alex- appiah- sezer öztürk -vitti
alex- appiah- sezer öztürk -vitti
Valeri Bojinov
Alex-DC (PSV)
Ballack
Maakay
van Nistelrooy
kendi yetiştirdiğim oyunculara güvenirim genelde
tevfik kösee
tevfik kose bende cok kotu oynuyor sende nasıl ıyı oynuyor eyer sendekı tevfık kosenın fotosunu cekıp yayınlarmısın merak ettımde nasıl oluyor dıyemerak sadece eyer yapar san sevınırım SHERRYY
ben ibagaza.fernando torres ve cissesiz bi maça çıkamıorummm tabi czinegemide unutmamak lazım!!elazığdan ama kıyak topçudur kendisi!!
Rafael Van Der Vaart hemde Kaptan yapıyorum![]()
Fenerbahçe Cumhuriyeti
oliver neuville(yanlış yazmış olabilirim)
da marcus beasley
helveg
Valla takım Chelsea olunca tüm kadroya güveniliyo ister istemez..Ama ayrıcalıklı derseniz Robben , Lampard , Seedorf , Gudjohnsen... diyebiliriz..
arouca favorimOriginally Posted by alper_xxl
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
ben hiçbirine güvenmiyom bu futbocu milletinin![]()
Adriano ve Lampard tek geçerim....
anelka ve dykson
alexxx de souza gerisi fos!!!
Originally Posted by mahoo
![]()
![]()
![]()
Fred, Cavenaghi, Alex, Servet, Van Der Borre, Sonkaya, Volkan Babacan.
sezer öztürk kemal aslan alex de souza vee huntelaar kesinikle
tabiki john terry ne zmn sıkıssam saolsun kornerden falan atıyo bi de her oyunda mutlaka aldıgım hz. francesco totti![]()
Guarin hiç utandırmadı beni.
benim kesinlikle raul , ilk başlarda forvette robinho-totti oynatsam da , ne zaman oyuna sonradan girse gol atıyor yaw.
forza livorno kaptan lucarelli![]()
Çoğunun aksine anelka ve nobre
her maçta gol atıyolar
birde savunmada borreye çok güveniyorum
Legley King, Sebastian Frey,Fabio Santos...
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
morgan de sanctis,owen,vitti gerisi boşş
benim her zaman vaz gecemeyeceğim ve güvendiğim 3 kişi emil gargarov,guarin bide kaleye vaz gecilmez bi oyuncu jan lastuvka
Marco Di Vaio,Ruben Baraja,Maxi Rodriguez,Mista,Sebastien Frey,Freddy Adu,Marchena...Bu dediklerimden 1.si La Ligada gol kralı,2.si yılın adamı,4.sü yılın ortasahası,5.si yılın kalecisi,6.sı yılın en iyi genç oyuncusu,7.si yılın defansı seçildi...abartma ve uydurma yoktur alabiliyosanız alın...
zlatan ibrahimoviç, bide zambrotta
ben 2011 deyim.fenerbahcede emre can diye bir regenim var ve banko adamım.ne sakatlık ne başka bişey,takır takır golü var her maçta.
bir diğeri alex süper bi adam.çok istikrarlı.
Alexxxxx De Souza: O İnanilmaz
fernando torres ve walter samuel
Uğur yıldırım