izliyoruz maçı.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

DOSTLUK BOZULMADI

Turkcell Süper Lig’in 20. haftasında Yenikent ASAŞ Stadı’nda Bursaspor’u ağırlayan Ankaragücümüz, rakibiyle golsüz berabere kaldı. Karşılaşmada yeni transferlerimiz Rajnoch, Sapara, Geremi ve Vittek ise ilk kez sarı-lacivertli formayı giydi.

Sezonun ikinci yarısına beraberliklerle başlayan sarı-lacivertli ekibimiz 20. haftada da rakibiyle berabere kaldı. Yenikent ASAŞ Stadı’nda Bursaspor’la mücadele eden Ankaragücümüz, sahadan golsüz eşitlikle ayrıldı. Sarı-Lacivertlilerimiz sahaya şu 11’le çıktı: Serkan, Cihan, Muhammet, Rajnoch, Broggi, Mehmet Çakır (Adem dk. 56), Geremi, Hürriyet, Rothen (Kağan dk. 80), Sapara (Vassell dk. 46), Vittek.

İLK YARI ÜSTÜN OYANAYAN TARAFTIK
    3. dakikada Ankaragücümüz gole yaklaştı. Savunmanın hatasında ceza sahasında topla buluşan Vittek’in vuruşunda, kaleci Ivankov topu kornere çeldi. 6. dakikada Rothen’in kullandığı serbest vuruşta, top üstten auta gitti. 15. dakikada Rothen, 25 metreden nefis vurdu. Kaleci Ivankov son anda direğin altından topu kornere çeldi. 16. dakikada Vittek, ceza sahasına girerken kaleyi yokladı. Top üstten autta kaldı. 26. dakikada rakip oyuncuyla girdiği mücadele sonunda defans oyuncumuz Muhammet sarı kart gördü. 32. dakikada Bursaspor’lu Ergic’in ara pasıyla Turgay, kalecimiz Serkan’la karşı karşıya kaldı. Tecrübeli file bekçimizin son anda müdahale ettiği top Turgay’a çarparak auta gitti. 43. dakikada Hürriyet rakip defansından dönen topa gelişine vurdu. Ve Sarı-Lacivertlilerimiz bu pozisyondan da sonuç alamadı. 45. dakikada rakip oyuncu Volkan’ın şutunda, kalecimiz Serkan’ı geçen top yan direkten döndü. Dönen topa Serkan sahip oldu. Karşılaşmanın ilk 45 dakikalık dilimi golsüz beraberlikle sonuçlandı.

İKİNCİ YARI POZİSYON ÜRETMEDE ZORLANDIK
    Karşılaşmanın ikinci yarısı her iki takımın da orta alan mücadelesi şeklinde geçerken 54. dakikada topa elle müdahale eden Mehmet Çakır sarı kart gördü. 56. dakikada Mehmet Çakır oyundan alınırken Adem oyuna dahil oldu. Böylelikle Geremi sağ kanada geçmiş oldu. 59. dakikada pozisyona itirazdan dolayı Vittek sarı kart gördü. 62. dakikada rakip oyuncu Batalla’nın kullandığı serbest vuruşta, top tecrübeli file bekçimiz Serkan’da kaldı. 66. dakikada rakibiyle girdiği mücadele sonucu Rajnoch sarı kart gördü. 74. dakikada Hürriyet ve Broggi sarı kart gören diğer oyuncularımız oldu. 76. dakikada Ali Tandoğan’ın sağ kanattan yerden kullandığı serbest vuruşta, penaltı noktası üzerinde müsait pozisyonda bulunan Batalla’nın vuruşunda, kalecimiz Serkan gole izin vermedi. Karşılaşmanın uzatma dakikalarında Geremi ceza yayından topu sert bir şekilde kaleye gönderdi. Meşin yuvarlak kalenin yanından az farkla autta kaldı. Karşılaşma başladığı skorla bitti.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Bütün atkılardan var bende onu farkettim resimleri görünce Tek ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ yok oda bu cuma gelecek inşAllah. Vittek ne kadar çok Baki'ye benziyo yaa. Aman Allah sonunu benzetmesin. Hala iyi düşüncelerle anıyoruz kendisini.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

ÖzetLerden izLediğim kadarı iLe Vittek iyidi. Takıma ve arkadaşLarına aLışırsa çok faydaLı oLacaktır. Bursaspor daha net pozsiyonLarı kaçırdı. Sonuçta bekLediğim gibi de berabere bitti maç. Zaten farkLı bir skor oLması şaşıLacak bir durum oLurdu. Son zamanLarda iki takım arasında ki bütün maçLar berabere bitiyor. İLginç.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by nekop View Post
    Geçen sene bir ara yayınlanacak maç sayısını 5'e çıkartmışlardı diye hatırlıyorum.Hatta genelde Sivasspor maçları veriliyordu.O sayı yine 5'ten 4'e mi düştü yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum?

Oyle bir sinirlama yokmus, sadece asgari 4 mac verme zorunlulugu varmis. Yani adamlar Bursa macini da verebilir, Kayseri macini da, kume dusme maclarinin tamamini mesela son 2-3 haftalarda veriyorlar. Ama bu politika yanlis iste, Spor Paketi alan kisi sporu sever ve sen onun istegini yerine getirmek zorundasin. Mesela gelecek hafta cumartesi ogle Diyarbakir-Sivas maci var, cok kritik ve mucadeleci mac olacak, ama Lig TV yayinlamayacak, halbuki yayin akisi musait. Simdi bu mu hizmet?
    Allah'tan Dreambox var da bu adamlara para vermiyoruz...

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Bu soru defalarca soruldu vermemelerinin nedeni fazla ilgi görememesiymis, üstelik canli yayina cok para harciyorlarmis sürekli ayni laflar...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Lig TV'nin her hafta çokça maç yayınlayabilecek alt yapısı var mı? Ben olduğunu sanmıyorum...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

LigTV istese bence bütün maçLarı biLE canLı yayınLar. Ama yapmazLar. O kapasite var bu adamLarda.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by Jay CutLer View Post
    Bu soru defalarca soruldu vermemelerinin nedeni fazla ilgi görememesiymis, üstelik canli yayina cok para harciyorlarmis sürekli ayni laflar...
    Nasıl ilgi görmezler. Onların kolayına geliyo böyle kaçamak cevaplar. Ben ilk ihale olacağı zaman bile dedim. Paket olarak satsınlar. Hem daha çok kazanç sağlayacaklar. Hemde hiç kimse bizim maç niye yayınlanmadı diyemeyecek. Bursa'nın kaç tane taraftarı var. Ankaragücü'nün her maçına 10-15bin arası taraftar gidiyo. Eskişehir her maç ful çekiyo. En az 7-8 tane Anadolu takımı bu halde zaten. Onların taraftarları kesin alır. Galatasaray - Fenerbahçe - Beşiktaş - Trabzonspor içinde 4 ayrı paket satılacağını düşünürsek gelirleri en az 4-5 kat artacak.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Geçen sene son haftalarda neredeyse tüm maçları dönüşümlü dönüşümlü hatta 4ü'nü 5'ini aynı anda yayınladıkları zamanlar olmuştu.

Bence de Ligtv değil de Digiturk bir paket açmalı Süper Lig ile ilgili ve bu pakette 9 tane kanal olmalı ve tüm maçları da vermeli.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri