Lille
Fenerbahçe
Berabere
Lille bu kadar övülüyor fakat Fenerbahçe kötü takım mı değil.Fenerbahçe'nin konsantrasyonu yüksek olunca oynadığı maçları sıralayalım.Beşiktaş (süper kupa),Gençlerbirliği,Gs,Twente(deplasman),Trabzon. ..Bu maçlara benzer bir oyun bekliyorum.Sadece defansta açıklar vermeyip,topun bizde kalmasını sağlamalıyız...
Semih,Alex,Özer'den çok şeyler bekliyorum...Kazanacağız.Bizim için saldır Kanarya!
yahu biz gol yemeyelim bi şekilde atıyoruz nasıl olsa..
Emre ve Cristian iğneyle oynayacakmış. Lugano da oynayabilecek durumdaymış. Santos ve Lugano kart sınırında; dikkatli olmalılar.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
GS ve FB nin bu sene UEFA da eslesicegini hissediyorum ilerki turlarda , umarim olur
Denk güçlerin mücadelesi. Fenerbahçe gol atamaz ise ikinci maça büyük baskı ile çıkacak.
İlk dakika sendromumuz var Avrupa'da . Bu sene geçmiş gibi gözüküyor ama kendi kalitemizde bir takımla daha oynamamıştık.Bugün maçın ilk 15 dk sının çok önemli olduğunu düşünüyorum bu dakikalarda kontrollü oynamalıyız.Ligde son maçlarda oynadığımız futbolu sahahaya yansıtırsak burdan istediğimizi alırız.Başarılar Fenerbahçem..
Fransa'da 11'ler belli oldu! Gervinho yedek!
(CANLI) UEFA Avrupa Ligi'nde temsilerimizden Fenerbahçe Fransa'da Lille deplasmanına çıkıyor.
2.tur ilk maçında Lille Metropole Stadyumu'nda Fransız ekibine konuk olacak Fenerbahçe İstanbul'daki rövanş mücadelesi için avantajlı bir sonuç arayacak.
Lille kentindeki Lille Metropole Villeneuve d'Ascq Stadı'nda TSİ 20.00'de başlayacak maçı, İspanyol hakem Eduardo Iturralde Gonzalez yönetecek.
LILLE
Landreau
Balmont
Emerson
Beria
Chedjou
Rami
Mavuba
Hazard
Dumont
Obraniak
Frau
YEDEKLER
Butelle
Debuchy
Vandam
Cabaye
Aubameyang
Toure
Gervinho
FENERBAHÇE
Volkan Demirel
Lugano
Bilica
Gökhan Gönül
Andre Santos
Emre
Cristian
Vederson
Özer
Alex
Güiza
YEDEKLER
Volkan Babacan
Bekir İrtegün
Önder Turacı
Selçuk Şahin
Semih Şentürk
Deniz Barış
Mehmet Topuz
Sporx.com________________
Bizde Vederson oynuyor, Mehmet yedek. Enteresan. Aynı şekilde Lille'de de Gervinho yedek.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Özer'in yerine mücadele gücü daha yüksek Mehmet daha iyi olurdu sanki.
Hazard'a dikkat.
başarılar Fenerbahçe... Ezeli rakibimize Avrupa liginde başarılar dileriz![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
bu nasıl goldür volkan?![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Kahretsin ya.Çok erken oldu bu gol.
Lille attı. 1-0
Ya nasıl bir hızlı çıkıştır o ya :S
Volkan bu kaçıncı?
Avrupa'da ilk dakikalarda golü yedik yine adet yerini buldu. Umarım çabuk cevap veririz.
Bir Dost
Hellbells
Yavrum Wederson 1-1![]()
1-1 Wederson...
Vederson, 1-1.
Daha bismillah be kardeşim bu dakikada gol yenir mi ya?
Bu arada ohaa Wederson koydu topa resmen :P
Aman Allah'ımmmmmmmmmmmmmmmm o nasıl gol. İşte gecenin golü....
Bir Dost
Hellbells
Bu maç izlenmezmi be !!
Topa vuracağını anladım, mahvetti atağı diyecektim ki top ağlara gitti. Helal Vedo.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Vederson harika bir gol attı.
Aynen ya.Sanki Hakemi dövcek.
Fenerbahçe golün etkisinden çabuk çıktı.İnşl iyi sonuç alır temsilcimiz.
Taraftarımız hakemi baskı altına almaya çalışıyor. :}
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Lugano en az 2 ay çıkarsa.
Lugano sakatlandı.Bu kötü oldu.